www.wimjongman.nl

(homepagina)

Ongeziene gevaren voor de gezondheid: 5G is uitzonderlijk schadelijk voor kinderen

3 juni 2019 - door Ethan Huff

Het is aantoonbaar de grootste existentiële bedreiging voor het leven op deze planeet. En het is historisch gezien een flits in de tijd. We hebben het over draadloze communicatietechnologieën zoals 5G, waarvoor een groeiend aantal experts waarschuwt dat dit een nachtmerrie is voor de menselijke gezondheid, vooral voor kinderen.

Ondanks zijn "razendsnelle" snelheden, zal 5G en zijn alomtegenwoordige aanwezigheid over de hele wereld, in veel opzichten, het einde betekenen van het leven zoals we dat nu kennen. In tegenstelling tot 2G 3G, en zelfs 4G, vereist de 5G-functionaliteit een enorm net van zeer dicht opeengepakte zendmasten en apparatuur, wat betekent dat de blootstelling eraan vrijwel onontkoombaar zal zijn.

"Verre van een eenvoudige 'volgende generatie' upgrade, staan krachtige 5G (vijfde generatie) netwerken en technologie op het punt om iedereen continu te onderwerpen aan ongekende vormen en hoeveelheden van ... verplichte bestraling - zonder voorafgaande studie van de mogelijke gevolgen voor de gezondheid of enige zekerheid over veiligheid," zo waarschuwt Children's Health Defense (CHD).

"Gezien het feit dat jongeren (met hun kleinere lichaamsgewicht en de zich nog ontwikkelende hersenen) bijzonder kwetsbaar zijn voor straling, heeft de Environmental Health Trust de 5G 'het volgende grote onbekende experiment op onze kinderen' genoemd - en op de hele menselijke bevolking.

Voor meer gerelateerd nieuws, kijk op 5Galert News

5G gaat over het vervangen van de mensheid door technologie

De gezondheidseffecten van 5G-blootstelling zijn bijna te talrijk om op te noemen. In gebieden in de wereld waar de technologie al is ingezet en geactiveerd, schieten de aantallen van slapeloosheid, miskramen, geheugenproblemen, neurologische stoornissen en nog veel meer in de hoogte.

In Wenen, Oostenrijk, bijvoorbeeld, waar 5G naar verluidt "schijnbaar 's nachts werd ingezet, "hebben de lokale ingezetenen neusbloedingen, hoofdpijnen, oogpijnen, borstpijnen, misselijkheid, braken, moeheid, duizeligheid, oorsuizen, griepachtige symptomen, en hartpijn ervaren. Er zijn ook meldingen van mensen die last hebben van benauwdheid en druk in en rond hun hoofd, maar ook van gevoelens van "korte, stekende pijnen rond het lichaam" en een "zoemend" gevoel in hun inwendige organen.

Zowel jong als oud heeft naar verluidt te maken met dit 5G-geïnduceerde trauma, hoewel kinderen het meest getroffen lijken te zijn door de 5G draadloze straling, die wordt uitgezonden in de vorm van hoogfrequente millimeter golven (MMW's).

Zweedse onderzoekers hebben bevestigd dat "kinderen inderdaad gevoeliger zijn voor de effecten van blootstelling aan EMF bij microgolffrequenties", en voegen daaraan toe dat de kleintjes die regelmatig beginnen met het gebruik van "draadloze of mobiele telefoons vóór de leeftijd van 20 jaar" een meer dan 400 procent verhoogd risico hebben op het ontwikkelen van een hersentumor.

5G is een dodelijk wapen, en de mensen zijn het doelwit ervan.

Draadloze straling is zo negatief dat de International Association of Fire Fighters (IAFF) actief heeft gelobbyd om zendapparatuur uit de buurt van brandweerkazernes te houden. Al sinds de dagen van 2G heeft het IAFF waargenomen en gerapporteerd dat brandweerlieden die gedwongen zijn om enige tijd door te brengen rond de mobiele telefoontorens en apparatuur vaak te lijden hebben van:

"...vertraagde reactietijd, gebrek aan focus, gebrek aan impulscontrole, ernstige hoofdpijn, anesthesie-achtige slaap, slaaptekort, depressie en bevingen."

Dit alles is niet verrassend, aangezien 5G MMW's ongeveer hetzelfde is als die welke gebruikt worden in menigtebeheersingswapensystemen, ook bekend als Active Denial Systems, waarvan het doel is om "een ondraaglijk opwarmend gevoel te produceren dat hen doet vluchten". Dergelijke "verwarmingssensaties" zijn ook gemeld in combinatie met blootstelling aan 5G.

"De eerste reactie van mensen op het idee dat 5G een existentiële bedreiging kan vormen voor al het leven op aarde, is meestal ongeloof en/of cognitieve dissonantie," zo zei een klokkenluider van de Verenigde Naties (V.N.) die als volgt wordt geciteerd:

"Als ze de feiten eenmaal hebben onderzocht, is hun tweede reactie echter vaak terreur. We moeten dit overstijgen om 5G niet te zien als een kans om onszelf te versterken, verantwoordelijkheid te nemen en actie te ondernemen."

Om meer te weten te komen over de gevaren van 5G en andere vormen van EMF, moet u zeker EMF.news raadplegen.

U kunt ook meer te weten komen over 5G door de documentairefilm 5G Apocalypse te bekijken:
Voor meer zie Het Uitsterven Evenement. of 5G netwerk - NL

Poolse minister-president ondertekent wereldwijde verklaring tegen 5G.
Voor meer zie The Common Sense Show

Bron: Unseen health dangers: 5G is exceptionally harmful to children – NaturalNews.com