www.wimjongman.nl

(homepagina)

Ongelooflijk zieke door de overheid gefinancierde experimenten vinden plaats achter gesloten deuren in geheime laboratoria in heel Amerika

( )

Door Michael Snyder - 21 augustus 2019

Sommige van de dingen die in naam van "wetenschappelijk onderzoek" worden gedaan zijn bijna te gruwelijk om over te praten. Maar het is van vitaal belang dat we een licht werpen op deze praktijken, omdat de meeste Amerikanen zich niet realiseren wat er werkelijk aan de hand is. Als we het over criminaliteit hebben, ligt de nadruk normaal gesproken vooral op drugsmisbruik en geweld in de stedelijke gebieden van onze grote steden. Maar de waarheid is dat de ergste misdaden vaak worden gepleegd door "artsen", "wetenschappers" en "onderzoekers" die witte laboratoriumjassen dragen. De experimenten die ik op het punt sta om met u te delen zijn ongelooflijk walgelijk, en ik verontschuldig me hiervoor op voorhand, maar de enige manier waarop ze zullen stoppen is als ze volledig worden blootgelegd. En aangezien deze experimenten worden gefinancierd door onze belastinggelden, zal de natie als geheel uiteindelijk verantwoordelijk worden gehouden voor het grote kwaad dat zich afspeelt.

Eerder dit jaar beëindigde de Trump-regering "alle interne nationale instituten voor gezondheid (NIH) experimenten met behulp van geaborteerd menselijk foetaal weefsel", en toen dat gebeurde kwamen velen tot de conclusie dat het probleem was opgelost...

Deze zomer heeft de Trump-regering het prijzenswaardige besluit genomen om alle interne experimenten van de National National Institutes of Health (NIH) met geaborteerd menselijk foetaal weefsel te beëindigen. Het annuleerde ook een controversieel contract van 2 miljoen dollar tussen de NIH en de Universiteit van Californië, San Francisco (UCSF), wat twee gezonde menselijke embryo's per maand van uitgekozen abortussen vereiste, die gebruikt moesten worden voor verontrustende en onnodige door de belastingbetaler gefinancierde medische experimenten op dieren.

Helaas, de experimenten die werden geannuleerd vertegenwoordigden slechts een zeer klein deel van de door de overheid gefinancierde menselijke embryo-weefsel-experimenten die gaande zijn in het hele land. White Coat Waste Project en Pro-Life San Francisco werkten samen om onderzoek te doen, en ze deelden onlangs wat ze ontdekten in een gezamenlijk opinie-artikel in de Washington Examiner:

Onze organisaties - White Coat Waste Project en Pro-Life San Francisco - hebben onlangs de NIH gegevens en gerelateerde wetenschappelijke publicaties geanalyseerd. Helaas hebben we ontdekt dat de geannuleerde projecten slechts het topje van de ijsberg zijn. Terwijl het besluit van de regering in juni het financiële contract van de interne menselijke foetale weefselexperimenten van NIH en het UCSF beëindigde, stopte het niet de nog eens 200 projecten buiten NIH om met het gebruik van menselijk embryo-weefsel, die samen een $ 115 miljoen aan belastingbetalerfondsen van het NIH in 2018 ontving.

115 miljoen dollar is een enorme hoeveelheid geld, en er kan een enorme hoeveelheid goeds worden gedaan met een bedrag dat zo groot is.

Maar in plaats daarvan wordt dat geld gebruikt om extreem zieke experimenten uit te voeren in geheime laboratoria in de hele Verenigde Staten.

Zo werkt het: Ten eerste worden baby's geaborteerd in klinieken gelieerd aan universiteiten. Wat overblijft van deze ongewenste kinderen worden gebruikt voor onderzoek. De universiteitsprofessoren, die altijd hongerig zijn naar lucratieve federale subsidies, vragen NIH-gelden aan die bestemd zijn voor nachtmerrieachtig onderzoek naar menselijk embryo-weefsel in dieren. Het is big business, en dat is waarom het geen verrassing is dat UCSF openlijk hun vijandigheid heeft verklaard tegen welke beperkingen dan ook op embryo-weefselonderzoek.

