www.wimjongman.nl

(homepagina)

Laat het beginnen: Colorado-Brennan en Pelosi's pad naar een burgeroorlog en regime-verandering.

door Dave Hodges - 25 december 2019

()
 

In augustus 2019 werd de communisme sympathisant ontdaan van zijn nationale veiligheidsmachtiging. De voormalige CIA-directeur John Brennan dreigde zelfs met juridische stappen tegen president Trump, nadat hem zijn veiligheidsaanbeveling was ontnomen. We weten dat de CIA zich niet veel gelegen laat liggen aan de rechtsstaat, maar Brennan zou er nota van moeten nemen dat het verlenen van veiligheidsmachtigingen uitsluitend onder de controle van de president valt en dat hij niemands toestemming nodig heeft om die machtigingen in te trekken. Het is duidelijk en zal nog veel duidelijker worden dat Brennan niet loyaal is aan de Verenigde Staten en zich sinds de inauguratie inzet voor een staatsgreep tegen de bestaande regering. Staat u mij toe om op dit punt duidelijker te zijn. John Brennan en zijn collega's, voornamelijk democratische leiders, zijn betrokken bij een complot om niet alleen de Oekraïense regering omver te werpen met het doel documenten te verdoezelen die impliciet verwijzen naar Biden, Pelosi e.a., maar ook om de regering van de Verenigde Staten omver te werpen. Zoals dit artikel zal aantonen, staat Brennan aan de top van de ijsberg in deze staatsgreep. Trump ontdeed Brennan terecht van zijn veiligheidsmachtigingen en de toegang tot gevoelige codes. De president weet heel duidelijk dat Brennan de moderne versie van Benedict Arnold is [een landverrader].

In de afgelopen weken is The Common Sense Show (CSS) zich bewust geworden van het feit dat John Brennan een speler is in de corruptie (bijvoorbeeld in het witwassen van geld, omkopingsschandalen) in Oekraïne. In feite hebben diepe geheime bronnen CSS laten weten dat Brennan de krachten heeft gebundeld met die van de Bidens om een staatsgreep te plegen tegen de bestaande Oekraïense leiding. Waarom? Om zijn criminele connecties met die regio te verdoezelen, maar ook samen met topdemocraten als Joe Biden, Nancy Pelosi, Adam Schiff. De lijst strekt zich zelfs uit tot Republikeinen als Mitt Romney en Paul Ryan.

Het wordt duidelijk dat Brennan en de Democratische leiding niet in staat zijn om Trump uit zijn functie te krijgen. Daarom is het zo dat elke dag dat de Oekraïense crisis voortduurt, deze misdadigers steeds meer aan de kaak gesteld worden. Daarom moeten ze een burgeroorlog beginnen. Dit is hun definitieve oplossing.

De Democratische machthebbers en John Brennan zijn van plan om inbeslagname van wapens te gebruiken als instrument om deze taak te volbrengen. Het proces is aan de gang in Oost-Colorado.

John Brennan en Nancy Pelosi, als de voorzitter van het Huis, hebben een leger van drones losgelaten op de oostelijke districten van Colorado. Voor veel toevallige waarnemers zal dit onbeduidend lijken. Echter, voor degenen onder ons die elke dag dit soort gebeurtenissen verslaan, is dit zeer belangrijk. Colorado zal de hoofdstad worden voor het geval Washington DC wordt vernietigd. Het is ook bekend dat de CIA deze show in Colorado zal leiden, en dat is het waarom het veranderd in een Blauwe (Democratische) Staat.

De machtsoverdracht van Washington DC naar Colorado werd in 2011 zelfs gerepeteerd in 'Operation Mountain Guardian'. Terwijl de patriottische gemeenschap keek naar de gruwelen van FEMA, die kinderen van de basisschool uit hun scholen trok, zonder de ouders te informeren en hen meenam naar het veld van de Sportautoriteit, kwam de echte actie op Denver International Airport (DIA) op gang, omdat de luchthaven drie dagen lang gesloten was vanwege Obama en andere ambtenaren die in DIA werden ingevlogen, waar zij voor het grootste deel van de drie dagen ondergronds verdwenen. Ze oefenden de overgang van de macht van DC naar Denver. De drones in Oost-Colorado maken nu deel uit van een complot om wijdverbreid geweld en revolutie op te starten onder het mom van wapenbeheersing. Deze informatie dook gisteravond op.

Drones in Colorado

Het droneverhaal in Colorado begon gisteravond met dit late verslag.

Na mijn eerste besprekingen met Steve Quayle en Paul Martin, begon ik ook van anderen te horen die verschillende delen van dit verhaal hadden.

Toen ik dat ontdekte, begonnen de media dit verhaal in alle ernst te verslaan. Minstens 17 grote drones werden gezien die in zoekpatronen vlogen boven het noordoosten van Colorado en ook de sheriffs verbijsterde. Verbijsterde autoriteiten kunnen niet verklaren waar ze vandaan komen of wie ze aanstuurt. Dit verhaal heeft internationale aandacht gekregen omdat de Daily Mail Online die deze kwestie onvolledig aanpakte. Ik heb dit gehoord van verschillende huidige en voormalige wetshandhavers uit Oost-Colorado. Sommigen zien dit voor wat het is. De meesten geloven dat dit een offensieve actie zal worden tegen wapenbezitters. Inbeslagneming zal geen deel uitmaken van het plan, maar eerder een beperkte executie van wapenbezitters. Het idee is om het geweld te maximaliseren en een gewenste burgeroorlog te beginnen.

