www.wimjongman.nl

(homepagina)

Trump versus het Euro-moeras

Door James Lewis - 10 november 2018

Deze man Donald Trump heeft een verbazingwekkende fysieke kracht om staande te blijven. Direct na zijn eindsprint in de Midterm-verkiezingen, die vrij goed eindigden, pauzeerde hij alleen even om in het Witte Huis de pers te woord te staan en een tik uit te delen aan Jim Acosta, is Donald Trump nu in Europa, waar de 100e verjaardag van Wapenstilstandsdag [van de Eerste Wereldoorlog] zondag is herdacht.

Voor het geval u het vergeten bent, de Wapenstilstandsdag is de dag dat de kanonnen stopten met schieten in de loopgravenoorlog die de Eerste Wereldoorlog was, nadat de Verenigde Staten ons een eerste grote expeditiemacht hadden gestuurd om de balans tussen de Centrale Mogendheden te laten kantelen, waaronder het Duitse Rijk, zoals Bismarck in 1848 Pruisen en het andere Duitse Rijkdelen van die tijd, het Oostenrijks-Hongaarse Rijk.

Tijdens die bloedige loopgravenoorlog stuurde de Duitse generale staf ook Vladimir Lenin in een gesloten trein naar Moskou, om de revolutie tegen de Romanov-tsaren op gang te brengen.

Lenin en zijn bolsjewieken doodden de Romanovs, allemaal - mannen, vrouwen en kinderen - en na de burgeroorlog die de bolsjewieken wonnen. De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. Lenin trok Rusland terug uit de Eerste Wereldoorlog, wat het Duitse doel was om Lenin daarheen te smokkelen.

We hebben de Sovjet-Unie dus aan het Duitse rijk te danken, al moeten we de levende mensen niet de schuld geven van de zonden uit het verleden. Maar de geschiedenis heeft een krankzinnige manier van herhaling, en vandaag hebben we de basis gelegd voor een nieuw Europees Keizerrijk, genaamd de Europese Unie.

Het is het Frankische Rijk weer helemaal opnieuw, alleen nu geleid door de niet-gekozen bureaucraten van de Europese Commissie, "de uitvoerende macht van de Europese Unie".

Er zijn slechts drie dingen om te onthouden over de EU.

De EU heeft geen electorale legitimiteit.

(Driemaal herhalen - wassen, spoelen en drogen).

Dat zijn de enige drie feiten die u moet weten. En in Groot-Brittannië is er een Britse onafhankelijkheidsbeweging opgestaan tegen het machtshongerige Euro-Moeras. Na 25 jaar campagne voeren heeft een collega, Nigel Farage, de aanklacht geleid tot een daadwerkelijk referendum voor de kiezers, en twee jaar geleden werd het referendum van Leave nauwelijks met 52 procent van de stemmen voltooid. Maar 52 procent is een meerderheid in een democratie.

En nu probeert een ander schepsel uit het moeras, met de naam Theresa May, de Britse onafhankelijkheidsbeweging duidelijk te maken dat Brexit alleen over haar dode lichaam zal gebeuren. Want het Britse moeras is ook het Euro-moeras, en dat is ook het Amerikaanse moeras, en dat is ook het VN-moeras.

Raad maar waarom Britse en Australische geesten deel uitmaakten van de staatsgreep tegen Donald Trump, voor, tijdens en na de verkiezingen van 2016?

Ja, dat klopt. Christopher Steele, super-spook voor de Britten, is slechts een kopie van John Brennan, de voormalige communistische kiezer die op de een of andere manier hoofd werd van de Obama-CIA. Wanneer Donald Trump naar Verdun gaat om de wapenstilstand van 1918 te herdenken, zou hij daarover met mevrouw May een rustig woord willen spreken.

Britse spoken wekken geen Amerikaanse staatsgreep op zonder overleg met de baas, mevrouw May.

Zo hoorden we op vrijdagavond: "De heer Trump is naar verluidt niet van plan te vergaderen met de andere aanwezige wereldleiders, waaronder de heer Poetin. Maar hij sloot niet uit dat de twee elkaar zouden ontmoeten tijdens een gepland diner in het Elysee Palace."

Niets gepland, maar wie weet wat er zou kunnen komen?

Misschien kan 'De Don' gewoon een woordje met de Britse premier hebben?

Deze moerasfiguren hebben allemaal een levenslange baan, zodat ze elkaar goed kennen.

Donald Trump is al lange tijd op de hoogte van het internationale moeras, omdat je niet in het internationale hotelwezen kunt zitten zonder daarvan op de hoogte te zijn. Trump heeft grote hotels in het buitenland.

Trump is de storende figuur in deze moeraspolitiek. En nu, direct na de Midterms, vliegt hij naar Parijs om jujitsu te praktiseren in de EU-versie van het moeras.

Nigel Farage heeft een talkshow (in Amerikaanse stijl, en zeer succesvol) op een YouTube-kanaal genaamd LBC, een imitatie van de BBC, ook bekend als de Bolshie Beeb. LBC lijkt het propagandamonopolie te verstoren dat de Beeb al een eeuw lang uitoefent.

In de afgelopen 50 jaar heeft het Euro-moeras de ene Britse premier na de andere opgezogen, zodat de Britse soevereiniteit bijna weg is. De 'Union Jack' fladdert nog steeds, maar zakt gestaag verder onder in de golven.

