www.wimjongman.nl

(homepagina)

Revolutie in Europa?

Door Gary 8 december 2018

Het voelt alsof we aan de afgrond staan, dus hou je vast. De ontluikende Gele Hesjes Beweging in Frankrijk lijkt zich te ontwikkelen tot een populair verzet. Macron blijft evenwel aan en heeft de afgelopen dagen geen verdere optredens gedaan.

Bovendien heeft de beweging zich volgens Associated Press verspreid naar Nederland en België (zetel van de Europese Unie). Ook in Griekenland ontwikkelen zich spontaan rellen.

Met het vertrek van Angela Merkel uit Duitsland blijft Emmanuel Macron achter als de enige prominente globalist die nog overeind staat. In Noord-Amerika (Trump), Zuid-Amerika (Bolsonaro), Rusland, China, India, Italië, Oostenrijk, Hongarije, Italië en elders zijn nationalistische leiders opgestaan.

Wanneer wezens in een hoekje worden gedrukt, kunnen ze plotseling zeer gevaarlijke dingen doen. De leiders van de U.N./E.U./globalistische onderneming voelen zich toch zeker in een precaire hoek zitten waarin ze niet zullen overleven als ze zich er niet uitdraaien.

Misschien zal Macron met een slimme uitvlucht de macht verzamelen in de E.U.-landen die nog steeds gedreven worden door diehard continentale federalisten (misschien is dat wat hij doet terwijl ik dit schrijf, iets wat zijn huidige afwezigheid zou kunnen verklaren). Merkel en de anderen zijn al te graag bereid geweest om Marcon's alliantie van 10 landen en zijn andere inspanningen te steunen. Aan de andere kant, wat als hij dit echt niet overleeft? We zouden kunnen kijken naar een nog groter tumult onder de wanhopige burgers van Europa, een tumult dat zich over het hele continent verspreidt. Het kan de perfecte storm zijn waarin de man van de wetteloosheid zal opduiken. Met een bepaalde bovennatuurlijke gebeurtenis zal die storm uitgroeien tot een tyfoon.

Intrigerend merkte Jaco Prinsloo op dat The Economist in 2017 op de omslag kaarten toonde die doen denken aan het Illuminati Card Game uit 1982. Een van die kaarten, "The Hermit" genaamd, toont een massale protestmars tegen het globalisme en de E.U. De mensen die marcheren zijn geel, misschien met gele vesten aan. En de specifieke uitlijning van de sterren lijkt sterk op het sterrenbeeld Leeuw met een halve maan in de staart. De stellaire uitlijning vond vorig weekend plaats, net wanneer de Gele Hesjes Beweging explodeerde.

- - -

Bron: Revolution In Europe? - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates