www.wimjongman.nl

(homepagina)

Zoveel fronten om te vechten - Tegen sommige te zien en andere niet! Het is een lange lijst om te proberen op te noemen

23 augustus 2018 - door Jerry Golden

Maar er is er één die een leger heeft van 1,8 miljard, klaar om de wereld over te nemen. Israël vocht en vecht al jaren tegen deze belangrijkste strijd voor de wereld, en de duivel doet overwerk om kwade geestelijke spelletjes te spelen en een spirituele oorlog te voeren met lijdende zielen die blindelings achter hun god Satan aan gaan.

Er zijn landen over de hele wereld die zich militair verenigen om Israël en de VS te vernietigen en iedereen weet wie dat zijn. China, Rusland en Iran zijn in feite de top drie.

Dat zou genoeg fronten moeten zijn om de wereld een tijdje ongerust te houden. Maar er is ook nog dat totale wereldwijde morele verval van de samenleving. Wat de doorsnee persoon bezighoudt, is de voortdurende dreiging van terrorisme en de bescherming van onze dierbaren.

Ondertussen zit de wereld vastgelijmd aan de tv om erachter te komen wat er gaat gebeuren in de geestelijke oorlog in de Verenigde Staten. En zij die dit lezen en geestelijke oren en ogen hebben om te zien en te horen, weten dat God voor Trump heeft gekozen, en ze weten ook dat hij geen volmaakt mens is. God gebruikt altijd de onvolmaakte mens om te getuigen over een volmaakte Messias.

Een grote geestelijke strijd die voor onze ogen wordt gevoerd, is het kwaad in de Verenigde Staten dat president Donald Trump van zijn vervulling wil beroven, namelijk de roeping om de Verenigde Staten een laatste kans te geven. God is in een lang lijden en heeft veel geduld. Maar we kunnen de vele voorbeelden lezen waar Hij een rechtvaardig oordeel over een natie of individu deed en doet.

De nazistische geest in de Arabische wereld.

Het is waarschijnlijk niet nodig om de lezers van dit artikel te vertellen dat de Islamitische Arabieren boos zijn, en dat hun plan voor de wereld is om wereldwijd de sharia-wetgeving op te leggen aan de mensheid. Als je kijkt naar wat er in Europa gebeurt, begrijp je misschien dat wat ze van plan zijn, lijkt te werken. Als je naar het Afrikaanse continent kijkt, zie je dat het daar ook weer gebeurt. Maar wat u misschien zal verbazen, is hoe succesvol ze zijn geworden in de Verenigde Staten. De meeste mensen denken dat de nazi-beweging met Hitler is gestorven, maar dat is verre van de waarheid. Mijn doel in dit artikel is te laten zien hoe de nazi-beweging en de geest van de islamitische Arabische wereld zijn binnengedrongen en het controleren. Voordat ik u een korte film laat zien die u de ogen zal openen over deze waarheid, wil ik u eerst de nazi-arend laten zien, links afgebeeld, die Hitler gebruikte.

Wilt u dan naar de Palestijnse adelaar kijken - rechts - die door de PA wordt gebruikt.

()              ()

Maar daar blijft het niet bij! Nu kunnen we in de Arabische wereld rondkijken en zien dat de nazistische geest vandaag de dag springlevend is onder de islamitische Arabieren over de hele wereld. Heel Europa heeft zich onderworpen aan de islam. De Joden en christenen leven in angst. Velen hebben het opgegeven en zijn vertrokken, terwijl anderen of te arm of niet in staat zijn om familieredenen, maar ze zullen al snel op een dag geen keuze hebben en God alleen kan hen helpen een veilige route te vinden voordat het te laat is voor hen. Dat is waar het ons om te doen is, dat God ons de komende dagen mag leiden en begeleiden. En moge hij gehoorzaamheid vinden in degenen die hij heeft opgeroepen om deze ministerie te ondersteunen.

Egypte, Jemen, Irak, het zuiden, de Verenigde Arabische Republiek en de Palestijnen - zij hebben allemaal het embleem van de nazi's overgenomen. En de vier kleuren van de vier ruiters van de Apocalyps. Wit, Rood, Zwart en Groen (of Vaalgroen). Mijn vrienden de keuze van die vier kleuren waren niet per ongeluk.

Misschien zou het goed zijn om die Nazi-Palestijnse Adelaar van dichtbij te bekijken.

Met het bovenstaande in het achterhoofd kunt u nu de informatie in deze video waarderen.

De Islamist-Nazi Link: De grootmoefti van Jeruzalem

Het is onmogelijk voor de regeringsleiders van de wereld om deze dingen niet te weten! Als de VN en 90 procent van de wereld Israël blijven dwingen zich over te geven aan deze mensen, die door de nazigeest worden geleid om Israël te vernietigen - en het hele Joodse volk - wordt het gemakkelijk om de meester te zien die zij dienen.

Zach 12:3 En op die dag zal ik van Jeruzalem een lastige steen maken voor alle mensen; allen die zich ermee belasten zullen in stukken worden gesneden, en alle volken der aarde zullen ertegen worden verzameld.

Bid voor de vrede van Jeruzalem, voor onze zoon Joel en alle IDF-soldaten. Bid voor deze ministry en uw aandeel daarin.

Shalom, Jerry Golden

Bron: So Many Fronts to fight against Some Seen and Some Not! It’s a Long List to Try to Name – The Golden Report