www.wimjongman.nl

(homepagina)

Professor geeft een cryptische boodschap af over de ware moordenaar van de Israëlische premier Rabin

Door David Sidman - 1 november 2019

 Toen de ochtend kwam, zie het was Leah! Dus zei hij tegen Laban: "Wat heb je me aangedaan? Ik was in uw dienst voor Rachel! Waarom heb je me bedrogen?" Genesis 29:25 (De Israëlische Bijbel™)
 

Cryptische man (Pixabay)

 Op een bijeenkomst georganiseerd door Netanyahu's Likud Partij, onthulde Bar Ilan-professor Mordechai Keidar in een cryptische boodschap de identiteit van de ware moordenaar van voormalig premier Yitzchak Rabin. Keidar vertelde het publiek, dat daar was om de Premier te steunen in de "verzonnen beschuldigingen", dat de persoon die Rabin vermoordde niet Yigal Amir was, zoals het officiële verhaal gaat, maar iemand wiens initialen 'Y.R.' zijn. En voor het geval iemand dacht dat hij het over een zelfmoord had, benadrukte Keidar dat het 'niet Yitzchak Rabin' was.

 

Mordechai Kedar (Facebook)

Na het onthullen van deze boodschap werd Kedar opgeroepen voor een disciplinaire hoorzitting in zijn universiteit - Bar Ilan - vanwege de verklaring die in strijd is met het officiële verhaal. Yigal Amir is veroordeeld voor de moord op Rabin en zit momenteel levenslang uit. Sinds de moord van 1994 wordt Amir in eenzame opsluiting vastgehouden, wat de samenzweringstheorieën aanwakkert dat de Israëlische regering hem wil beletten om de mensen de waarheid over de moord te vertellen.

Nadat het nieuws van de disciplinaire hoorzitting bekend werd, kwamen duizenden Israëliërs en honderden studenten van de Bar Ilan Universiteit naar voren met de ondertekening van een petitie ter ondersteuning van Kedar, die door velen wordt beschouwd als de beste deskundige ter wereld op het gebied van het Midden-Oosten. De universiteit kwam tot de conclusie dat Kedar de universiteit van Bar Ilan niet zou mogen vertegenwoordigen op conferenties in het buitenland.

Veel Israëliërs gingen toen naar de sociale media om te proberen de code te kraken, maar tot nu toe is er geen consensus over de identiteit van de moordenaar.

Yitzchak Rabin was de premier die de Oslo-akkoorden van Israël ondertekende, een overeenkomst met de PLO, die velen zien als de juiste schuldigen voor de meer verfijnde terroristische aanslagen die vanaf dat moment begonnen zijn. 2 november is het de dag van zijn dood en er zal een grootschalig concert plaatsvinden op het Rabin-plein, waar de moord heeft plaatsgevonden.

Bron: Professor Sends Cryptic Message Revealing Israeli Prime Minister's True Killer -