www.wimjongman.nl

(homepagina)

Israël onder vuur vanuit Gaza

Gary - 12 november 2019

()

Na de dood van een topcommandant van de Islamitische Jihad is Israël onder een grootschalig spervuur van raketten uit Gaza terechtgekomen. Honderden raketten zijn in de afgelopen 12 uur gelanceerd op Israël zodat de Israëliërs bunkeren in kelders en schuilkelders. In de video hieronder zie je een raketaanval op een kruispunt, waarbij ternauwernood meerdere auto's worden gemist:


Militaire konvooien zijn hieronder te zien die Israëlische tanks naar de grens van het land met Gaza brengen. Het lijkt erop dat er een langdurige strijd op handen is, en dit alles gebeurt, omdat er de afgelopen twee weken geruchten de ronde deden dat de Israëlische regering de geopolitieke kosten berekent van een preventieve oorlog met Iran, die op eigen houtje wordt gevoerd.

Ander nieuws

Een belangrijke meteoor explodeerde boven de poortboog in St. Louis, waardoor een schokgolf over het gebied werd gestuurd.

Een standbeeld van Molech (of Moloch) - de demonische gehoornde afgod, die door de oude Kanaänieten werd aanbeden en waaraan afvallige Israëlieten hun kinderen zouden hebben opgeofferd als brandoffers - is opgezet in het Romeinse Colosseum, en zal tot eind maart, enkele dagen voor de belangrijke Venus-Pleiades conjunctie, te zien zijn.

()

Uit verschillende bronnen wordt gemeld dat de recente centrifuge-activeringen van Iran in de nasleep van de terugtrekking van de VS uit de JCPOA, ertoe geleid hebben dat de Iraanse kernbreektijd (de tijd die het Iran zou kosten om een functionerende kernkop te produceren) is teruggebracht van 11-12 maanden tot slechts zeven tot acht maanden. Dat betekent dat als de Ayatollah nu de opdracht zou geven om door te gaan, het land tegen juni 2020 nucleair zou zijn.

()

In politiek opzicht blijft de wereldwijde impasse in Israël voortduren, maar ook in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Hongkong en elders. De Knesset is nog steeds niet in staat om een regering te vormen, in de Verenigde Staten beginnen openbare hoorzittingen voor een aanklacht, Brexit wordt effectief vertraagd in afwachting van algemene verkiezingen op 12 december en Hongkong blijft in chaos verkeren. In Bolivia werd de socialistische president Evo Morales door het leger gedwongen om af te treden, nadat uit een rapport was gebleken dat hij de verkiezingen van 2019 had vervalst. Sindsdien is hij naar Mexico gevlogen, waar hij een asielaanvraag heeft ontvangen.

()

Tot slot nog een teken dat de zaken "vastzitten" en onder druk staan: vandaag sloot de Dow Jones Industrial Average precies daar waar het de dag ervoor gesloten was. Dat is pas de derde keer in dit millennium dat dit gebeurt. De laatste keer was op 24 april 2014, negen dagen na de eerste bloedmaan van de Bloed Manen Tetrad. En de tijd daarvoor was in december 2001, slechts drie maanden na de 9/11 aanvallen.

()

Ben je verward of bezorgd over wat er in de wereld gebeurt? De oplossing is niet angst, maar duidelijkheid en geloof. Vele duizenden jaren geleden luisterden een trouwe man en zijn familie naar de stem van God en zochten hun toevlucht in een houten schip, de ark genaamd, om te ontsnappen aan het water dat al het leven op aarde zou verwoestten. In onze tijd moeten we ook luisteren naar de stem van God. Hij heeft gewaarschuwd dat deze boze en opstandige wereld op het punt staat om vernietigd te worden, maar zij die op Zijn Zoon vertrouwen, die voor onze zonden is gestorven, en daarna weer is opgestaan, kunnen aan het oordeel in de toekomst ontsnappen. Onze ark van verlossing is geen schip, maar het kruis van Christus, waarop de Zoon van God stierf, geslagen en bebloed ter verzoening voor onze ongerechtigheden.

Bron: BREAKING: Israel Under Attack From Gaza - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates