www.wimjongman.nl

(homepagina)Migranten voorgesteld als Joden: de nieuwe holocaustontkenning

Deze krankzinnige vergelijking is mainstreamnieuws geworden en de dood van 6 miljoen Joden is veranderd in een loutere gelijkenis van menselijk lijden om meer migranten te kunnen importeren.

Door Giulio Meotti - 29 januari 2019

 

Giulio Meotti

De vergelijking tussen vermoorde Joden de tijdens de Holocaust en de migranten die naar Europa komen, is een van de meest subtiele en effectieve vormen van Holocaustontkenning.

Twee gevallen in één week tijd. De burgemeester van Padua, een Italiaanse noordelijke stad in Italië, zei: "De vluchtelingen van vandaag de dag zijn als de Joden uit die tijd". Technisch gezien is het een banalisering en uiteindelijk een normalisering van de Holocaust.

In Nederland organiseert het Holocaustmuseum in Westerbork, waar Anne Frank ook doorheen ging, seminars om Joden te vergelijken met migranten, wat genoeg was om sommige families van overlevenden van de Holocaust tot een boycot van het museum te bewegen.

De burgemeester van Padua lijkt het te kunnen negeren dat de Joden van zijn stad allemaal naar het concentratiekamp Risiera di San Sabba en van daaruit naar Auschwitz zijn gedeporteerd. En dat slechts drie Joodse vrouwen de gaskamers overleefden en terugkwamen. Als ik de burgemeester was, zou ik proberen te ontdekken of een van de drie nog in leven was en zou ik me bij haar en al hun familieleden verontschuldigen.

Er is nog een ander groot verschil. In Europa hebben regeringen, niet-gouvernementele organisaties, bureaucraten, liefdadigheidsinstellingen en de media de ideologie van migranten en open grenzen omarmd en hen met open armen ontvangen. De Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog - van wie de meesten door alle Europese regeringen en samenlevingen, om nog maar te zwijgen van de internationale organisaties, werden weggestuurd, opgebracht of verraden - waren niet zo gelukkig

Een bekende linkse priester, pater Zanotelli, zei op televisie:
"Over migranten zullen ze op een dag over ons hetzelfde zeggen als over de nazi's en de shoah."

De huidige holocaustontkenning werd voor het eerst geformuleerd door de Zweedse vice-premier Asa Romson met: "We veranderen de Middellandse Zee in het nieuwe Auschwitz", zei ze.

Sindsdien is deze gekke vergelijking de hoofdstroom geworden en is de dood van 6 miljoen Joden veranderd in een gelijkenis van menselijk lijden om meer migranten te kunnen importeren. Ook degenen die de migranten vergelijken met de Joden zijn dezelfde mensen die de Palestijnse Arabieren vergelijken met de Joden van de Holocaust in een lasterlijke poging om de staat Israël en zijn op-leven-of-dood veiligheidsbeleid tegen terroristen te benoemen als het herhalen van de ideologie van Hitler.

In Italië zei een bekende linkse priester, pater Zanotelli, op televisie: "Over migranten zullen ze op een dag over ons hetzelfde zeggen als over de nazi's en de shoah." Het is een van de vreselijkste leugens die deze collectieve idioot verspreidt - als een drugsdealer zijn hasjiesj.

Alsof we allemaal Anne Frank zijn, en de echte Holocaust niets is.


Voor meer zie Migrants as Jews: the new Holocaust denial - Israel National News