www.wimjongman.nl

(homepagina)

Het Mueller-onderzoek beschuldigt Rusland vandaag van het ingrijpen in de onbeveiligde servers van het Democratisch Nationaal Comité.

door Geoffrey Grider - 14 juli 2018

Hoe kregen beschuldigde Russen toegang tot de DNC? Door haar eigen toedoen hield de 'kromme' Hillary haar ILLEGALE e-mailserver open, in de badkamers van haar serverbedrijf, en het was zo onveilig en zo wijd open, dat een 12 jarige kind het gehackt kon hebben.

Oh Boy, ik weet niet of dit verhaal me doet lachen of huilen. Robert Mueller is na bijna twee jaar onderzoek naar 'Russische geheime afspraken' tussen Donald Trump en Rusland opnieuw met niets naar voren gekomen dat verband houdt met het hoofddoel van het onderzoek. Maar in een lachwekkende aankondiging vandaag, zijn 12 Russen aangeklaagd voor te "proberen om zich te bemoeien" met de presidentsverkiezingen van 2016 in de VS. Hoe hebben de Russen dat gedaan? Houd uw hart vast, mensen. Alleen een echte detective als Robert Mueller kon deze diepte van verbluffend bewijs produceren.

ADVERTENTIES OP SOCIALE MEDIA: De conclusie van het Mueller-onderzoek was dat verschillende agenten in Rusland advertenties konden kopen op sociale mediasites zoals Facebook en Twitter. Het doel van de advertenties was om 'de publieke opinie te beïnvloeden' voor de komende verkiezingen. Maak je me wat wijs? Dit is zelfs geen misdaad! NIEUWSFLASH: Meneer Mueller, in een vrije samenleving mogen mensen reclame kopen om elk standpunt te promoten dat ze maar willen. Amerikaanse groepen als de Democratische Socialisten van Amerika doen dat voortdurend. Gaat u die mensen ook arresteren?

MALWARE EN PHISHING: Vervolgens beschuldigde het Mueller-onderzoek Ruslands agenten van "het implanteren van een kwaadaardige computercode bekend als malware en het gebruik van phishing e-mails om controle te krijgen over de accounts van mensen in verband met de Clinton campagne". Nogmaals, bent u mij iets aan het wijs maken? Kromme Hillary heeft zelf toegegeven dat ze haar ILLEGALE e-mailserver in de badkamer van haar hostingbedrijf heeft opgezet, en dat het zo onveilig en wijd open was dat een kind van 12 het had kunnen hacken. NIEUWSFLASH: Meneer Mueller, zou u niet de onwettige verrichtingen van Hillary Clinton moeten onderzoeken die de Russische agenten toegang gaf tot haar server, evenals naar de andere servers die met de DNC waren verbonden?

GEEN VERBAND MET TRUMP: Opnieuw is er geen enkel bewijs van welke aard dan ook, op welk niveau dan ook, opgedoken om Donald Trump of iemand in zijn organisatie die bij een 'Russische heimelijke verstandhouding' was betrokken. NIEUWSFLASH: Meneer Mueller, uw onderzoek wordt al snel een grap. Ernstig.

Voor meer zie The Mueller Investigation Today Accuses Russia Of Hacking Into The Unsecured Servers Of The Democratic National Committee • Now The End Begins