www.wimjongman.nl

(homepagina)

De IAF heeft naar verluidt een Hezbollah wapensdepot getroffen in de Syrische militaire luchthaven in de buurt van Damascus

Door Adam Eliyahu Berkowitz - 18 januari 2018

 "Maar zij die op Hashem wachten, vernieuwen hun kracht; zij zullen de vleugels uitslaan als adelaars; zij zullen rennen en niet vermoeid worden; zij lopen, en worden niet zwak." Jesaja 40:31 (de Israël Bijbel™)
 

IAF gevechtsvliegtuig. (Israëlische luchtmacht)

Syrische oppositie bronnen beweren dat de Israëlische luchtmacht op dinsdagavond, een Hezbollah wapendepot, grenzend aan het Mezzeh militaire vliegveld in de buurt van Damascus, heeft aangevallen.

De Syrische regering noch de IDF heeft commentaar gegeven op de aanval.

Al-Masdar nieuws, een Arabische internet-nieuwsdienst die de Syrische President Bashar al Assad steunt, haalde bronnen aan van het Syrische leger, die beweerden dat er niet een dergelijke aanval heeft plaatsgevonden en dat er geen explosies werden gemeld in het gebied rond de luchthaven.

Israël heeft naar verluidt hetzelfde gebied ook vorige week al aangevallen. Het Syrische leger gaf een verklaring uit die zei dat er op die plek langeafstandsraketten waren opgeslagen.

Voorafgaand aan deze recente aanslagen heeft het IDF alleen geantwoord op het inkomende vuur van militaire activiteiten in Syrië. Als Israël inderdaad verantwoordelijk is voor deze aanvallen, beschrijft het een escalatie, waarin Israël voorkomt is dat Hezbollah zijn militaire infrastructuur daar gaat opbouwen.

Bron: IAF Reportedly Hits Hezbollah Weapons Depot in Syrian Military Airport Near Damascus - Breaking Israel News | Latest News. Biblical Perspective.