www.wimjongman.nl

(homepagina)

"Decarboniseren" betekent DE-POPULATIE, omdat mensen op koolstof gebaseerde organismen zijn... AOC en Bernie Sanders bevorderen eigenlijk de uitroeiing van de mens

Door Ethan Huff Newstarget.com - maandag 25 november 2019

Volksvertegenwoordiger Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) en de mislukte presidentskandidaat Bernie Sanders hebben samen een nieuw stuk wetgeving onthuld dat volgens hen zal bijdragen aan het "ont-carboniseren" van de Amerikaanse openbare volkshuisvesting - wat slechts een code is voor ontvolking.

De "Green New Deal for Public Housing Act", zoals zij het noemen, zou 180 miljard dollar aan belastinggeld nodig hebben om "de gehele openbare woningvoorraad in de Verenigde Staten van Amerika koolstofvrij te maken", aldus AOC en Sanders.

"En in het proces van het koolstofvrij maken van de openbare woningvoorraad gaan we honderdduizenden mensen aan het werk zetten in goedbetaalde banen en die de voorkeur geven aan bewoners van volkshuisvesting", legde de AOC verder uit tijdens een openbare onthulling van de wet.

"De planeet verkeert in een crisis", voegde Sanders eraan toe, onder gejuich van een groep bewoners die met de bus van New York City naar Washington, DC was getrokken. "De waarheid is dat vijf van de laatste zes jaar de warmste in de geschiedenis zijn geweest", aldus Sanders, die geen enkel bewijs leverde om deze bewering te staven.

Alle belangrijke steden zullen onder water staan in 50 jaar, claimde Bernie Sanders.

Een van de drijvende krachten achter deze eerste van vele Green New Deal initiatieven is de angst die AOC en Sanders beiden hebben over de opwarming van onze planeet, waardoor de zeespiegel stijgt en onze grote steden onder water komen te staan.

"Grote steden over de hele wereld - steden als Miami, New York City, Londen, Sjanghai en Hongkong zullen de komende 50 jaar waarschijnlijk onder water staan", zegt Sanders, ook hier zonder enig bewijs te geven.

Volgens Sanders, is de Verenigde Naties correct in zijn speculatie dat de "klimaatverandering" spoedig tot "meer dan honderd miljoen klimaatvluchtelingen zal leiden op zoek naar voedsel, water, wat tot een minimale levensstandaard zal leiden".

Door het aanpassen van de Amerikaanse openbare woningvoorraad met "de-karbonisatie" in het achterhoofd, zal niet alleen een klimaatcrisis worden voorkomen, aldus Sanders, maar het zal ook "de CO2-uitstoot verminderen, wat gelijk staat aan het wegnemen van meer dan een miljoen auto's", terwijl het ook zogenaamd 250.000 "goedbetaalde vakbondsjobs" zal creëren.

"Dit zal zichzelf terugverdienen", zegt Sanders over dit Green New Deal voorstel. "Dit is een win, win stuk wetgeving.

"Duurzaamheid', 'ontkoling' en andere 'vooruitstrevende' taal vertaalt zich allemaal als minder mensen.

Hoe de "ontkoling" van de openbare woningvoorraad op magische wijze 250.000 hoogbetaalde vakbondsbanen zal creëren, is een vraag voor iedereen, aangezien het socialistische duo er niet in is geslaagd om details te onthullen over hoe de Green New Deal for Public Housing Act daadwerkelijk zal werken. Maar één ding is zeker: het zal er zeker in bestaan dat het aantal mensen dat in leven mag blijven, zal afnemen.

Zoals Mike Adams, de Health Ranger, blijft waarschuwen, gaat het in de eerste plaats om één ding: het terugdringen van de wereldbevolking tot "duurzame" niveaus, waardoor de planeet makkelijker te controleren is voor eugenetici als Bernie Sanders en AOC die de wereld beloven aan mensen die dom genoeg zijn om met hun ideeën in te stemmen.

Als je ons niet gelooft, kijk dan eens naar een nieuw artikel, getiteld "World Scientists' Warning of a Climate Emergency", dat onlangs is gepubliceerd in het tijdschrift BioScience. In dit artikel roepen meer dan 11.000 "wetenschappers" de regeringen van de wereld op om actie te ondernemen door miljarden mensen van de aarde te elimineren - allemaal om een einde te maken aan de "opwarming van de aarde", natuurlijk.

"In de vorige eeuw of zo, hebben regeringen van de wereld al 262 miljoen mensen massaal vermoord", waarschuwt Adams. "Blijkbaar is dat lang niet genoeg, volgens de genocidale klimaatwetenschappers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over hoe klimaatlegers over de hele wereld de enorme bevolkingsdalingen gaan nastreven in naam van het stoppen van de "opwarming van de aarde", moet u zeker eens kijken naar De-populatie Informatie

Bronnen voor dit artikel omvatten:

Bron: Breitbart.com

Bron: “Decarbonize” means DEPOPULATION, because humans are carbon-based organisms… AOC, Bernie Sanders are actually promoting extermination of humans | The Common Sense Show