www.wimjongman.nl

(homepagina)

De oorlog blijft doorgaan

Door Jim Fletcher - 26 september 2017

Velen zijn zich niet bewust dat de Arabieren in het Midden-Oosten altijd in oorlog zijn met de Joden. Hoewel de "Palestijnen" 50 jaar geleden ontstonden als een politiek wapen, zijn ze ook Arabieren en wonen in dezelfde buurt als alle andere Arabieren.

Meer dan 100 jaar geleden weigerden de plaatselijke Arabieren in Palestina ook al welke Joodse gemeenschap dan ook te accepteren, hoewel zij het land al hadden gekocht en betaald. Dat waren Joden die dapper alle soorten ontberingen ondergingen om zich in hun voorouderlijk geboorteland te kunnen vestigen.

En zelfs nu, wanneer er niets "groots" gebeurd, is er nog steeds een meedogenloze Arabische oorlog aan de gang tegen de Joden.

Een paar dingen die gerapporteerd worden door het Meir Amit Inlichtingen en Terrorisme Informatie Center, dienen te worden opgemerkt:

"Afgelopen week bleven de rellen in Judea en Samaria doorgaan. De Palestijnen bleven doorgaan met het gooien van stenen en molotovcocktails. De Israëlische veiligheidstroepen voerden contra-terrorisme activiteiten uit in heel Judea en Samaria, en Palestijnen verdacht van terroristische activiteiten werden opgesloten. Wapens en andere voorwerpen die werden gebruikt in die rellen zijn in beslag genomen. De belangrijkste gebeurtenissen waren de volgende:

"17 september 2017 – Volgens informatie van de inlichtingendienst hebben de Israëlische veiligheidstroepen een Palestijn aangehouden die verdacht wordt van het plannen van een terroristische aanslag in de buurt van de stad Harish (in Centraal-Israël). De Palestijn werd vastgehouden voor ondervraging (Facebook-pagina van Red Alert, 17 september 2017).

"17 september 2017 – Een Palestijn probeerde een geïmproviseerde handgranaat te gooien naar een groep bij het graf van Rachel in Bethlehem. Het werd gezien en hij werd neergeschoten door de Israëlische veiligheidstroepen. Hij raakte gewond en werd geëvacueerd door andere Palestijnen (Judea en Samaria Rescue, 17 september 2017).

"15 September 2017 – Een molotovcocktail werd over het veiligheidshek bij Kiryat Arba gegooid en veroorzaakte een brand. Er waren geen slachtoffers (Facebook-pagina van Red Alert, 17 september 2017).

"14 september 2017 - De Israëlische veiligheidstroepen vonden in het dorp Yatta (in de buurt van Hebron) 48.000 shekel (ongeveer $13.670) die in het bezit waren van een activist die behoorde tot een onbevoegde liefdadigheidsvereniging van Hamas. Het geld was overgebracht door Hamas en blijkbaar bedoeld voor de wederopbouw van het huis van een actieve terrorist die een dodelijke aanslag in Otniel had uitgevoerd in januari 2016.

"14 september 2017 – Reagerend op informatie hebben de Israëlische veiligheidstroepen een Palestijn aangehouden die in Issawiya woont, een wijk in Oost-Jeruzalem, die het plan had een terroristische aanslag uit te voeren in Jeruzalem (Facebook-pagina van Red Alert, 14 september 2017).

"14 september 2017 – De Israëlische politie heeft een Palestijn aangehouden uit Oost-Jeruzalem, die een hoge medewerker is bij de bij Hamas aangesloten Shabab-al-Aqsa-organisatie, die in Israël verboden is. Hij was betrokken bij rellen op de Tempelberg, en op de sociale netwerken staan betuigingen van lof en solidariteit met de activiteiten van de organisatie (Facebook-pagina van Red Alert, 14 september 2017)."

En als de daadwerkelijke lokale incidenten al niet erg genoeg zijn, merk dan op hoe kwaadaardig het Palestijnse leiderschap Israël kwetst, politiek en wereldwijd:

"In antwoord op Israëlische inspanningen om op te treden in de VN-Veiligheidsraad als een niet-permanent lid, zei Yusuf al-Mahmoud, een woordvoerder van de regering van de Palestijnse nationale consensus, dat de Palestijnse regering de inspanningen veroordeelde omdat Israël weerbarstig was en zich niet bond aan het internationale recht. Hij zei dat Israël het kwaad in de wereld vertegenwoordigde omdat Palestina het laatste resterende bezette grondgebied was (Palestijnse TV, 13 september 2017). Riyad al-Maliki zei dat de Raad van Ministers van Buitenlandse Zaken van de Arabische Liga, Muhammad Abu al-Ghaith tot secretaris-generaal van de Arabische Liga had genomineerd, om een commissie te benoemen van ministers om Israëls pogingen te controleren en zo te voorkomen dat zij genomineerd zouden worden als lid van de VN-Veiligheidsraad in 2019-2020 (Wafa, 13 september 2017). Volgens de Palestijnen zal de rol van de commissie zijn het overtuigen van de landen die kunnen stemmen om Israël niet te steunen in de Veiligheidsraad (Palestijnse TV, 13 september 2017)."

Molotov-cocktails, terreur-planning en het optreden van valse getuigenissen in de VN.

De lijst is lang en weerzinwekkend. Na de eerste hoopvolle tonen uit het Witte Huis, lijkt het dat het nu al weer business-as-usual zal worden met betrekking tot het Amerikaanse beleid in het Arabisch-Israëlisch conflict. Slechte berichten over het State Department (BuZa) en over belangrijke adviseurs als H.R. McMaster komen naar voren in de context van Amerika's betrekkingen met Israël.

Dus is het weer een herinnering dat dit conflict niet zal worden opgelost totdat de Messias komt.

Dat is het waarom ik wekelijks aandacht besteed aan de "kleine" incidenten die Israël teisteren.

Klein in macht zijn we echt bezorgd over Israël. Er is bij hen zeker geen zorg over de moord op Joden.

Dit is een herinnering om waakzaam te blijven en te bidden voor het Joodse volk. Ik weet dat velen van u dat doen.

De oorlog blijft doorgaan.

Bron: Sep 25, 2017 - Rapture Ready