www.wimjongman.nl

(homepagina)

Zwerfhonden krijgen meer aandacht van het Westen dan vervolgde christenen

Als het bedreigde walvissen, of gestrande zwerfhonden, of karavanen die de VS proberen te bestormen betrof, zouden ze de voorpagina's halen. Maar het zijn slechts Kopten, en een vrouw in de dodencel wegens 'blasfemie'.

Door Giulio Meotti - 7 november 2018

Hier zijn de namen van de slachtoffers van het laatste bloedbad onder christenen in Egypte. Een hele familie is van de aarde weggevaagd:

Nady Youssef Shehata, 54 jaar

Rida Youssef Shehata, 51 jaar

Kamal Youssef Shehata, 20 jaar

Poussy Youssef Shehata, 41 jaar

Bishoy Rida Youssef Shehata, 15 jaar

Marya Youssef Shehata, 12 jaar

Asaad Farouk Labeeb, 36 jaar

Hun "schuld"? Pelgrims te zijn in een land dat de zes eeuwen voor de islam christelijk was, iets wat de beesten van de Islamitische Staat proberen uit te wissen.

In acht jaar tijd hebben islamitische fundamentalisten in Egypte meer dan 270 koptische christenen gedood, duizenden christelijke meisjes ontvoerd om te trouwen en tot de islam te bekeren, honderden kerken en christelijke winkels verbrand en vernietigd en minstens 100.000 van hen gedwongen naar het buitenland te vluchten. Egypte heeft de grootste christelijke gemeenschap in de Arabische wereld en eindigen als een restant in het Midden-Oosten.

Waar zijn degenen in het Westen die "nee tegen de doodstraf", "respect voor minderheden", "weg met de vrouwenmoord" en "leve de vrijheid van meningsuiting" roepen?

In dezelfde week gingen vanuit Pakistan de nieuwsberichten allemaal over een christelijke vrouw, Asia Bibi, die een decennium in de dodencel doorbracht alvorens vrijgesproken te worden van "blasfemie". De westerse elites zwegen tijdens de 3422 dagen dat deze christelijke moeder in de gevangenis zat. Zij zwijgen ook nadat Pakistan haar had vrijgesproken. En ze zwijgen nu de islamitische primitieven Pakistan in chaos hebben gestort en het hoofd van de christelijke vrouw opeisen. De Pakistaanse regering capituleerde voor hun gewelddadige eisen en vertraagde de bevrijding van Asia Bibi.

Waar zijn degenen in het Westen die "nee tegen de doodstraf", "respect voor minderheden", "weg met de vrouwenmoord" en "leve de vrijheid van meningsuiting" roepen? De lafheid is ongebreideld.

Zwerfhonden worden met meer respect en aandacht in onze media behandeld dan al deze massa's christenen die door deze botsing van beschavingen zijn verzwolgen.

Wanneer op de Faro Eilanden de vissers walvissen doden, zijn de westerse journalisten er allemaal bij om over de dieren te schrijven. Voor tien Egyptische christenen die zonder omhaal zijn gedood en een christelijke moeder die ter dood werd veroordeeld, hebben ze slechts een paar regels ruimte. Clowns.

Bron: Stray dogs get more of the West's attention than persecuted Christians - Israel National News