Bijvoorbeeld gebruikten bij het UCSF - de abortus opleidingshoofdstad van de V.S. - de proevennemers onlangs een $2 miljoen aan overheidsfonds om darmen te transplanteren afkomstig uit geaborteerde embryo's van 18-24 op de ruggen van 6 tot 8 weken oude muizen. In andere bizarre Frankenstein-studie gefinancierd door belastingbetalers is dat het UCSF intacte voortplantingsorganen van 9,5 tot 22 weken oude menselijke foetussen, met inbegrip van een paar geaborteerde tweelingen, implanteerde in muizen gedoseerd met synthetische oestrogeen.

Alvorens wij verder gaan, laat mij u een vraag stellen.

Wat denkt u dat een land dat dit soort dingen doet verdient?

En niemand in de federale regering kan zich beroepen op onwetendheid, omdat deze praktijken herhaaldelijk zijn besproken op Capitol Hill. In feite heeft tijdens een congreshoorzitting in afgelopen december de directeur van de NIH deze praktijken openlijk verdedigd.

In december nog richtte NIH-directeur Francis Collins zich tot het Congres om deze praktijk te verdedigen.

Hij zei: "Er is sterk bewijs dat er wetenschappelijke voordelen komen vanuit embryo-weefselonderzoek, dat kan worden gedaan binnen een ethisch kader."

Ze weten allemaal wat er aan de hand is, en toch blijft deze financiering jaar na jaar goedgekeurd worden op federaal niveau, ongeacht welke politieke partij aan de macht is.

In het buitenland zijn de experimenten nog bizarder.

In China bijvoorbeeld heeft een team van wetenschappers onlangs in de hele wereld de krantenkoppen gehaald nadat ze "een hybride menselijk embryo" hadden gecreëerd:

Wetenschappers hebben met succes een hybride menselijk embryo van een aap gevormd - met het experiment dat in China plaatsvindt om "juridische problemen" te vermijden.

Onderzoekers onder leiding van wetenschapper Juan Carlos Izpisúa hebben de genen samengevoegd om een aap met menselijke cellen te kweken.

Wij spreken over het soort materiaal van "Planeet van de Apen", en het gebeurde zojuist openlijk.

En naarmate de tijd verstrijkt, zullen criminelen in laboratoriumjassen menselijk genetisch materiaal combineren met allerlei verschillende wezens.

In feite heeft de Japanse overheid nu officieel de creatie van "ratten-menselijke hybriden" goedgekeurd:

Menselijk-dierlijke hybriden zullen in Japan in embryovorm worden ontwikkeld nadat de regering controversieel stamcelonderzoek heeft goedgekeurd.

Menselijke cellen zullen worden gekweekt in ratten- en muizenembryo's en vervolgens tot instemming worden gebracht met de term surrogaatdier, als onderdeel van experimenten die zullen worden uitgevoerd aan de Universiteit van Tokyo.

Voorstanders zeggen dat het werk - onder leiding van de gerenommeerde geneticus Hiromitsu Nakauchi - een belangrijke eerste stap zou kunnen zijn in de richting van uiteindelijk groeiende organen, die vervolgens kunnen worden getransplanteerd in mensen die het nodig hebben.

Natuurlijk is het theoretisch mogelijk om het genetisch materiaal van tientallen verschillende wezens te combineren tot één "superwezen", en als er genoeg tijd is, is het onvermijdelijk dat wetenschappers in hun laboratoria allerlei bizarre hybriden zouden creëren.

Zoals ik mijn lezers herhaaldelijk heb gewaarschuwd, explodeert nu bijna elke soort kwaad over de hele wereld dat je je zou kunnen voorstellen. En waar ik het in dit artikel over heb gehad, is zeker een groot kwaad.

Als we echt iets willen doen aan het kwaad dat de wereld teistert, zou ik voorstellen dat de straten van onze binnensteden niet de eerste plaats zijn om te beginnen. Helaas is de waarheid dat veel van onze politici, wetenschappers en "onderzoekers" een veel groter probleem zijn, en het is waarschijnlijk zeer onwaarschijnlijk dat zij ooit volledig verantwoordelijk zullen worden gehouden voor de wreedheden die zij begaan hebben.

Bron: Incredibly Sick, Federally-Funded Experiments Are Happening Behind Closed Doors In Secret Laboratories All Over America – End Of The American Dream