www.wimjongman.nl

(homepagina)

Het is twee jaar geleden sinds de Openbaring-12-teken

Gary - 23 september 2019/p>

()

Vandaag is het twee jaar geleden dat het Openbaring-12-teken werd gezien. Twee jaar geleden werd een 2000 jaar oude profetie vervuld die door de hand van een van de ooggetuigen van de Opgestane HEER, werd opgetekend. De profetie werd letterlijk en duidelijk en zonder subjectiviteit of verbeeldingskracht vervuld. Het kon gemakkelijk worden uitgelegd aan iedereen met welk opleidingsniveau dan ook en dus namen zelfs zij die normaal gesproken de Bijbel volledig verwerpen, nota van het feit dat de profetie werd vervuld.

 En er verscheen een groot teken in de hemel: een vrouw, bekleed met de zon, en de maan was onder haar voeten en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren. En zij was zwanger en schreeuwde het uit in barensnood en in haar pijn om te baren.

- Openbaring 12:1-2

1. Er zijn 88 sterrenbeelden aan de nachtelijke hemel. Slechts twee vertegenwoordigen vrouwen. Slechts één kan ooit "gekleed zijn met de zon, met de maan onder haar voeten". Dit is het sterrenbeeld Maagd. Maagd werd ook algemeen erkend als een vrouw/meisje/maagd in de culturen van het Midden-Oosten op het moment dat de profetie werd geschreven.

2. Op 23 september 2017 was Maagd bekleed met de zon en lag de maan onder haar voeten.

3. Maagd wordt altijd bekroond met de negen hoofdsterren van Leeuw, maar op 23 september 2017 staan de "zwervende sterren" Mercurius, Mars en Venus in Leeuw opgesteld om een kroon van precies 12 goed zichtbare sterren te vormen.

4. Er kan maar één hemellichaam ooit in het baarmoedergebied van Maagd blijven gedurende de lengte van een normale, menselijke dracht: de planeet Jupiter. En dat is op zich al uiterst zeldzaam. Na een reis door de baarmoeder, dan ronddraaiend en het uit de baarmoeder wegtrekken gedurende een periode van 9-10 maanden - Jupiter leek "geboren" te zijn uit Maagd. Bovendien vertegenwoordigt Jupiter al sinds mensenheugenis een mannelijke godheid (in feite de belangrijkste godheid). In termen van de profetie vertegenwoordigt Jupiter Christus en de Kerk.

Ongeacht hoe u de allegorische betekenis van Openbaring 12 interpreteert, de duidelijke, letterlijke betekenis van de tekst zal nooit letterlijker in vervulling gaan dan wat we op 23 september 2017 hebben meegemaakt. Die dag zal voor altijd de dag blijven waarop er een duidelijke, ondubbelzinnige vervulling van een belangrijke bijbelse profetie plaatsvond.

Voor degenen die hier nu over leren, of degenen die graag een opfrisser op dit teken en wat het zou hebben betekend, wil ik u aanmoedigen om de informatie (54 Engelstalige artikelen) hier te lezen.

Mensen eisen bewijs van God en zoeken naar een teken. En als Hij dan eindelijk komt en het bewijs presenteert, dan wijzen ze Hem nog steeds af. God stuurt tekenen, maar gelovigen hebben die niet nodig om te geloven. Ze bevestigen alleen maar dat wat we al weten waar is. Toch eisen ongelovigen tekenen, net als de Joden in Jezus' tijd, maar hun eis verraadt hen. Het laat zien dat hun eis een leugen is. In werkelijkheid zal geen enkele hoeveelheid bewijs het uitdagende hart overtuigen.

Bron: Two Years Since the Revelation 12 Sign - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates