www.wimjongman.nl

(homepagina)

Moslims over de hele wereld roepen op tot een islamitisch leger om zich te verenigen en één doel te bereiken: het vernietigen van Israël.

Hooggeplaatst lid van de extremistische islamitische organisatie roept Arabische legers op hun krachten tegen Israël te bundelen.

 

Islamitische horde

door Dalit Halevi - 15 augustus 2018

De radicale islamitische organisatie Hizb ut-Tahrir (de Islamitische Bevrijdingspartij), die actief is in Israël en in de aan de Palestijnse Autoriteit toegewezen gebieden Judea en Samaria, blijft pleiten voor de vestiging van een islamitisch kalifaat met Jeruzalem als hoofdstad.

Dr. Mus'ab Abu Arqoub, lid van Hizb ut-Tahrir's Information Ministry in "Palestina", riep de Arabische legers op tot bevrijding van de "Amerikaanse tirannie" en hun troepen te mobiliseren om de Arabische regimes omver te werpen als een eerste stap in de richting van een actie voor de islamitische natie.

Abu Arqoub richtte zich in zijn toespraak rechtstreeks tot de legers van Egypte, Jordanië, Saoedi-Arabië en Turkije en vroeg hen om de "bondgenoten van Satan" te bestrijden, een verwijzing naar de Verenigde Staten.

Een dergelijke actie, zo zei Abu Arqoub, zou tot uiting moeten komen in het verlenen van hulp aan Gaza, de bevrijding van "Palestina" en Jeruzalem, en de praktische tenuitvoerlegging van de Islamitische religieuze wet (sharia) in "Palestina".

Hij verklaarde verder dat de Joodse entiteit een "roverij is die zich op islamitisch grondgebied bevindt" en dat het daarom verboden is om onderhandelingen met haar te voeren of in te stemmen met een staakt-het-vuren.

Hizb ut-Tahrir is een internationale pan-islamitische organisatie, die zegt dat haar "ideologie de islam is", en ernaar streeft om alle moslimstaten samen te brengen in de vorm van een verenigde superstaat, een vernieuwing van het oude kalifaat, waarin een strenge sharia zal worden opgelegd.

Bron: Muslims all over the world are calling for an Islamic Army to unite and achieve one goal – destroying Israel | JEWSNEWS