www.wimjongman.nl

(homepagina)

De duivel, demonen en democraten: Jezus, kom spoedig!

Door Geri Ungurean | 6 juli 2018

Ze hebben het nu gedaan.

Ze doen niet eens meer alsof ze gezond zijn. Zij denken "waarom die moeite? Ze eisen dingen die alleen krankzinnigen of bezeten mensen zouden vragen.

Ze willen dat alle gevangenissen worden geopend - laat iedereen vrij! De moordenaars, de pedofielen, de terroristen en alle andere criminelen. JA! Laat ze ALLEN vrij in de straten om hun barbaarse daden voort te zetten.

Zij willen dat alle grenzen worden afgeschaft. Een land met GEEN GRENZEN. Dat betekent dat MS 13, ISIS en criminelen van elk ras volledige toegang krijgen tot ons land.

Oh, wacht ......WELK land?

En daar houdt het niet op. Zij dringen erop aan dat alle particuliere ondernemingen worden gesloten en worden vervangen door een fascistische economie van de regering om alles te controleren.

Van naturalnews.com

Dit is nu het standpunt van links. De partij die ooit voor burgerlijke vrijheden stond, staat nu voor de totale invasie en overspoeling van de Verenigde Staten van Amerika. Het democratisch platform is in wezen het platform voor de oorlog tegen Amerika. Nog filosofischer gesteld is het eigenlijk een oorlog met de beschaving. (Als u denkt dat Democraten weten hoe de dingen te leiden, bekijk dan de huidige situatie in Venezuela, dat door dezelfde krankzinnigen wordt geleid die nu de afschaffing eisen van ICE in Amerika....)

Democraten willen een golf van gewelddadige criminelen, moordenaars, verkrachters, kinderhandelaars en illegalen ontketenen om uw buurt neer te slaan en alles wat ze zien te plunderen.

Als onderdeel van de oorlog van de Democraten tegen de beschaving heeft de New York Times verklaard het eerste amendement volledig aan te vallen, met als argument dat wanneer conservatieven hun vrije meningsuiting uitoefenen, dit gevaarlijk is voor de samenleving. Democraten vallen Bernie Sanders nu zelfs aan omdat hij niet radicaal genoeg is. Hij is een radicale socialist, maar hij is nu te "gematigd" voor de linkse partijen, zo rapporteert Breitbart.com, omdat hij nog niet heeft opgeroepen tot open grenzen en het overstromen van Amerika met illegalen.

Ontspoorde liberale menigte bracht het weekeinde door met het organiseren van nationale marsen, in het ophouden van borden met "Afschaffing van ICE" en het roepen van eisen om de grenzen te beƫindigen, alle gevangenissen te sluiten en de overheid alle particuliere bedrijven in beslag te laten nemen in naam van "gelijkheid".

Met "de winst afschaffen" bedoelen ze de volledige eliminatie van het vrijemarktkapitalisme, particuliere bedrijven en de gehele particuliere sector van de Amerikaanse economie. Voor Links zou alleen de regering gezag en controle over de samenleving moeten hebben... en natuurlijk willen zij dat het de krankzinnigen zijn die deze regering leiden.

Democraten zijn nu synoniem voor totale wetteloosheid en massale psychische aandoeningen.

Begrijp wat je hier ziet: Democraten staan nu synoniem voor totale wetteloosheid. Ze willen geen grenzen, geen gevangenissen en uiteindelijk ook geen politie. Ze dringen er bij de asiel-oorden op aan om gewelddadige misdadige illegalen te beschermen en ze streven er actief naar om zelfs het meest fundamentele recht van elke soevereine natie af te schaffen: het recht om je eigen grens te beschermen.

De democraten proberen actief om een massa misdadige chaos over Amerika te ontketenen. Omdat ze niet meer kunnen winnen bij de stembus, werken ze bewust aan het ontketenen van een bloedige burgeroorlog in de straten van Amerika. Ze willen een totale chaos. Ze willen dat er een einde komt aan alles wat op een maatschappelijk middenveld lijkt. Ze eisen ofwel dat ze de regering leiden met hun fascistische tirannie, ofwel dat ze de natie vernietigen en opnieuw beginnen.

Herken wat je hier echt bekijkt: de volledige ontmaskering (onthulling) van de ware bedoeling van de Democratische Partij, namelijk het afschaffen van Amerika en het inluiden van een nieuw fascistisch politiestaatregime onder leiding van linkse tirannen. (Dat was hun plan samen met de verkiezing van 2016, maar de mensen verhinderden hun kwaad plan en kozen Trump om te proberen om Amerika te redden.