www.wimjongman.nl

(homepagina)

De valse pijpbom-hoaxer is gearresteerd; duidelijke tekenen van een valse vlagverrichting door de CIA om de verkiezingen te beïnvloeden ter beschuldiging van de Trump-supporters.

26 oktober 2018 - door Mike Adams

(Natural News) De zogenaamde pijpbom-hoaxer, die een op een bom lijkende hoax naar prominente Democraten stuurde, is geïdentificeerd en gearresteerd. Zijn naam is Cesar Sayoc Jr., en hij is naar verluidt een 56 jarige inheemse Amerikaanse drugdealer, volgens media rapporten.

Zijn criminele lijst bevat het bezit van illegale steroïden "met de bedoeling om te distribueren", evenals diefstal in de detailhandel en andere misdaden.

Een witte bestelwagen die bij zijn bezit wordt ontdekt ziet eruit als een professioneel geproduceerde valse vlag theateruitvoering, met bijna elk venster dat met high-end grafiek wordt behandeld die President Trump, Mike Pence en CNN-onzin-berichten bevordert.

Met andere woorden, niet alleen waren de nep-pijpbommen handige rekwisieten voor de linkse media om het slachtoffer te spelen; dit busje is de perfecte visuele ondersteuning om herhaaldelijk uit te zenden op het linkse nieuws om conservatieven de schuld te geven van dit duidelijk geënsceneerde valse vlag theaterstuk.

De beelden van de bestelbus zien er ongerept uit, gloednieuw, alsof ze nog nooit in de zon van Florida hebben gestaan. Er is geen enkel teken dat deze beelden zijn verbleekt of vervaagt en er zijn geen tekenen van beschadigingen aan de bus. Het is duidelijk een geënsceneerde propaganda. Nep.

Het is met andere woorden allemaal een andere 'psyop' [psychologische operatie] die door de CIA wordt uitgevoerd. En het is voor bijna iedereen pijnlijk duidelijk dat dit busje juist voor dit doel door een professioneel team is ingericht:

Wij voorspelden dit exacte scenario al maanden geleden omdat wij het valse vlag draaiboek van de Deep State begrijpen.

Tussen haakjes, ik heb dit hele scenario bijna nauwkeurig voorspeld, door te zeggen dat er waarschijnlijk een heftige aanval tegen CNN zou worden uitgevoerd vóór de verkiezingen, en dat het allemaal een rechter vleugel Trump-supporter (een sukkel) zou beschuldigen. Ik legde zelfs uit dat zijn laptop ontdekt zou worden, en dat het links naar InfoWars en andere conservatieve websites zou tonen. Let maar op: Je gaat dit alles snel horen. Het is het gescripe uitrollen van een valse vlag operatie. Klassieke CIA 'psyop'.

Hier is een video-compilatie van slechts een paar van mijn waarschuwingen van de afgelopen maanden, waar ik in het openbaar bijna precies voorspelde wat je nu ziet gebeuren. Ik voorspelde zelfs dat CNN het meest waarschijnlijke doelwit zou zijn:

Dit hele evenement was natuurlijk in scène gezet om het verhaal vlak voor de tussentijdse verkiezingen te laten veranderen. Het is allemaal puur theater, en het is weer een nieuwe duidelijke 'psyop' bedoeld om in de hoofden van het Amerikaanse volk te worden afgespeeld.

Wat dit echt laat zien is de absolute wanhoop van de Deep State om de verkiezingen te stelen en het Amerikaanse volk te terroriseren en ten koste van alles te winnen.

Ja, het is crimineel. Maar ze zouden het er wel eens voor elkaar kunnen krijgen, tenzij het Amerikaanse volk dit geënsceneerde geweld afwijst en kiest voor het herstel van de rechtsstaat. Vergeet niet dat het de gestoorde Linksisten zijn, die de afgelopen twee jaar geweld, terrorisme en doodsbedreigingen hebben gepusht. De linkse media hopen dat u zich van dat laatste niets herinnert.

Bron: Fake pipe bomb hoaxer arrested; obvious signs of a CIA false flag operation to shift election narrative to blaming Trump supporters – NaturalNews.com