www.wimjongman.nl

(homepagina)

Iran dreigt Israël 'in een halve dag in stof te veranderen'

23 september 2019

 ...en Hasjem, uw God, levert ze aan u uit en u verslaat ze, u moet ze tot de ondergang veroordelen: schenk ze geen voorwaarden en geef ze geen plaats. Deuteronomium 7:2 (De Israëlische Bijbel™)

( )

Ayatollah Ahmad Ahmad Alamolhoda. (MEMRI)

Iran wordt niet langer beperkt door haar geografische grenzen en heeft de mogelijkheid om Israël in "een halve dag" te vernietigen," zei de Iraanse Ayatollah Ahmad Alamolhoda vorige week vrijdag.

Alamolhoda, de vertegenwoordiger van Iraanse Opperste Leider Ayatollah Ali Khamenei in provincie Khorasan Razavi, zei tijdens een op de televisie uitgezonden preek op vrijdag dat de Islamitische Republiek niet meer door haar grenzen wordt beperkt, aangezien de Populaire Eenheden van de Mobilisatie in Irak, Hezbollah in Libanon, de Houthi's in Jemen, het Nationale Front in Syrië, en de Islamitische Jihad en Hamas in Gaza "ook Iran zijn".

Hij ging verder met te verklaren dat als de grenzen van Iran werden overschreden, Israël "in stof zal veranderen binnen een halve dag", en bevestigde dat Iran een rol speelde in de drone en raketaanval van 14 september op de Abqaiq en Khurais olievelden in Saudi-Arabië.

Alamolhoda: "Het huidige Iran is niet alleen maar Iran. Het wordt niet beperkt door geografische grenzen. Vandaag de dag is de PMU in Irak ook Iran. Hezbollah in Libanon is Iran. Ansar Allah [de Houthi's] in Jemen is Iran. Het nationale front in Syrië is Iran, de Islamitische Jihad en Hamas in Palestina zijn beide Iran. Ze zijn allemaal Iran geworden. Iran is niet langer alleen wij. De zegsman van het verzet [Hezbollah leider Hassan Nasrallah] heeft aangekondigd dat het verzet in de regio één imam heeft en dat deze imam de eervolle leider is van de Islamitische Revolutie van Iran."

"Tegenwoordig is Iran het verzet binnen de regio. Dit betekent dat als je onze grens overschrijdt, Israël binnen een halve dag in stof zal veranderen."

Toehoorders roepen: "Allah Akbar! Allah Akbar! Allah Akbar! Khamenei is de leider. Dood aan hen die zich verzetten tegen de heerschappij van de jurisprudent! Groeten aan de strijders van de Islam! Vrede zij met de martelaren! Dood aan Amerika! Dood aan Engeland! Dood aan de huichelaars en de ongelovigen! Dood aan Israël!"

Ayatollah Ahmad Alamolhoda: "Begrijp je wel waar Iran is? Zie je waar het is? Is Zuid-Libanon geen Zuid-Libanon, maar Iran? Is Hezbollah ook niet Iran? De door Jemeniten gezonden drones die zulke schade aan Saudi-Arabië hebben toegebracht - was dat niet Iran? U zegt dat [de drones] uit het noorden kwamen en niet uit het zuiden. Zuiden of noorden - wat maakt het uit? Iran ligt zowel in het zuiden als in het noorden."

Bron: Iran Threatens to Turn Israel into 'dust in half a day’ - Breaking Israel News | Latest News. Biblical Perspective.