www.wimjongman.nl

(homepagina)

Laatste blik op 2017

29 oktober 2017 - door Daniel Matson

()
Vergroten

Hier zijn we nu, aan het begin van een laatste periode. Het grootste deel van onze focus hier was op 10 Heshvan (30 oktober) en op de parallel aan de Dag van Noach toen de Ark werd verzegeld. De komende dag/dagen zouden nog kunnen passen. Echter, in de komende periode is ook de conjunctie van de Jupiter en Venus op 13 november 2017. Deze zal worden gezien voor zonsopgang in Jeruzalem op die datum.

Dit is provocerend omdat deze een week eerder komt dan het begin van Daniƫls 70e Week. Dit zou dan net als 10 Heshvan zijn, dat een week voor de zondvloed kwam. Het kan ook met een andere dagentelling geassocieerd worden. Deze dag komt 444 dagen na de laatste samenstand van Jupiter-Venus en 777 dagen na de laatste Bloedmaan op 28 september 2015. Het is ook 50 dagen na het Openbaring 12-teken om mogelijk de omkering van Pinksteren te voltooien. Het komt ook 12 weken na de zonsverduistering.

Dit is een lang proces van uitkijken geweest voor veel wachters, die misschien al naar een hogere versnelling schakelen. Het is echter nog steeds niet voorbij, en we zijn er nog niet. Waar het hier op neer komt, is dat zeven dagen misschien genoeg zijn om de wereld te veranderen naar het punt waarop de 70e Week begint.

Het komt allemaal samen in deze laatste twee weken en ik hoop dat niemand al helemaal de hoop heeft opgegeven.

()
Vergroten

Bron: Signs of the End - Last Watch for 2017