www.wimjongman.nl

(homepagina)

Democraten kregen hun zin - huilerige Jeff Flake

Ze hadden een softie nodig, een man die gemakkelijk huilt, een meisjesjongen, een sukkel, een Republikein zonder lef, zonder loyaliteit, een Trudeau-look-alike en -geluidsgelijk, om van kant te wisselen.

Jack Engelhard - 2 oktober 2018

Ik ben van gedachten veranderd. Ik geloof haar niet meer.

Dat was een behoorlijke daad die ze heeft verricht. Dus geef hem (Kavanaugh) het Hooggerechtshof en geef haar de Academy Award, of tenminste een lolly voor het spelen van Shirley Temple op 52-jarige leeftijd.

Hoe kon je geen hart hebben voor een vrouw in tranen... een kind, dat het nog is. Zo teer. Zo breekbaar, zelfs bang om te vliegen, armzalig. De wiebelende Republikein Jeff Flake was een makkie.

Ze moest worden overgehaald - volgens de oplichters - om eindelijk met het vliegtuig te komen om te getuigen. Maar ze blijkt altijd al te vliegen, door het hele land, over de hele wereld.

Gezien de beperkte tijd die er was om haar te onderzoeken - kunnen we ons alleen maar voorstellen hoeveel meer gaten er in haar verhaal zitten. (De examinator Rachel Mitchell heeft zich al tegen haar uitgesproken.

Hier is er één: waarom heeft ze al haar sociale media-postings verwijderd? Wat wil ze verbergen?

Hier is er nog een: de vrienden die ze zeggen dat ze er bij waren toen het gebeurde... ze zeggen dat er niets was.

Hier is er nog een: toen ze voor het eerst de vermeende aanval meldde, gaf ze geen naam op. Totdat ze met een naam op de proppen kwam? Of totdat iemand haar een naam gaf?

Brett Kavanaugh zou enkel de naam zijn die de Democraten nodig hadden. Aan de haak, door oplichterij, door omkoping, verschroeiden zij zijn verleden om iemand te vinden die bereid was om voor een grotere oorzaak te buigen, die Trump moet vernietigen, één voorgedragene tegelijk, nu dus Brett Kavanaugh. Perfecte timing. De #MeToo beweging. Elke man is schuldig.

Maar kan ze acteren?

Ja, dat kan ze, met wat coaching. De aarzelende zinnen... geef me alstublieft wat te drinken, ik ben zo teer... de babyspraak... van een 52-jarige psychologe?

Ga voorzichtig te werk, zo was ze hoe ze door haar Democratische begeleiders werd voorgesteld.... anders zou ze kunnen breken. Ze is zo zwak.

Neemt u mij niet kwalijk. Kwamen feministen ons niet vertellen dat vrouwen juist onoverwinnelijk zijn? Waar zit je Helen Reddy - "Ik ben vrouw. Hoor me brullen".

Plotseling zwak? "Niet elke vrouw moet worden geloofd," verschilt Megyn Kelly van mening, die weet waar ze het over heeft over dit onderwerp, dat alles is onthuld in een eye-openend boek.

Kunnen we niet zien dat het hier nooit ging om het beschermen van vrouwen, maar alleen om deze vrouw? Deze vrouw - omdat ze bereid was om gebruikt te worden.

Het was een farce, een uitgebreid drama, geproduceerd en geregisseerd door Democraten die alles, zelfs de legitimiteit van de #MeToo, zullen vervuilen voor politieke winst.

We zagen het aankomen, of... we hadden het moeten zien aankomen, het gekonkel dat zich door het gekonkel van Dianne Feinstein begon te ontvouwen.

Plotseling kwamen er nog meer aanklagers bovendrijven. Kromme advocaten sprongen naar binnen. Verhuurders zagen een snel toneel en onmiddellijke roem. De Weersta-Trump-media hoopten zich op om het tempo erin te houden.

Dus kregen ze hun vrouw. Het enige wat ze nodig hadden was hun man.

Net toen het bleek dat Kavanaugh was klaar om zijn stemmen te krijgen, namen de Democraten een pagina uit de Bijbel met de Amalekieten, die de zwakke en de vermoeide achterhoede van de lijn pakten - en de Dems hebben verwoed gezocht naar de zwakste schakel, de allerachterste van de Republikeinen, om te belemmeren en te vertragen.

Zij hadden een softie nodig, een man die gemakkelijk huilt, een meisjesjongen, een sukkel, een Republikein zonder lef, zonder loyaliteit, een Trudeau look-alike en -sound-alike, om van kant te wisselen.

Dat is gelukt. Ze vonden de Senior-senator uit Arizona, Jeff Flake. Een perfecte Pyjama-Boy.

Als ze verder niets anders doen, veranderen ze een generatie mannen in een generatie van huilers.

De New Yorkse bestseller Jack Engelhard schrijft regelmatig voor Arutz Sheva.

Bron: Dems got their wish — wimpy Jeff Flake - Israel National News