www.wimjongman.nl

(homepagina)

Waar zij boeken verbranden, zullen zij binnenkort mensen verbranden

Feit: President Trump zit vandaag in het Witte Huis, vooral dankzij de onafhankelijke media.

Feit: President Trump haalde zijn neus op voor een van zijn grootste aanhangers, Alex Jones, toen hij weigerde gebruik te maken van de macht van de president om te regeren in het illegale gedrag van de sociale media monopolies.

Feit: Eenmalige Trump-aanhanger, Gary Heavin, gepensioneerd eigenaar van curves, filantroop en filmproducer, verklaarde bij The Common Sense Show dat hij Trump niet langer steunt omdat hij duidelijk gecompromitteerd is. In het interview was ik geschokt, maar ik kon zijn ondersteunende bewijs niet ontkennen. Ik wilde wanhopig dat Gary het bij het verkeerde eind had! Helaas was alles wat hij zei waar.

Is het tijd om Trump te laten vallen?

Spring ik van de Trump-trein af? Nee, ik word niet van de trein geduwd door zijn onverklaarbare gebrek aan daadkracht bij het beschermen van de enige media die vriendelijk is geweest tegenover de president.

Het valt niet te ontkennen dat de regering van Trump in economisch opzicht veel heeft bereikt. Echterg heeft hij zijn basis nu duidelijk verlaten. Dit is mijn lijn in het zand voor Donald Trump. Als Trump de illegale censuur van de sociale media giganten niet ongedaan maakt, is het tijd voor de Onafhankelijke Media om opnieuw te evalueren waar we onze inspanningen zullen plaatsen.

De social media reuzen zijn laaghangend fruit. Zij zijn in een flagrante overtreding van de federale wet, dat het vervolgen van hen dan heel gemakkelijk is. Nogmaals, onder de open forumwetten waar alle socialemediagiganten aanspraak op maken, mogen ze niet discrimineren en censureren. Ted Cruz legde de open forum paraplu bloot waar alle sociale media reuzen onder opereren. Verder lijdt het geen twijfel dat de sociale media giganten monopolies zijn. In feite zijn ze voorbeelden voor dit concept. Maar monopolies kunnen niet selectief censureren zonder de antitrustwetten te schenden. Nogmaals, waar blijft Trump?

Waar ga je naartoe voor de enige ware versie van het nieuws?

U bent op deze website omdat u weet dat u geen vertrouwen kunt hebben in CNN, ABC, MSNBC, de Washington Post, etc. Op de verkiezingsdag van 2018 zult u niet veel plekken hebben om te gaan kijken wat er werkelijk aan de hand is.

De volgende entiteiten censureren en verbieden actief de onafhankelijke media:

Een man, die naar ik vermoed een AI-troll was, stuurde me een e-mail die ik wil delen:

Hodges,

U en uw soort zijn een absolute grap. Jullie arme bastaarden van de oude juiste media verdienen het om failliet te gaan. Ik ben zo blij dat Alex Jones, ook wel Bill Hicks genoemd, failliet gaat. Uw droevige aars is de volgende. U hebt geluk dat we u en uw familie niet allemaal vermoorden, zodat u uw soort zich niet kan reproduceren. Heel snel zul jij arme bastaard nergens naar toe kunnen om je Christelijke BS te verspreiden. Dat zal inderdaad een goede dag zijn wanneer u wordt verscheept naar een Fema kamp .......

Ik krijg de hele tijd dit soort e-mails, maar dit is belangrijk omdat het uitbeeld wat veel liberalen voelen op het huidige moment.

Het doel van de censuur

Zoals ik al eerder zei, werd ik vroeger weg gezet als een samenzwering theoreticus om zo te worden bestempeld. Na tientallen jaren in het toepassen van die strategie, werkt het niet meer.

De globalisten proberen de onafhankelijke media definitief het zwijgen op te leggen. In de verkiezing van 2016, maakten zij een fout en het kostte Hillary de verkiezing. Zij zijn vastbesloten om onze invloed op de komende tussentijdse verkiezingen teniet te doen.

Neem mijn volgende woorden ter harte. De globalisten hebben opnieuw een misrekening gemaakt. Zelfs als elke oude juiste mediabron effectief werd gecensureerd zal de Blauwe Golf afkomstig van de Democraten falen. De schade is al aangericht.

Wat komt er?

Het antwoord op die vraag is een andere vraag. Blue Dawn, Red Dawn en de verwoesting van Amerika liggen op tafel. De agenda van de globalisten kan niet meer worden verhuld.

Veel journalisten voorspellen wijdverbreid geweld tussen nu en de verkiezingen van november. Trump zal ofwel een Hillary kloon worden, op dit punt, of hij zal gewoon worden vervagen en komt er een andere New World Order marionet, of hij kan een aantal politieke viagra innemen en dienovereenkomstig handelen.

Trump kon nog steeds handelen, maar ik zwijg niet. Hij heeft ons nu nodig bij de tussentijdse verkiezingen in oktober, wanneer velen van ons MIA zullen zijn. Donald Trump Jr. had het gisteren wel over censuur, maar hij is niet zijn vader.

Wat is de volgende stap voor de media

We moeten ons afvragen, wanneer Trump degenen die hem aan de macht hebben gebracht in de steek blijft laten, wat er dan zal gebeuren. Zal het Amerikaanse volk ergens naar toe kunnen gaan om de waarheid te leren over wat er aan de hand is? Het antwoord is ja, omdat de natuur een hekel heeft aan een vacuüm.

Als Trump niet besluitvaardig optreedt, en wat snel moet gebeuren, zullen er aanzienlijke veranderingen plaatsvinden. U ziet dan niemand van ons meer op Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, enz.

De Onafhankelijke Media (IM) zal van vorm veranderen. Het abonnementsmodel van John B. Wells zal zich hoogstwaarschijnlijk herhalen. Met het opdrogen van de inkomsten voor Youtube, Facebook, etc. zien we de O.M. overgaan op abonnementsdiensten. In het begin zal het publiek, dat gewend is om alles gratis te krijgen (80%), protesteren om een abonnement te moeten betalen. Na een week CNN te hebben bekeken, komen zij echter terug en betalen zij een nominaal abonnementsgeld. Als deze censuurtrend zich voortzet, zult u in de toekomst niets anders zien dan websites en radioprogramma's die vanuit die websites worden gegenereerd. De O.M. zal echter op een platform moeten staan waar ze niet van verwijderd kunnen worden, zoals GoDaddy. Ik heb mezelf al op deze manier gepositioneerd en mijn radioprogramma wordt niet gehost door iemand die onder druk kan worden gezet.

Per slot van rekening zijn we getuige van de Grote Amerikaanse Boek verbranding. De bibliotheken van vandaag zijn gehuisvest op het internet. De Alex Jones vleugel van de bibliotheek is in deze laatste zuivering afgebrand. En wat is het gezegde..... Waar zij boeken verbranden, zullen zij weldra mensen verbranden. We leven niet onder de Amerikaanse versie van het maoïsme. Wat heeft Mao met het Chinese volk gedaan nadat alle boeken waren verbrand en alle informatie was gecontroleerd? Hij vermoordde 60 miljoen van zijn eigen volk. Deze boekverbranding is een voorloper van een genocide in maoïstische stijl. Kijk naar George Soros, de man die zijn mede-Joden aan de nazi's heeft verraden, en vertel me dan of het hier niet kan gebeuren. De zuivering is reeds aan de gang.

Bron: Where They Burn Books, They Will Soon Burn People - Dave Hodges - The Common Sense Show