Het Leave Referendum twee jaar geleden was dus een keerpunt, en het heeft duidelijk Herr Dr. Jean-Claude Juncker opgesteld de zo genoemde Voorzitter van de Europese Unie, die geen enkele electorale legitimiteit heeft - nul, zilch, nada. De socialistische regerende klasse heeft zich daar opgesloten in de macht, precies zoals het moeras van DC, het Amerikaanse links en de Rinos.

Maak je geen zorgen bij het proberen om hun gecompliceerde dans te begrijpen. Het is weer gewoon de Euro-tak van het wereldwijde moeras. Alle moerassen zijn gelijk, en ze lijken allemaal erg goede vrienden te zijn.

(Maar de EU heeft helemaal geen electorale legitimiteit, vergeet dat niet? Geen enkele. Het is een front van een moeras.)

Denk dan eens aan de heer Macron, President van Frankrijk, en hoe hij op zondag de president van de Verenigde Staten, Donald Trump, verwelkomde voor de wapenstilstandsherdenking. Houd er rekening mee dat Macron in Frankrijk in de problemen zit. De machtige EU heeft ook problemen in Groot-Brittannië, Italië, Duitsland, Hongarije, Polen en Griekenland. De Grieken en Polen hebben zojuist gedreigd Duitsland voor de rechter te dagen voor een biljoen dollar aan oorlogsherstel van 70 jaar geleden, toen de nazi's deden wat ze deden. Nu proberen de Grieken en de Polen het speelveld gelijk te trekken.

Meer problemen voor de EU.

EU-president Herr Jean-Claude Juncker gaf zojuist zijn 'State of the European Union Address', en hij was geen gelukkig man.

Ze zien de tekenen van opstand onder de kiezers in heel Europa, en hun munitie begint op te raken.

Dus Mr. Macron, die technisch gekozen is door de kiezers van Frankrijk, maar die eigenlijk een gewone moerasfiguur is, heeft gedaan wat Europese heersers altijd doen als hun macht in twijfel wordt getrokken. hij duikt weg en verhoogt het front.

Als reactie op de Brexit-campagne viert Macron de verjaardag van de Wapenstilstand met een grote klap in het gezicht van de Verenigde Staten, door de plotselinge behoefte aan een EU-leger aan te kondigen, en nu alle tekenen te laten zien dat het weer een Europese imperiale militaire bureaucratische tirannie wordt. De NAVO is niet meer nodig, dank u wel, maar het is niet nodig: ik doe het zelf. President Trump tweette zijn ongenoegen terug:

President Macron van Frankrijk heeft zojuist gesuggereerd dat Europa zijn eigen leger bouwt om zichzelf te beschermen tegen de VS, China en Rusland. Zeer beledigend, maar misschien moet Europa eerst zijn deel van de NAVO maar eens betalen, die de VS enorm subsidieert!

Europa wil niet betalen voor zijn eigen verdediging, wat ze aan Uncle Sukkel overlaten. Maar nu, geconfronteerd met een opstand van de kiezers, omdat de Euro-fraude daar plotseling nu duidelijk is, heeft de heersende elite besloten om op de bres te gaan staan. Ze willen hun eigen keizerlijke vlag, hun eigen munt (eigenlijk de Duitse mark), hun eigen ijdele volkslied, en hun eigen rijk.

Dit is niet het nieuwe, vredelievende non-empire die ze al vijftig jaar beloven om te maken.

Het is gewoon weer de aloude keizer. (Het maakt niet uit welke keizer je kiest, ze zijn allemaal hetzelfde).

Voor het geval dat we de boodschap niet duidelijk genoeg meekregen, kondigde Macron aan dat het nieuwe Europese Rijk zich inderdaad zou verdedigen met Franse kernwapens, tegen Rusland, tegen China, en ja, tegen de Verenigde Staten! (dat Europa heeft verdedigd tegen drie opeenvolgende wereldveroveringsplagen, de Oostenrijks-Hongaarse Keizer, dan Hitler, en dan Stalin en het Sovjetrijk.)

Hee, bedankt, jongens.

Nigel Farage heeft een talkshow op LBC die leuk is om naar te luisteren, en het klinkt alsof de Britten eindelijk de boodschap van Farage meekrijgen. Hij voorspelde deze explosie al 25 jaar.

Farage is de Donald Trump van de UK, samen met een zeer bescheiden klinkende ouderwetse heer, genaamd Jacob Rees-Mogg, het boegbeeld van een moderne Britse heer.

Beide zijn enorm leuk om naar te kijken, en als je na de laatste jaren van vuile Amerikaanse politiek een fris bad wilt nemen, dan raad ik je aan om naar ze te kijken. Ze hebben de strijd nog niet gewonnen, maar ze zijn zeer stabiel en vastberaden, en hun deel is het verzamelen van politieke stoom door de mensen ervan te overtuigen dat er iets heel erg mis is met te verdrinken in het Euro-moeras.

Dus wat moet 'De Donald' doen als hij op zondag in Parijs aankomt, om de doden te eren op Wapenstilstandsdag, honderd jaar later?

De kans is groot dat hij daar nu al over nadenkt.

Als de President deze column leest, zou ik respectvol aanbevelen dat de heer Trump bij aankomst in Parijs zijn gastheren groet door te zeggen

"VIVE LA FRANCE LIBRE!

Dat is alles wat hij te zeggen heeft.

Ze zullen het krijgen.

Bron: Trump Versus the Euro-Swamp