www.wimjongman.nl

(homepagina)

HOUD VAN BLANKE MENSEN OF VERLAAT MIJN LAND!

Jesse Lee Peterson daagt de echte racisten in de overheid uit

22 juli 2019

()

Op de een of andere manier zijn in dit land de blanken de enigen geworden die "racistisch" worden genoemd (ook al bestaat "racisme" niet; het is goed of fout, goed of kwaad). Iedereen wordt aangemoedigd om blanke mensen te haten. De burgerrechtenbeweging, waaraan ik het betreur dat ze eraan deelneemt, heeft alleen maar afbraak veroorzaakt. Zwarten dwongen blanke privé-bedrijven om hen te bedienen, en blanken gingen zwarten helpen. Toen kwamen andere immorele mensen binnen en gebruikten zwarte mensen voor hun eigen agenda, om de zwakkere blanken te pesten: met vrouwen die mannen haten, radicale homoseksuelen, illegale vreemdelingen en anderen die zwarte valse leiders verleiden, en hun slechte zaken te verbinden met de zogenaamde "strijd" van de zwarten.

Ik vraag zwarte en Latijns-Amerikaanse liberale gasten op mijn talkshows vaak: "Houd je van blanken?" Zelden kunnen ze eenvoudigweg antwoorden met: "Ja". Maar als ik ze vraag of ze van zwarten of Mexicanen houden, is het ineens een gemakkelijk antwoord - "Ja!"

Deze maand juli is mijn tweede jaarlijkse viering van de Witte Geschiedenismaand. Amerika is geweldig dankzij de blanke mensen. Maar het is zo overspoeld met blinde, blanke, haatdragende mensen dat we nu een moslimvrouw met een hoofddoek in het Congres hebben! Rep. Ilhan Omar, D.-Minn. is een boosaardige, Amerika en christenen hatende "sociale rechtvaardigheid strijder". Maar ze beweert valselijk: "Ik houd waarschijnlijk meer van dit land dan wie ook die hier van nature geboren is." Haar soort "liefde" is echter dezelfde emotionele, egoïstische geest als boze, alleenstaande zwarte moeders die misdadigers opvoeden en ook verdedigen wanneer ze misdaden begaan.

Ik zeg al jaren dat als iemand niet van dit land houdt, hij of zij kan vertrekken! Als je blanke mensen haat en je gelooft in zogenaamd "racisme", ook al laten blanken je dit land binnen, ga dan terug naar Afrika of waar je ook vandaan komt! Hetzelfde geldt voor de blanke communistische antifa-leden die een hekel hebben aan de Amerikaanse vrijheid - ga weg uit mijn land!

President Trump zei afgelopen zondag terecht hetzelfde in een paar tweets. Hij stelde voor dat deze "progressieve" Congresvrouwen van de Democraten "teruggaan en helpen in de totaal gebroken en door misdaad geteisterde plaatsen waaruit zij" wegkwamen. Hij heeft gelijk. Maar zij zullen het niet doen, omdat zij hypocrieten zijn - met inbegrip van Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib en Ayanna Pressley. Niet alleen zullen ze hun eigen gemeenschappen niet herstellen, ze willen ook de onze in de war sturen! Het enige wat ze beiden is abortus, immoreel socialisme, vals slachtofferschap en haat tegen blanken, mannen en christenen.

Hoewel de president de blanke vrouwelijke Democraat Nancy Pelosi verdedigde tegen valse beschuldigingen van "racisme" door Cortez, heeft Pelosi Trump terugbetaald met kwaad. Om "vrouwen van kleur" die haar haten te helpen, leidde Pelosi een controversiële stemming waarin ze onterecht zijn tweets als "racistische tweets" veroordeelde, en de president beledigde. In reactie daarop wees Trump erop dat "dit de eerste keer was sinds 1984 dat de voorzitter van het Huis werd uitgesloten van de orde omdat ze de regels van het Huis brak."

Godzijdank weerklonken uit de mond een mooie menigte in Greenville in Noord-Carolina de gevoelens van de president toen ze riepen: "Stuur haar terug!" - verwijzend naar de Amerika en Israël hatende Ilhan Omar. De kinderen van de leugen, met inbegrip van de liberale media, de Democraten, de RINO Republikeinen en de never-Trumpers, waren natuurlijk woedend over het gebrek aan politieke correctheid. Deze bedriegers haten goede mensen en steunen de vijanden van Amerika. Zwakke, lafhartige Republikeinen van de gevestigde orde smeekten de president om zich te distantiëren van de "stuur haar terug" spreekkoren, wat hij tot op zekere hoogte ook deed. Maar zelfs onder druk van de media stond de president achter het volk van North Carolina als "ongelooflijke patriotten".

President Trump houdt van Amerika en zei dat deze Democraten-vrouwen "niet weg moeten komen met" het vernederen van het Amerikaanse volk. "Ik voel me ongelukkig dat een congreslid ... ons land en onze mensen 'vuilnis' kan noemen. Hij verwees daarmee naar Cortez (de socialist), die de kansen die dit land biedt, wil vernielen en de overleden president Reagan en de werkende blanke mensen "racistisch" noemde.

Trump zei: "Ik kan je dit vertellen, zo kun je niet over ons land praten, niet zolang ik de President ben. Dit zijn de woorden van een echte man. Niet een zwakke, zielige persoon die zich bezighoudt met domme begrippen als "racisme", "seksisme" en wat ze nog meer verzinnen - Trump staat voor wat juist is. Hij is een rechtvaardige, blanke, conservatieve christelijke man met macht - alles wat de kinderen van de leugen haten.

Ilhan Omar beloofde de "nachtmerrie" van de president te zijn, wat in feite betekent dat ze de nachtmerrie van Amerika wil zijn. De Trump zei: "Ze heeft geluk dat ze is waar ze is. ... En de dingen die ze heeft gezegd zijn een schande voor ons land."

Ik noem het schande over ons voor het toestaan dat een dergelijke vrouw hier kan komen. Maar dit is wat het kwaad wil. Het is tijd voor de mensen aan de kant van het goede om op te staan. Gelukkig doet President Trump dat.

Er is niets belangrijker dan de mannen weer op te bouwen. Er zijn geen mannen meer in de Democratische Partij - alleen zwakke bèta-mannetjes. Vrouwen leiden de Democratische Partij, die anti-Amerikaans is, en van Satan. We hebben gezien wat er gebeurde toen de mannen uit de zwarte huizen verdwenen. De zwarte gemeenschap aanbidt "mama", terwijl ze elkaar doden. Nu volgen andere rassen, waaronder blanken, in de voetsporen van de zwarten in hun zelfvernietiging, door vrouwen te volgen. Blanken hebben zich tot zwakheid en overgave gewend en denken dat de gekleurde mensen van hen zullen houden. Dat is niet de weg.

Kijk en leer van deze president, die het kwaad weer onwelkom maakt.

Bron: Love white people or leave my country! - WND