www.wimjongman.nl

(homepagina)

Globalist Merkel roept op tot het einde van de natiestaten... de agenda van de Nieuwe Wereld Orde ligt nu open

 

Merkel

 Door J.D. Heyes - 11 februari

De elites in Europa hengelen al tientallen jaren naar een EU-superstaat, maar dat hebben ze nog niet gekregen. En op basis van recente ontwikkelingen kan het nu misschien ook nooit meer gebeuren.

Toen de Europese Unie werd opgericht, betekende dit een grote stap voorwaarts in de richting van het globalistische doel om een EU-Superstaat te creëren, waarin afzonderlijke landen zouden worden opgenomen, die gede-cultiveerd en ondergeschikt zouden worden gemaakt aan een continentaal bestuursorgaan.

Tot enkele jaren geleden de dingen begonnen te verwateren, toen een unieke gebeurtenis gevoelens van "nationalisme" (zoals in het patriottisme) begon op te roepen bij de burgers van de afzonderlijke Europese naties: Massale immigratie uit voornamelijk moslimlanden.

De utopische versie van deze politieke verandering eindigt ermee dat iedereen nog lang en gelukkig leeft. Maar in werkelijkheid houdt de islam zich niet aan de Westerse christelijke waarden, en dus duurde het niet lang voordat de botsing van culturen in volle gang was.

Op dat moment begon het Europese continent te stuiptrekken. Het kwam langzaam maar zeker in een crescendo, dat nu de waarde van de continentale integratie van generaties dreigt teniet te doen en de alles overkoepelende doelstelling om de Europese natiestaten te vernietigen ten gunste van een nieuwe globalistische constructie.

Moe van de open grenzen en de misdaad, het terrorisme en de culturele botsingen, begint een groeiend aantal Europeanen zich te beroepen op het Trump-achtige nationalisme, waardoor ze zich terugtrekken van de EU-elite en hun zoektocht naar de superstaat.

Dat heeft er op zijn beurt toe geleid dat de EU-elite veel opener en krachtiger is geworden over hun globalistische agenda, zoals nu blijkt uit recente opmerkingen van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

"Natiestaten moeten vandaag de dag bereid zijn om hun soevereiniteit op te geven," zei ze tegen een publiek in Berlijn, zoals die Duitse publicatie vermeldde.

Merkel voegde eraan toe dat leiders in individuele Europese landen niet naar hun eigen volk moeten luisteren als het gaat om discussies over massale migratie, open grenzen, en ja, zelfs soevereiniteit. (Uit: WAKE UP: Het echte globalistische plan is niet alleen om Amerika omver te werpen, maar ook om de aarde omver te werpen.)

Dit zal niet goed aflopen

Nergens is de strijd tussen de Euro-elite en de gewone continentale burgers sterker dan in Groot-Brittannië, waar de Engelsen in juni 2016 stemden om de EU te verlaten. Sindsdien probeert de globalistische Europese elite een manier te vinden om niet alleen de "Brexit" te voorkomen, maar de wil van het volk geheel om te keren.

Elders op het continent is een nieuw patriottisme onder de lidstaten van de EU aan de orde van de dag, hoewel het sentiment niet zo wordt genoemd. Het wordt meestal bestempeld als "rechts-extremisme" of "hard-rechts nationalisme", terwijl het in werkelijkheid alleen maar een verlangen is van een groeiend aantal burgers in landen in heel Europa die hun unieke cultuur en identiteit willen behouden - en niet een derde wereldoorlog.

Maar het toenemende sentiment tegen de volledige continentale integratie kwam niet in een luchtledig tot stand, het werd gedreven door feitelijke gebeurtenissen.

In het Duitsland van Merkel bijvoorbeeld, is de stijging van de geweldsdelicten direct toe te schrijven aan de stijging van het aantal jonge en vooral mannelijke migranten uit moslimlanden.

In het ooit vreedzame Zweden, dat ook tal van migranten heeft opgenomen, zijn schietpartijen zo gewoon geworden dat ze niet eens meer de nationale krantenkoppen halen. Net als in Duitsland is deze toename van de criminaliteit ook in verband gebracht met de toename van migranten.

Seksuele mishandelingen, verkrachtingen en gelijkaardige misdaden veroorzaakt door migranten nemen toe in Zweden, en in het naburige Finland en zelfs in het hoofdstadland van de EU, België, waarvan België de derde hoogste moslimbevolking in Europa heeft en de derde hoogste graad van seksueel geweld.

Maar deze nieuwe Europese realiteit ontmoet dove elitaire oren. Terwijl Merkel de natiestaat afkeurt, heeft de Franse president Emmanuel Macron het Trump-geïnspireerde "nationalisme" in de VS en daarbuiten verworpen.

"Europa" - niet de Europese naties - "moet sterker zijn... en meer soevereiniteit winnen," aldus Macron. De EU-leden moeten hun nationale overwicht afstaan aan Brussel, aangezien het gaat om "buitenlandse zaken, migratie en ontwikkeling" en "een steeds groter deel van onze begrotingen en zelfs fiscale middelen".

Het streven van de globalist naar een euro-superstaat is in volle gang. Er is echter een probleem: De Europeanen komen in opstand.

Bron: Globalist Merkel calls for end of nation states… the New World Order agenda is now out in the open - Dave Hodges - The Common Sense Show