www.wimjongman.nl

(homepagina)

Kanaänieten in Gaza

19 augustus 2018 - door Jim Fletcher

Zoals Michael Oren deze week opmerkte, heeft driekwart van de leden van de Verenigde Naties een "staat Palestina" erkend. Hij riep de overblijvende naties op niet in die val te trappen.

Maar daarin ligt het internationale probleem van Israël, en dat verklaart waarom de regering niet de Gazastrook zal binnengaan en Hamas volledig zal uitroeien.

De wereld zou het niet leuk vinden.

Het is interessant dat Israël nauwere banden onderhoudt met een aantal landen, variërend van de Golfstaten tot Zuid-Amerika. Argentinië heeft zojuist een verklaring afgelegd waarin met de vinger naar Hamas wordt gewezen als de dader van het geweld in Gaza. Volgens de Jeruzalem Post:

"BUENOS AIRES, Argentinië - Als teken van de veranderende houding van Buenos Aires ten opzichte van Israël heeft het Argentijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken een verklaring afgegeven die de schuld voor de recente botsingen tussen het Israëlische leger en Hamas regelrecht bij de Palestijnen lijkt te leggen."

"Verwijzend naar de recente escalatie van de spanningen, waarbij Hamas honderden raketten op Israëlisch grondgebied heeft afgevuurd en de Israëli's talrijke vergeldingsacties hebben uitgevoerd tegen voorposten en strijders van Hamas, werd in de verklaring van vrijdag uiting gegeven aan de "grote bezorgdheid" over het geweld, dat volgens de verklaring "was veroorzaakt door de lancering van raketten op Israël"."

"De betrekkingen tussen Argentinië en Israël zijn aanzienlijk aangehaald sinds de verkiezing van president Mauricio Macri in 2015. Hij verving Cristina Fernández de Kirchner, onder wiens leiding de bilaterale betrekkingen aanzienlijk gingen rafelen. In 2010 erkende Kirchner Palestina als 'vrije en onafhankelijke staat'.

Hamas is een duivelse, moorddadige groepering die raketten op Israëlische gemeenschappen laat regenen. Een rapport van het Meir Amit Informatiecentrum Intelligentie en Terrorisme zegt:

"Als onderdeel van de zomerkampen voor kinderen en jongeren die jaarlijks worden gehouden, organiseerde Hamas dit jaar ook zomerkampen op faciliteiten en voorposten van de militaire vleugel van Hamas in de Gazastrook. De kampen werden geopend op 6 augustus 2018, en ze heten Pioniers van de Bevrijding. De kampen worden gehouden in twee sessies ('s ochtends en 's avonds). De instructeurs zijn militaire agenten, leden van de Izz al-Din al-Qassam Brigades, en de deelnemers zijn kinderen en jongeren, sommige van hen in uniform, vooral de oudere.

Dit is buitengewoon ziekelijk. Dit soort kindermishandeling wordt door de internationale gemeenschap getolereerd. Het is net zo goed een aanwijzing als ieder ander dat de mensheid niet in staat is de mensheid op te krikken. Alleen God kan ingrijpen en dit kwaad stoppen.

De regering-Netanyahu opereert, net als alle vorige regeringen, met terughoudendheid. Israël zou Hamas in een paar weken kunnen vernietigen, maar houdt zich terug zodat de diplomatieke spanningen en druk niet te groot worden.

Op een dag zullen ze het doen. Het zal natuurlijk geen effect hebben, maar ik roep de Israëlische regering op om Hamas volledig te vernietigen. Verder het bericht van het Amit Center:

"Hamas en andere terroristische organisaties hechten groot belang aan het vormen van het bewustzijn van en het geven van militaire training aan de kinderen en jongeren die in de Gazastrook opgroeien, vanaf de voorschoolse leeftijd tot hun afstuderen aan de universiteit. Vanuit het Hamas-perspectief is dit bedoeld om een nieuwe generatie agenten te creëren, die zullen worden geïntegreerd in de politieke, militaire en bestuurlijke activiteiten van de beweging en die haar een langdurige heerschappij over de Gazastrook zal garanderen."

"Hamas cultiveert een radicale ideologie onder de nieuwe generatie: haat tegen Israël, de "bevrijding" van heel Palestina door een militaire strijd, de waarden van de radicale islam volgens de Moslimbroederschap, en de terugkeer van de Palestijnse vluchtelingen naar "Ashdod, Yavne, Jaffa, Acre, Lod, Ramla en alle dorpen in Palestina" (uit een toespraak van Fathi Hamad, voormalig minister van Binnenlandse Zaken van de de-facto Hamas-regering, tijdens de openingsceremonie van trainingskampen op middelbare scholen, Al-Rai; Filastin Al-'Aan, 7 januari 2014).”

Deze krankzinnigheid is, zoals u merkt, het lot van aankomende generaties. En hoewel dit een onderwerp is voor een andere moment, hebben bepaalde evangelische leiders zoals Bob Roberts Jr. en Ed Stetzer de Moslim Broederschap agenten opgehemeld, wat onredelijk is. De hele internationale gemeenschap gelooft dus dat de schuld bij de Joden ligt.

Dit is de opzet voor een verschrikkelijke dag van afrekening voor hen, omdat zij zichzelf verdoemen omdat zij het uitverkoren volk van God met minachting behandelen.

Bron: 20 Aug 2018 - Rapture Ready