www.wimjongman.nl

(homepagina)

Zit er Chinese technologie achter de gerichte energiewapenbranden in Californië?

Door Dave Hodges   

Ik ben in het bezit van drie verschillende stukken informatie van de inlichtingendiensten die erop zouden wijzen dat de Deep State en de Chinezen samenwerken om het land ten val te brengen. Deze informatie is mij de afgelopen 11 dagen ter beschikking gesteld. Slechts één van de bronnen zei dat het toegestaan was om hun agentschap te noemen en dat was de FBI.

Samenvatting van de inlichtingen

Voor zover ik weet is dit geen open bron, maar het is ook niet als geheim geclassificeerd omdat het een lopend gebeuren is. Het volgende is informatie die ik uit drie bronnen heb ontvangen:

  1. De FBI-bron zei dat zowel Paul Preston als ikzelf gelijk hebben over de CALEXIT-beweging die is ontworpen opdat Californië de Unie [van Staten] gaat verlaten. Het is waarschijnlijk dat een dergelijke gebeurtenis de detailhandel in elkaar zou laten storten en zou leiden tot voedseltekorten en escalerende voedselprijzen. Sommige mensen binnen de FBI geloven dat de technologie achter de gerichte energiewapens (DEW) van Chinese oorsprong is wat de productie betreft. Het is de overtuiging van deze persoon, gezien de omstandigheden, dat de Deep State Chinese technologie gebruikt. Dit maakt een plausibele ontkenning mogelijk omdat de DEW-wapens niet van DARPA-oorsprong zijn. Ik wil hier duidelijk stellen dat de branden in Californië niet natuurlijk zijn. Ze zijn het directe gevolg van DEW-wapens van Chinese oorsprong. Ik stelde de vraag: "Weet Trump dit? Het antwoord dat ik kreeg is dat het moeilijk voor zijn mensen zou zijn om dit niet te ontdekken."
  2. De tweede bron zegt dat er een deal is gesloten tussen CALEXIT en de Chinezen. De Chinezen zullen in ruil voor het gebruik van hun DEW-technologie in staat zijn om in Californië noodlijdende landbouwgrond goedkoop op te kopen in ruil voor het creëren van een maximale chaos in Californië. Dit is al gebeurd zoals door Richard Blum de echtgenoot van Sen. Dianne Feinstein, die dit precies zo heeft gedaan. Volgens radio-interviews die ik met Paul Preston heb gevoerd, indien CALEXIT in eerste instantie niet succesvol is, en dat was het niet, is er massaal geweld gepland. Zijn deze DEW's een manifestatie hiervan? Mijn tweede bron zegt ja.
  3. De derde bron heeft me herhaaldelijk verteld dat niet alleen de DEW's van Chinese afkomst zijn, maar dat dit slechts het eerste deel is van wat er komt. Het afbranden van Californië is bedoeld om chaos te creëren en de staat te destabiliseren, waardoor het voor meer mensen in Californië aantrekkelijk wordt om de VS te verlaten. Er wordt mij echter verteld dat er een tweede fase is. Indien Californië intact blijft, zal er een EMP worden gebruikt en ook die is van Chinese oorsprong. Zoals de lezers zich zullen herinneren, dat Paul Martin en ik, samen met een andere inlichtingenbron, foto's publiceerden van VN-voertuigen in Zuid-Wyoming die waren ontworpen om een EMP-aanval te overleven. Het is de overtuiging van deze bron dat als het Amerikaanse nationalisme niet kan worden tegengewerkt, er een EMP-aanval in combinatie met andere paramilitaire activiteiten is gepland als de laatste optie.

Conclusie

Ik heb ook andere aanknopingspunten ontvangen die ik ga checken, vanaf de publicatiedatum.

Ik interview vandaag de ex-CIA-agent Robert David Steele, geheime officier, en er is een element hiervan dat zal worden besproken. Ongeacht iemands politieke overtuiging kan niemand beweren dat het lot van Amerika in de balans is.