www.wimjongman.nl

(homepagina)

Israëlisch technisch expert waarschuwt: "In minder dan 25 jaar zullen jullie allemaal Cyborgs zijn."

Door David Sidman - 7 november 2019

 Het was toen, en ook later, dat de Nefilim op aarde verscheen - toen de goddelijke wezens samenwoonden met de dochters van de mensen, die hun nakomelingen baarden. Zij waren de helden van weleer, de mannen van vermaardheid. Genesis 6:4 (De Israëlische Bijbel™)

( )

Israëlische Intel Chief Mooly Aden (met dank aan Twitter)

"Over 15 jaar zal het internet deel uitmaken van iedereens hersenen", zei de Israëlische president van Intel, Mooly Aden, tegen de 'Calcalist'. Tijdens een conferentie in Tel Aviv liep Aden de belangrijkste technologische revoluties in de geschiedenis door: de industriële revolutie, en vandaag de computer-, communicatie- en internetrevolutie.

"Elke computer die in 1946 werd geproduceerd, kostte 750.000 dollar en had minder vermogen dan een tegenwoordige rekenmachine. In 1981 werd de personal computer gelanceerd. Die was echter niet zo persoonlijk, maar een dure computer die de hele familie gebruikte. In 2003 werd een computer gelanceerd die de eerste echte personal computer was - één computer voor thuis en één computer per persoon. In 2007 kwam de smartphone uit - en dat was een revolutie. We hebben allemaal een smartphone met meer rekenkracht dan het Apollo-ruimteschip dat op de maan landde. In 2010 lanceerden ze het tablet. Dit voegde een rekenelement toe aan ons allemaal," voegde hij eraan toe.

Aden is echter van mening dat de omwentelingen nog lang niet voorbij zijn: "Vandaag hebben we het over draagbare computers - een computer die we op ons lijf dragen, in onze bril of in een horloge, of kleding die ons in de gaten houdt. Dit is iets wat we steeds zullen hebben. Ik heb bijvoorbeeld een horloge dat mijn stappen registreert en hoeveel calorieën ik verbrand heb. In de nabije toekomst zullen we computers hebben die laten zien wanneer Vitamine C ontbreekt, die de hoeveelheid aan beweging meten, die het mogelijk maken om gegevens door te geven aan vrienden via aanraak gebaren, kleding die van kleur en ontwerp kan veranderen, enz. We zullen dit over minder dan drie jaar zien, en binnen 15 jaar zullen ze overal zijn. “

Aden schat dat de "echte" revolutie pas over 10 of 20 jaar zal plaatsvinden. "We hebben het niet meer over draagbare computers, maar over geïmplanteerde computers", waarschuwde Aden. "De meeste honden hebben al een kleine chip geïmplanteerd in hun lichaam. Hoe ver zijn we van dit verschrikkelijke fenomeen verwijderd? Vandaag al wordt een man die zijn oog verliest getransplanteerd met een bionisch oog. De pees is in staat om een beker met een computergestuurde prothetische hand vast te houden, om te voetballen of zelfs te zwemmen."

Toen liet hij een bom vallen: "Jullie zullen allemaal Cyborgs zijn in minder dan 25 jaar. Over een tijdje zullen we in staat zijn om een mensgerichte chip te ontwikkelen. Het klinkt gek, maar over 10 jaar zijn er geen chauffeurs meer in het land. Het zal onveilig zijn om met een chauffeur te reizen. Intels eerste chips in 1971 hadden 2300 transistors, de chips hebben nu 2 miljard transistors, het aantal neuronen in de hersenen bedraagt ongeveer 100 miljard. Volgens de wet van Moore vermenigvuldigt het aantal transistors op een chip zich om de twee jaar. Vandaag ontwikkelen hoogtechnologische bedrijven computers die een vorm van het menselijk brein proberen na te bootsen.

Bron: Israeli Tech Expert Warns: "In Less Than 25 Years, You'll All be Cyborgs" -