www.wimjongman.nl

(homepagina)

Echte wetenschappers verklaren: Er is geen klimaatnoodtoestand.

Door Ethan Huff - 20 oktober 2019

Klimaat-gekkies vallen over zichzelf heen in de aanbidding van Greta Thunberg, het klimaat-kind dat wordt geprezen als een soort progressieve milieuheld voor het zeuren over de opwarming van de aarde bij de Verenigde Naties. Maar volwassen wetenschappers die daadwerkelijk weten waar ze het over hebben, zijn het niet eens met álles wat ze zegt en beweren dat er geen sprake is van een echte klimaatnoodtoestand.

Zowat 500 beroepswetenschappers die net vorige week ondertekenden wat genoemd is de "Europese Verklaring over het Klimaat", een wetenschappelijke verklaring die de klimaatleugens tegenspreekt, die door Greta worden uitgezaaid, die wij hebben blootgelegd als een globalist psy-op en die we zien afspelen in haar rol van de klimaatverandering en geld-makende zwendel.

Deze verklaring ontkracht de wilde bewering dat "97 procent van de klimatologen het erover eens is dat er een antropogene klimaatverandering plaatsvindt", wat duidelijk niet waar is. Het vernietigt ook de zogenaamde "modellering" waarvan de klimaatfanaten beweren dat het "bewijst" dat een "catastrofale klimaatverandering zal plaatsvinden in de komende ... (kies maar een aantal) jaren, tenzij er drastische veranderingen worden aangebracht".

Beide concepten zijn meningen, en geen feiten, welke de klimaatlobby verspreidt alsof het een absolute evangeliewaarheid is. En Greta papagaait deze zelfde meningen natuurlijk alsof ze ook feiten zijn, om de volgende generatie kinderen effectief te hersenspoelen zodat ze niet alleen de klimaatveranderingsleugen geloven, maar er ook bang voor zijn, zonder een enkele goede reden.

In een aparte brief aan António Guterres, de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, drongen de 500 wetenschappers en professionals die de Europese Klimaatverklaring ondertekenden, er bij het globalistische orgaan op aan om alle hype en angstzaaierij in het klimaat te verwerpen en in plaats daarvan "een klimaatbeleid uit te voeren dat gebaseerd is op gezonde wetenschap, realistische economie en oprechte bezorgdheid voor degenen die schade hebben geleden door de kostbare, maar onnodige verlichtingspogingen".

Krijg meer van dit soort nieuws, zonder gecensureerd te worden: Krijg de Natural News app voor uw mobiele apparaten. Geniet van ongecensureerd nieuws, laboratoriumtestresultaten, video's, podcasts en meer. Omzeil al de oneerlijke censuur door Google, Facebook, YouTube en Twitter. Ontvang uw dagelijkse nieuws en video's direct van de bron! Download hier.

Voor meer gerelateerd nieuws over de klimaatverandering-hoax, moet u zeker bij Climate.news kijken.

Deskundigen uit meer dan 23 landen zijn het erover eens dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering een ongefundeerd sprookje is.

Tot de ondertekenaars van de verklaring behoren deskundigen uit 13 Europese landen en 10 andere landen buiten de Europese Unie. En ze hebben allemaal één ding gemeen: ze nemen niet aan wat de klimaatgekkies ons proberen te verkopen, noch zitten ze aan boord met de belachelijke voorstellen zoals Alexandria Ocasio-Cortez's (AOC) haar "Green New Deal", dat gewoon de zoveelste globalistische machtsgreep is om de Amerikanen tot slaaf te willen maken in naam van "het redden van de planeet".

"Politici zoals Alexandria Ocasio-Cortez (D-N.Y.) en aspirant-politici zoals Tom Steyer, en geleerden zoals Chris Matthews van MSNBC hebben weinig of geen persoonlijk begrip van de werkelijke wetenschappelijke principes in deze kwestie," merkt Richard Trzupek van The Epoch Times op over het feit dat noch een eerstejaars politicus van Queens, noch een pratende mainstream-media-redacteur het noodzakelijke over de werkelijke klimaatwetenschap weet.

"Ze kunnen hun favoriete 'expert' aanwijzen en verklaren dat we hem of haar zonder twijfel moeten vertrouwen, maar ze weten niet waarom."

Trzupek gaat verder met uit te leggen dat zelfs een beroemdheid als "wetenschapper" Bill Nye beschamend onwetend is als het gaat om klimaatverandering, ondanks zijn bewering dat hij alles weet wat er te weten is over het klimaat. Hetzelfde geldt voor Greta, ondanks de vele platforms die ze krijgt om haar klimaatevangelie te verspreiden, want ze is nog maar een 16-jarig meisje uit Zweden, waar het echte probleem niet het klimaat is, maar de invasie van migranten.

"De wereld is minder dan de helft warmer geworden dan oorspronkelijk voorspeld, en minder dan de helft van de opwarming die te verwachten was op basis van de netto antropogene dwangmaatregelen en de stralingsongelijkheid," stelt de Europese Klimaatverklaring.

"Klimaatmodellen hebben veel tekortkomingen en zijn bij lange na niet aannemelijk als beleidsinstrument. Bovendien overdrijven ze hoogstwaarschijnlijk het effect van broeikasgassen zoals CO2. Bovendien negeren ze het feit dat het verrijken van de atmosfeer met CO2 een goede zaak is."

Bron: Real scientists declare: There is no climate emergency | The Common Sense Show