www.wimjongman.nl

(homepagina)

KUNT U OMGAAN MET DE WAARHEID?

Door Daniël Greenfield - 22 november 2017

Het hoofd van de Palestijnse Autoriteit geeft toe dat het 'Palestijnse volk' niet bestaat.

De Palestijnen zijn een van de meest belachelijke historische hoaxen. Als je de media gelooft, dan zijn ze een eeuwenoud bestaand volk met een historische claim op het land Israël.

In werkelijkheid zijn het een verzameling indringers, kolonisten en migranten. Een grote groep mensen, de Afro-Palestijnen, zijn Afrikaanse moslims die daar in de 20e eeuw zijn aangekomen om Israël te bestrijden.

[Editor: Net zoals wat op dit moment in Europa aan de hand is.]

Veel andere Arabische moslims kwamen werken in industrieën die door het Britse mandaat in het leven waren geroepen. De hele zaak werd nog gecompliceerder toen Jordanië werd afgesplitst onder één van de Hasjemitische koningen die een land met dezelfde Arabische moslims creëerde, maar die niet als Palestijnen worden beschouwd, ook al zit Jordanië in feite vol met deze "Palestijnen". Het werd nog gekker toen Jordanië delen van Israël in beslag nam, waarna de "Palestijnen" daar niet langer "Palestijnen" waren, die nationale rechten nodig hadden, maar dan opnieuw "Palestijnen" werden toen Israël het gebied bevrijdde.

Maar dit moet door hen worden ontkend omdat anders het mandaat voor een "Palestijnse staat" instort. Soms glijdt de waarheid wel eens uit.

De voorzitter van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas, heeft dinsdag tijdens een ontmoeting met het hoofd van de Jordaanse Voetbalbond de Jordaanse en Palestijnse Arabieren beschreven als "één volk dat in twee staten woont".
'Maan News', gevestigd in Bethlehem, citeerde de Jordaanse al-Ghad krant toen Abbas vanuit Doha in Jordanië aankwam, samen met een aantal andere hoge PA-ambtenaren, waaronder de inlichtingenchef Majid Farajaj. De Arabisch-talige krant Al-Quds citeerde Abbas rechtstreeks toen hij zei te "benadrukken dat de relatie tussen Jordanië en Palestina de relatie is van één volk dat in twee staten woont", en hij voegde eraan toe, dat "deze relatie nergens door zal worden beïnvloed".

Dat is iets wat letterlijk waar is; maar dan wel vrij beperkt. De minister van Buitenlandse Zaken van Hamas was er eerlijker over.

Als ze maar naar huis wilden gaan.

Bron: JewsNews