www.wimjongman.nl

(homepagina)

Pompeo geeft de mogelijkheid aan dat Obama geen wapens aan Oekraïne gaf vanwege Hunter Biden.

Pam Key - 30 oktober 2019

In de uitzending van Fox News Channel's "The Story", suggereerde staatssecretaris Mike Pompeo dat er een reden was waarom de Obama-regering "geen defensieve wapensystemen aan Oekraïne gaf."

Een mogelijkheid die hij aan de orde stelde was verbonden met Hunter Biden, de zoon van de democratische presidentskandidaat van 2020 en voormalig vicepresident Joe Biden.

Pompeo zei: "Wij rapporteren nu over lekken van Democraten die een opdracht hebben om President Trump onderuit te halen. Wat ik weet is dat ik bij het telefoongesprek was en ernaar luisterde. Ik dacht dat de manier waarop de president het behandelde heel gepast was. We waren ongelooflijk gefocust op een paar eenvoudige dingen met betrekking tot de Oekraïense strategie. Dat hebben we uitgevoerd."

Hij vervolgde: "Dit is de regering die defensieve wapensystemen aan Oekraïne heeft geleverd. Ik kan je niet vertellen waarom. Ik kan niet antwoorden of het door Hunter Biden kwam dat Barack Obama en Vice President Biden geen defensieve wapensystemen aan Oekraïne hebben gegeven. Daar zullen ze zichzelf voor moeten verantwoorden. Misschien heb ik gewoon niet het hele verhaal."

Hij voegde eraan toe: "Ik heb begrepen dat elk van deze personen hetzelfde Oekraïense beleid had als president Trump. Dit is een beleid om Oekraïne speerpunt wapensystemen te leveren. Dat hebben we gedaan. Dit is het beleid ten opzichte van Oekraïne, dat ervoor wilde zorgen dat de heer Zelensky over de middelen beschikte die hij nodig had om de corruptie in Oekraïne te bestrijden. Zoals we allemaal weten, heeft die bestaan in Oekraïne. Ik denk eigenlijk dat het beleid dat al mijn functionarissen proberen te bereiken hetzelfde is als van president Trump, en ik probeerde resultaten te bereiken.

Volg Pam Key op Twitter @pamkeyNEN.

Bron: Pompeo Raises Possibility Obama Didn’t Give Weapons to Ukraine Because of Hunter Biden | Breitbart