www.wimjongman.nl

(homepagina)

Elf Joden afgeslacht in Frankrijk, net als ISIS in Syrië

Naar welk soort afgrond is Frankrijk afgedaald?

()

Door Giulio Meotti - 28 maart 2018

Ze werden dagenlang gemarteld en vervolgens gedood (Ilan Halimi), ze werden talloze malen neergestoken en vervolgens verbrand (Mireille Knoll), ze werden levend uit het raam gegooid (Sarah Halimi), ze werden neergeschoten (kinderen in Toulouse en gijzelaars in de kosjere supermarkt in Parijs) ...

Elf Franse Joden - vrouwen, mannen, kinderen, ouderen - zijn de afgelopen tien jaar op brute wijze vermoord. Het meest recente slachtoffer is Mireille Knoll, een 85-jarige overlevende van de Holocaust die meerdere keren is neergestoken en in haar brandende appartement in Parijs achtergelaten. De Franse autoriteiten onderzoeken het nu als een antisemitische misdaad. Wat anders kan het neersteken zijn van een oude Joodse vrouw en haar dan te verbranden? Zij is afschuwelijk gestorven, net als de slachtoffers van de Islamitische Staat in Syrië.

Als deze 11 Joden zwarten of immigranten of moslims waren geweest, dan zouden hun verhalen een universele waarschuwing zijn geworden tegen intolerantie, racisme, etnische en religieuze haat, en zouden de journalisten hun foto's op de voorpagina hebben afgebeeld, dan zouden dichters er verzen over hen hebben geschreven, en zouden politici scholen en wegen naar hen hebben vernoemd. Maar het zijn alleen maar Franse staatsburgers met een Joodse afkomst.

Wij zijn verlamd, sprakeloos, door hun gewelddadige dood. Maar vergis je niet in de schande, het is alleen ónze schande en onze onderwerping.

In een Frankrijk onder belegering wordt zelfs de dood van haar Joden weggemoffeld en gehuld in een absurd mysterie. Het duurde maanden voordat de autoriteiten erkenden dat Ilan Halimi gemarteld en verbrand en vermoord was omdat hij Jood was. Naar welk soort afgrond is het land Frankrijk afgedaald?

Sinds 2001 zijn er in Europa (inclusief Rusland) 2365 slachtoffers gevallen vanwege terroristische aanslagen en 8800 gewonden. Dat is wat Le Monde vertelde na een bloedbad in Zuid-Frankrijk, waarbij een schutter 4 mensen in een supermarkt om het leven bracht.

Ik zou onze progressieven, die zo bezorgd zijn over de democratie die zij onder Donald Trump zien sterven, en bezorgd zijn om een Brexit, en om het fake-nieuws en vanwege de Russische fabels, willen aanbevelen om naar Parijs te gaan om daar hun "verzet" te plegen. Want daar is het enige en echte fascisme van onze tijd aan het werk.

Bron: 11 Jews massacred in France, just as ISIS did in Syria - Israel National News