www.wimjongman.nl

(homepagina)

"Oekraïne" is, net als Clinton's affaire, het verliezen van een afzetting.

25 september 2019 door Daniel Greenfield

()

Het is heel goed mogelijk dat president Trump wilde dat de Democraten op afzetting aandringen. Als dat zo is, zijn ze in zijn val gelopen.

En hun startpositie op het slagveld is bijzonder zwak. Van alle gebieden waarover ze achter Trump aan hadden kunnen gaan, lijken ze de zwaksten te hebben gekozen. Het Oekraïense ding zal de verontwaardiging van D.C. opwekken, maar weinig verontwaardiging of zelfs maar begrip van het publiek.

Er zijn meerdere 'uitleggers' in de media over het proces van de afzetting. Het grootste wat ze allemaal weglaten is dat het uiteindelijk het publiek een oordeel zal vellen over de beschuldiging.

De media kunnen en zullen hun deel doen om het publiek te beïnvloeden, maar als het publiek denkt dat hier niets te vinden is, zal het uitsterven.

En de eerste test is dat de beschuldiging begrijpelijk moet zijn. De Oekraïense beschuldiging is ingewikkeld en verwarrend. In tegenstelling tot de beschuldiging van Rusland, die in ieder geval een elementaire, zo niet ongeloofwaardige, bewering deed dat Trump een Russische agent was, is dit een verwarrende puinhoop. Dat is de reden waarom meerdere media stukken de Democraten aansporen om zich te concentreren op het telefoongesprek, in plaats van de hulp. Wanneer uw een geval al vroeg verward, leidt dat enkel tot een grotere knoeiboel.

De tweede test is dat het publiek moet geloven dat dit echt verkeerd is en verwijdering uit het kantoor vereist is.

De Clinton afzetting proces liep tegen een muur op, omdat, terecht of onterecht, het publiek niet geloofde dat het liegen over een zaak een afzetting verdiende.

Zelfs als de Republikeinen niet de Senaat meerderheid hadden, zullen Democraten hetzelfde probleem onder ogen krijgen.

De opiniepeilingen tonen het publiek reeds gelooft dat hun belangrijkste obsessie is om President Trump te verwijderen. De Democraten hadden een sterke hand nodig om de natuurlijke scepsis te overwinnen als gevolg daarvan. In plaats daarvan besloten ze om hun zwakste bod uit te spelen.

Bron: "Ukraine", Like Clinton's Affair, is an Impeachment Loser | Frontpage Mag