www.wimjongman.nl

(homepagina)

Met de verkiezingen over enkele dagen, kondigt Netanyahu publiekelijk het plan aan om de Jordaanvallei te annexeren

Gary - 10 september 2019

Op 10 september heeft premier Benjamin Netanyahu in het openbaar de plannen bekendgemaakt om grote delen van Judea en Samaria (de "Westelijke Jordaanoever") en de hele Jordaanvallei te annexeren als zijn coalitiepartners volgende week de verkiezingen zouden winnen.

Hoe monumentaal de aankondiging ook was, zo was ook Netanyahu's bewering dat dit zou worden gedaan met de steun van het Witte Huis en dat het zou passen in de binnenkort te onthullen "Deal of the Century". Volgens de premier:

 Het annexatieplan zal de hele Jordaanvallei annexeren langs de hele grens van [het] Meer van Galilea tot de Dode Zee. Het zal Jericho en zijn omgeving uitsluiten en het zal zelfs geen enkele Palestijn annexeren.

Houd er rekening mee dat peilingen momenteel Netanyahu's Likud partij nek-aan-nek plaatst met de tegenstander Blauw & Wit, hoewel beide partijen dezelfde opvattingen lijken te hebben; en hoewel Netanyahu nauw heeft samengewerkt met de Trump-regering om het plan te ontwikkelen, kan Gantz, het hoofd van Blauw & Wit, precies dezelfde actie ondernemen.

De kaart die hij presenteerde was beperkt, maar het eindresultaat zou enigszins vergelijkbaar kunnen zijn met het Allon-plan uit de jaren zeventig, hoewel het waarschijnlijk niet evenveel grondgebied omvat vanaf het begin.

 

Denk hier maar aan: Israël heeft 50 jaar in een geopolitieke stagnatie verkeerd, tot 2017 en het Openbaring-12-teken, toen het land weer begon te groeien. Het was in december 2017 dat President Trump aankondigde dat de Verenigde Staten Jeruzalem formeel zouden erkennen als de hoofdstad van Israël (en dat zij de eerste niet-Joodse natie zouden worden die dit als eerste zou doen, hoewel een aantal andere landen dit voorbeeld volgden). Zeven maanden daarna werd de bijbelse identiteit van Israël hersteld toen het wetsvoorstel voor de Joodse natiestaat wet werd. Acht maanden later erkenden de Verenigde Staten de Golanhoogte als behorend tot Israël. De vijgenboom laat de bladeren uitspruiten.

Bron: With Election Days Away, Netanyahu Publicly Announces Plan To Annex Jordan Valley - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates