www.wimjongman.nl

(homepagina)

Europa is de wereld op zijn kop

Wat zou Europa níet doen voor olie en zakendoen?

Giulio Meotti - 18 oktober 2018

Welk land is er in Europa waar het hoofd van de grootste oppositiepartij door de rechters wordt bevolen een forensisch psychiatrisch onderzoek te ondergaan? Poetins Rusland? Het Oostenrijk van Koerz? Het Hongarije van Orban? Polen? Nee, Macrons Frankrijk, het beroemde "alternatief voor de onliberale democratie".

In 2015 plaatste Marine Le Pen beelden van onthoofdingen door ISIS op Twitter. Ze wordt beschuldigd door de aanklager van Nanterre voor "verspreiding van gewelddadige beelden", ze riskeert een opschorting van de parlementaire immuniteit en nu hebben de magistraten haar ook opgedragen om naar een psychiater te gaan.

Jarenlang probeerden de Franse autoriteiten de Franse onthoofders te "deradicaliseren", nu proberen dezelfde autoriteiten om de hersenen te doorzoeken van de politicus die de beelden van die onthoofdingen postte. De jihadisten zullen uiteindelijk hun hoofd opfrissen.

Drie dagen na het doodsteken van de Israëlische Ari Fuld, kondigde de regering van de Spaanse socialisten een Europees initiatief aan om de "Palestijnse staat" te erkennen. En als de EU niet tot een besluit komt, waarschuwde de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Borrell, "zal Spanje alleen verder gaan".

We hebben hier te maken met een vreselijke doodsangst: Spanje is totaal afwezig op het internationale toneel, het werd op de knieën gebracht door een paar islamitische aanvallen, het heeft schepen van migranten verwelkomd, tegenover de "racisten van de Italianen" die hen weigerden, maar het heeft niet deelgenomen aan de westerse operaties tegen ISIS, het is een demografisch stervend land en een land van grote investeringen voor Saoediërs en andere emirs, die het nu dringend nodig vinden om een andere mislukte en gewelddadige Arabische staat te erkennen gebouwd op de schouders van Israël.

Wat zouden de dierbare Spaanse socialisten zeggen als Israël een "staat Catalonië" zou erkennen, die vol zit met stekende personen, zelfmoordterroristen en andere mooie mensen die klaar staan om het Castiliaanse volk in het Middellandse Zeegebied te verdrinken, zoals de Palestijnen graag zouden willen doen met de Israëliërs? Of denken ze dat het terrorisme dat het leven van Israël belegert, is gerechtvaardigd en minder pijnlijk is dan het terrorisme dat hen afslachtte op de Atocha-treinen en de Ramblas van Barcelona?

Wat zou Europa al niet doen voor olie en het bedrijfsleven? Saoedi-Arabië is verwikkeld in een meedogenloze oorlog in Jemen. Spanje en Duitsland hadden beloofd dat ze geen wapens meer zouden verkopen aan de Saoediërs, vanwege de humanitaire ramp in Jemen waarover niemand het heeft. Daarna verkochten Madrid en Berlijn de beloofde wapens aan het soennitische koninkrijk.

De Spanjaarden, die alleen met hun humanitarisme pronken als er migranten in het geding zijn, gaan 400 laserbommen naar Mekka sturen. Save the Children, dat alleen in de media wordt genoemd als het Israël op beschamende wijze aanvalt, zei dat vijf miljoen Jemenitische kinderen honger lijden.

Het rijkste land in de islamitische wereld bombardeert al twee jaar het armste land in de islamitische wereld en Europa heeft niets gezegd. Maar zijn buik en portemonnee zijn veilig.

Europa is de perfecte wereld op zijn kop!

Bron: Europe is the world turned upside down - Israel National News