www.wimjongman.nl

(homepagina)

Er zijn geen echte whistleblowers, enkel Deep State-agenten die een staatsgreep proberen, voordat de misdaden van Brennan/Comey/Clinton exploderen

Door Mike Adams - 7 oktober 2019

De wetteloze wanhopige Deep State is nu bezig een reeks zogenaamde "klokkenluiders" uit te rollen, een plan dat maar geen einde lijkt te hebben, aangezien geen van deze "klokkenluiders" aan bod zal komen. Net zoals linkse partijen beweren dat er 5000 gender-geslachten zijn, kunnen ze ook beweren dat er 5000 klokkenluiders zijn, ook al zijn ze niet echt.

The Wall Street Journal rapporteert nu dat hetzelfde juridische team dat met Clinton is verbonden, nu konkelt met Adam Schiffs kantoor om de Deep State-leugens van de eerste klokkenluider erdoor te drukken en nu beweren ze "meerdere klokkenluiders" te hebben. Met Democraten en de linkse media die nu in een laatste wanhopige inspanning letterlijk alles doen om Trumps macht te elimineren, heeft deze claim ongeveer net zo veel gewicht zoals een vijf jarig kind dat steeds zegt denkbeeldige vrienden te hebben.

Waarom deze plotselinge paniek? Omdat onder de leiding van AG Barr aan het Min. van Justitie opdracht is gegeven om een veroordelend rapport over misdadig misbruik door FISA (door Comey, Brennan, Obama, Strock en anderen) binnen twee weken vrij te geven.

Zodra dit rapport uitkomt, gaat het een stroomversnelling veroorzaken van Deep Staters die elkaar verraden om te proberen zichzelf te redden van een gang naar de gevangenis. Het riskeert het openstellen van de volledige misdadige staatsgreeppoging die door Brennan wordt geleid en door Obama is gemachtigd met een lichtzinnig knikje van Clinton. Let zodra dit rapport uitkomt op de vele Deep State-individuen op hoog niveau die op magische wijze verdwijnen voordat ze kunnen getuigen. Als u dacht dat Jeffrey Epstein de enige was die ze zouden uitschakelen om de Deep State-geheimen te beschermen, dan zijn er nog een heleboel verrassingen voor u in petto.

Bron: Insiders bereiden zich voor op een mogelijke fysieke poging tot een staatsgreep tegen Trump.

Als Trump en Barr het bewijsmateriaal kunnen uitrollen, dat Brennan, McCabe, Comey, Obama en Clinton impliceert, dan is dat het eind van de misdadige kliek van Democraten gedurende een generatie of meer. Het is ook het eind van veel van de linkse media, aangezien CNN, Washington Post, NYT en anderen nu meer spoken dan journalisten inhuren, en zij slechts functioneren als propagandagroep van de Deep State-ingenieurs met hun staats-desinformatie.

Zodra de volledige waarheid uitkomt over de medeplichtigheid van CNN met de misdadige Deep State-spelers die probeerden om een misdadige staatsgreep te plegen tegen President Trump (d.w.z. Brennan, Weissman, Mueller, enz.), zal het netwerk geen enkele geloofwaardigheid meer hebben en kan worden afgesloten.

We kijken naar het einde van de Democratische partij en de ondergang van CIA-media-propaganda-netwerken zoals MSNBC. Hoewel het jaren kan duren voordat de volledige effecten van deze komende onthullingen zich door de diepe staat verspreid hebben, zal het eindresultaat de vernietiging zijn van de linkse politieke en propaganda-macht.

Om dit te voorkomen, gaat de Democratische Deep State - die nu bestaat als een monolithische kracht die aandringt op afzetting evenals op een autoritaire tirannie over Amerika - bezig om een fysieke staatsgreep tegen president Trump te plegen, zo waarschuwen ons nu een aantal bronnen.

Er wordt ons ook verteld dat bepaalde facties van het leger bereid zijn om mee te gaan met een poging tot fysieke arrestatie en verwijdering van Trump. Weer andere militaire facties zijn pro-Trump en zullen hem ten koste van alles verdedigen. Dit wijst op de mogelijkheid van een soort burgeroorlog binnen het Pentagon, waarbij de komende weken en maanden een hoogtepunt zal worden bereikt.

Dit gebeurt allemaal op hetzelfde moment dat duidelijk wordt of Hillary Clinton zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Hoewel ze het nog niet heeft aangekondigd, heeft Alex Jones er terecht op gewezen dat ze zichzelf al positioneert om alle oppositie (Sanders, Warren, Warren, Biden, etc.) te elimineren en zichzelf als de enige overgebleven kandidaat in de strijd te plaatsen.

De geplande opeenvolgende gebeurtenissen eindigen met de opsluiting van Trump en de beëdiging van President Hillary Clinton.

Dus de volgorde van gebeurtenissen die de Democraten van plan zijn om te laten plaatsvinden, gaat als volgt:

Stap 1) Kom met een eindeloze parade van niet-bestaande "klokkenluiders" om Trump van verraad te beschuldigen, en dan weigeren om de namen te noemen van welke klokkenluider dan ook door te eisen zij allen onder federale bescherming staan. In werkelijkheid wordt dit alles geleid door Schiff, Brennan en andere Deep State-verraders die dit alles aan het fabriceren zijn.

Stap 2) Afzetting Trump in het Huis door alle regels te veranderen en te doen alsof er een beschuldiging plaatsvond terwijl er geen officiële beschuldiging van welke aard dan ook is. Nancy Pelosi leidt deze regeling, terwijl ze de volledige natie bedriegt met te claimen dat een "dagvaarding" is uitgegeven die in werkelijkheid niets meer is dan eisen die geen wettelijk gewicht hebben, aangezien de beschuldiging niet in de eerste plaats door het Huis is goedgekeurd.

Stap 3) Gebruik de "beschuldigings"-stemming in het Huis om de onmiddellijke arrestatie en verwijdering van President Trump via de pro-Clinton strijdkrachten te eisen. Dit zal een explosie riskeren van een volledige burgeroorlog.

Stap 4) Elimineer Biden, Sanders, Warren en alle andere kandidaten van de Democraten, wat de weg vrijmaakt voor Hillary Clinton om in de rol te stappen van "redder" van Amerika, terwijl de media in een massahysterie charade claimt dat Trump een oorlogsmisdadiger is vanwege het durven eisen van het recht om de (valse) aanklagers onder ogen te zien.

Stap 5) Ga over tot een totale censuur van alle pro-Trump websites, zenders en bedrijven. Stel een totale beheersing in over alle gesprekken en handel. Vraag absolute gehoorzaamheid aan Hillary Clinton, die over Amerika zal heersen als een dictatoriale, autoritaire tiran die de vuurwapens en het Eerste Amendement zal verbieden en al haar politieke tegenstanders zal opsluiten (of enkele van hen zullen verdwijnen).

Dit is wat op dit moment aan de gang is. Het moment van wat ik noem de Tweede Amendement-activatie nadert in heel Amerika. Luister naar mijn gedetailleerde waarschuwing in deze recente must-see video, en blijf lezen om geïnformeerd te blijven: AllNewsPipeline.com, TheGatewayPundit.com, NewsWars.com en NewsTarget.com .

Mensen, wij zitten reeds in een burgeroorlog, en de Democraten staan op het punt om het over te nemen.

Bron: There are no real whistleblowers, just deep state operatives trying to pull off a coup before the Brennan / Comey / Clinton crimes explode onto the scene | The Common Sense Show