De regering handhaaft een aanvaardbare ontkenning. Het Federale Luchtvaartbeleid had geen informatie over de drones, terwijl de Luchtmacht zei dat het niet van hun is, en de DEA elke betrokkenheid bij de mysterieuze waarnemingen ontkent, aldus de Denver Post. Het tv-station van Denver, KUSA, rapporteerde dat één drone van dichtbij door een venster van een huis werd gezien. De Denver Post meldde dat minstens 17 drones van 1.80 m breed, een week lang nachtelijke verkenningen hebben uitgevoerd.

'Als zulke drones over uw bezit vliegen of door vensters kijken, gelieve onmiddellijk het communicatie centrum te bellen,' schreef het Bureau van de Sheriff van de Provincie Phillips zaterdag op zijn Facebook-pagina. Wat een grap!

Wat een grap! Wat is er echt aan de hand?

Als Colorado het hoofdkwartier voor het nieuwe regime gaat worden, omdat DC in puin ligt, is de inbeslagname van wapens nodig om elke vorm van verzet te stoppen, tenminste, dat is iets wat zinvol is. Maar, zoals gezegd, dit is slechts een voorbode van een wijdverbreid geweld om een burgeroorlog te bestendigen.

Van mensen die het weten heb ik geleerd dat de plattelandsgebieden eerst zullen worden ontwapend en dat vervolgens de cirkel van inbeslagname zal worden doorgetrokken naar de steden. Ik ben er wel van overtuigd geraakt dat dit het plan is, maar pas na het succesvolle begin van een burgeroorlog.

Samenvatting van de Drone-gebeurtenis

Door de buitengebieden te onderwerpen, zou dit voorkomen dat mensen die in de steden vast komen te zitten, zouden ontsnappen. Dit zou de burgeroorlog beter beheersbaar maken. Toch is er een grotere agenda. De meesterbreinen van dit complot, zo wordt ons verteld, kijken naar wapen-inbeslagname als een middel om een doel te bereiken. Als de drones zich richten op schutters in plaats van op hun wapens, dan zou het bloedvergieten voldoende zijn om verzet te rechtvaardigen. Verzet is wat de Democraten en Brennan willen, want het zal leiden tot een burgeroorlog en uiteindelijk tot een regime-verandering. Ik wil echter benadrukken dat, hoewel de drone-gebeurtenis een middel is om een doel te bereiken, de krachten die dit wel degelijk willen, van plan zullen zijn om je wapens te pakken te krijgen met alle middelen die nodig zijn. En een burgeroorlog voorkomt dat de Democraten op de vingers worden getikt voor hun misdaden in Oekraïne!

Stroomdiagram van de strategie

Drone surveillance - gericht op wapenbezitters - geweld dat leidt tot een burgeroorlog - ernstige wapen-inbeslagname tijdens het conflict om de weerstand in de steden in de val te lokken door op het platteland te beginnen - maken de burgeroorlog compleet en stellen een dictatoriale regering in.

En waar past Trump in dit alles? Ik ben ervan overtuigd dat hij het doelwit is. Het land zal niet nog een moord in JFK-stijl accepteren. Er is mij door Federal LEO's gesuggereerd dat er een massaslachting zou kunnen komen en dat de president nevenschade zou oplopen en dat het publiek er niets van zou merken. Als de gebeurtenis leidt tot de vernietiging van Washington DC, zou de overdracht van de macht aan DC volledig noodzakelijk en begrijpelijk worden.

Relevante nevenontwikkelingen

Als dit plan wordt ontketend, zal Californië zichzelf binnenvallen met Calexit geassocieerde strijdkrachten zoals de Chicoms en de kartels, evenals de CSMR. Dit is de reden waarom het commando en de controle van elke civiele verdedigingsmacht onder leiding van sheriffs en civiele milities hun radio-repeaters hebben gehad en zich uiteindelijk hun macht hebben laten afnemen door de staat Californië. Het lijkt mij dat zwervende black outs van PG&E deel uitmaken van dit complot. Dit ontneemt de lokale bevolking de mogelijkheid om zich te verdedigen tegen de strijdkrachten van CALEXIT en de 'California State Reverve Military' (CSMR) door het controle-commando uit te schakelen. Newsome, als onderdeel van zijn aandeel in de rebellie, lijkt zijn eigen staat te gaan bezetten. Virginia heeft niet gezworen hun National Guard te gebruiken om wapens in beslag te nemen. Maar wie heeft ze nodig als de gouverneur de VN en de geplande wegversperringen heeft. Het verhaal in Californië zal het onderwerp zijn van een ander rapport.

Dit is slechts het begin van wat er met Amerika gebeurt, maar er is duidelijk een staatsgreep onderweg, die wordt geleid door Brennan en Pelosi. Er zal nog wel meer komen.

Bron: Let It Begin Colorado-Brennan and Pelosi's Path to Civil War and Regime Change | The Common Sense Show