www.wimjongman.nl

(homepagina)

Breaking: Soros runt nu Het Witte Huis

Door Dave Hodges - 15 april 2017

()

Ja, het is waar, Trump heeft de deal ontworpen die China tot een partner van de VS maakt. Ja, het klopt, Trump heeft Rusland feitelijk geïsoleerd en zal Rusland terug naar de tafel zal brengen. En ja, het is ook waar dat Trump het decor heeft neergezet voor een nieuwe hegemonie in het opdelen van de wereld in drieën (d.w.z. China, VS, Rusland). Ten slotte, het klopt dat Trump niet de buitenlandse beleidsbeslissingen doet. Maar door wie dan wel?

George Soros neemt nu alle buitenlandse beleidsbeslissingen door middel van Jared Kushner, samen met papa's kleine meisje, Ivanka. Zoals Steve Quayle me net vertelde: "Degenen die het dichtst bij u staan zijn degenen die jij hun zin geeft."

Zoals we weten, is Kushner een zakelijk partner van George Soros. Soros heeft met succes de relatie doorgeknipt daar waardoor Trump werd omzeild door de Deep State insiders, die schijnbaar voor Trump werken, maar het niet doen. Dit is een ouderwetse coup.

Steve Bannon heeft al verscheidene keren verteld, dat hij eruit ligt en dat Kushner (in feite Soros' marionet) van nu af aan alles heeft overgenomen.

Soros' belangrijkste doel is hetzelfde doel waardoor Libië viel. Libië weigerde te capituleren en om familie van de centrale banken te worden. Noord-Korea heeft vastberaden geweigerd om zich aan te sluiten bij diezelfde bende van criminelen. Maar dit is aan het veranderen.

Zoals ik vanmorgen heb verteld, is Rusland nu kansloos en kan economisch niet concurreren met de nieuwe allianties die gesmeed worden door Trump. Rusland zal worden gedwongen om te capituleren en Syrië op te geven. Er zal een verandering van het regime komen in Syrië en zullen ze toetreden tot de centrale bankiers van Basel.

In dezelfde geest is er een poging tot een staatsgreep gedaan in Noord-Korea. De Noord-Koreaanse militaire leiding heeft vernomen dat zij zal worden vernietigd als zij geen verandering van het regime doorvoeren. Mij is verteld dat de Noord-Koreanen onder een deadline werken. Noord-Korea zal uiteindelijk binnen het systeem van centrale banken worden gebracht.

Als Noord-Korea en Syrië binnenkort uit de weg zijn, laat dat Iran alleen staan en zonder belangrijke bondgenoten. Ook zij zullen worden gedwongen om toe te geven en samen te gaan met de bancaire opstokers van Basel.

Zoals ik vanmorgen al zei, zal de volgende fase van de New World Order worden uitgevoerd waarbij de wereld zal worden verdeeld tussen China, Rusland en de Verenigde Staten. Uiteindelijk werd mij verteld dat er in 2025 ofwel een oorlog zal komen ter eenwording, óf een fusie (d.w.z. een vijandige overname).

Zal aan Trump woerden toegestaan nog beslissingen te nemen? Dat is niet helemaal duidelijk. Vrijhandelsovereenkomsten hebben zeker grenzen. Waarom? Omdat met de nieuwe planetaire herstructurering die voortgaat, er nieuwe handelsovereenkomsten zullen komen. De Amerikaanse banen zullen meer dan ooit in gevaar zijn.

Bannon kon wel eens geheel vertrokken zijn voordat u deze woorden leest. En Jeff Sessions zal de volgende zijn.

Deze informatie is reeds gedeeltelijk beschikbaar in diverse bronnen op internet. Echter, voorzover ik weet, kan ik de enige bron zijn die Soros op dit punt noemt als degene die de keuzes maakt, niet Kushner. Kushner is een nuttige idioot.

Ik heb geheimhouding gezworen over de drie informatiebronnen die vertrouwensmensen aan mij doorgaven. Alle bronnen eisten complete geheimhouding. Ik denk dat sommigen bereid zullen zijn om naar voren te komen, maar niet vandaag al.

Wat Soros daarop zal antwoorden? Hij geeft antwoorden naar de Bank voor Internationale Betalingen. Dit is een Rothschild-operatie in de kern.

Naar verluidt, zal de volledige uitrol van de Nieuwe Wereld Orde plaatsvinden in 2025. Ik denk dat het veel sneller zal gaan.

Dit verslag zal zo nodig worden geupdate.

Bron: Breaking: Soros Is Now Running the White House – Dave Hodges – The Common Sense Show