www.wimjongman.nl

(homepagina)

EUROPA'S TOLERANTIE VOOR TERRORISTEN

De verontwaardiging in Amsterdam blijft.

22 december 2017 - Daniel Greenfield

Saleh Ali behoort tot de 64.000 Syrische vluchtelingen die in Nederland wonen. De overgrote meerderheid, zoals Ali, zijn jonge mannen. En het grootste aantal van deze migranten brengen hun dagen luierend door in Amsterdam.

Op donderdagochtend ondernam Saleh Ali een wandeling naar de trendy Amstelveenseweg waarbij hij keffiyah droeg en zwaaide met een terroristische PLO-vlag. Hij stopte voor een joods restaurant, schreeuwde "Allahu Akbar" en begon de ramen in te slaan. De Amsterdamse politie stond erbij en keek toe totdat hij klaar was. Vervolgens, toen hij het restaurant binnenging, riepen zij hem tenslotte naar buiten en arresteerden hem.

En twee dagen later stond hij weer op straat.

Amsterdam is een zeer tolerante plaats. Niet alleen voor drugs of prostitutie, maar ook voor het islamitische geweld.

Saleh Ali had om zijn tijdelijke verblijfsvergunning te krijgen over zijn verleden gelogen: hij had beweerd een vluchteling te zijn. Maar hij had trainingen gevolgd en met de jihadisten gevochten in en buiten Syrië. Hij vertelde de politie dat hij bereid was om bij de aanval op het restaurant te sterven, en dat hij geweld zal blijven gebruiken.

Maar deze informatie werd geheim gehouden, totdat een anonieme bron in de politieafdeling het heeft gelekt. De advocaat van HaCarmel, het restaurant dat werd aangevallen door de islamitische terrorist, heeft een verklaring afgelegd en uitte zijn verontwaardiging dat de aanvaller, terwijl hij beloofd had meer aanvallen te plegen, terug op straat was.

"Het is onbegrijpelijk en schokkend dat deze man met een terroristische achtergrond, die beweert bereid te zijn tot het plegen van geweld, is vrijgelaten," schreef Herman Loonstein, advocaat en Joodse burgerrechtenactivist. Hij waarschuwde dat de aanvaller "een ernstig gevaar vormt voor de samenleving".

Het parket nam onmiddellijk actie door het indienen van een klacht tegen de advocaat van het restaurant. De Officier van Justitie van het Openbaar Ministerie maakte bezwaar tegen het feit dat "het delen van informatie uit het verhoor van de politie 'ongepast' is". Zeker is het ongepast, omdat het onthulde dat Saleh Ali nooit in Nederland had mogen zijn, en dat de autoriteiten hadden staan toekijken terwijl een getrainde terrorist een joods restaurant aanviel en hem vervolgens zelfs lieten gaan, nadat hij beloofd had geen verdere aanvallen te zullen lanceren.

Terwijl de aanklagers achter het restaurant aangingen vanwege het vrijgeven van het terroristische verleden van de aanvaller, werd de aanvaller naar de rechtbank gestuurd om voor een panel van drie rechters te verschijnen.

Saleh Ali droeg camouflage voor de rechter. Volgens Matthys van Raalten, een behoudend verslaggever, vertelde hij het Hof dat "hij zich voelt als een vulkaan die zit te wachten op een uitbarsting". Hij had reeds aan een agent meegedeeld na de aanval op het koosjer restaurant alleen de "eerste stap" was en dat er een volgende stap zou komen.

Hij weigerde om te vertellen wat de volgende stap zou zijn.

Dus, natuurlijk lieten ze hem voor een tweede keer gaan.

"Als we ervan uitgaan dat deze persoon een gevaar voor de samenleving vormt, zouden we deze persoon niet op straat zetten," stelde het Openbaar Ministerie.

Maar wat zou Saleh Ali eventueel nog meer kunnen doen om te bewijzen dat hij een gevaar is voor de samenleving?

Hij is een jihadist met een wapen-opleiding, die een gewelddadige aanval geënsceneerd heeft, en zijn bereidheid uitsprak om te sterven tijdens de aanval, en beloofde dat hij toekomstige aanvallen zou uitvoeren - zowel aan de politie als aan het Hof.

Ali deed zichzelf goed voor door een Koran te laten zien, hij dreigde met geweld, maar de autoriteiten, zoals ze vaak doen, besloten dat hij aan psychologische problemen zou kunnen lijden. De rechter liet hem voor drie maanden gaan, terwijl een psychiater en een psycholoog om de beurt proberen om hem vrijgesproken te krijgen op grond van een geestesziekte.

Psychische aandoeningen is een populaire verdediging voor islamitische terroristen in Europa.

Vier mensen zijn op een station in de buurt van München neergestoken door een moslimterrorist onder het schreeuwen van "Allahu Akbar". Hij schreeuwde dat zijn slachtoffers allemaal "ongelovigen" waren en "Ongelovige, je moet sterven!".

De Duitse autoriteiten gaven de schuld aan een geestesziekte.

In Rusland onthoofde Gyulchekhra Bobokulova een 4-jarig meisje en plaatste haar hoofd op straat onder het schreeuwen van "Allahu Akbar. Ik haat de democratie. Ik ben een terrorist. Ik wil jullie dood!"

De Russische autoriteiten besloten dat dit alleen zou kunnen betekenen dat hij geestesziek was.

In Frankrijk is Karim Cheurfi maandenlang onderzocht vanwege terroristische activiteiten. De Franse politie had hem ondervraagd over zijn bedreigingen om politieagenten te doden. Ten slotte opende hij het vuur op politieagenten in de Champs-Élysées. ISIS eiste de verantwoordelijkheid voor de aanval op. Dus natuurlijk beweerde zijn voormalig advocaat dat hij geen islamitische terrorist was, maar leed aan een "psychisch kwetsbaar karakter".

Toen Kobili Traore, de vrouw Sarah Halimi een 66-jarige oud-directeur van een orthodox joods verpleeghuis in Parijs aanviel onder het schreeuwen van "Allahu Akbar", weigerde de politie om iets te doen, totdat ze uit het raam werd gegooid. De autoriteiten weten de schuld van de actie van de islamitische moordenaar aan "psychiatrische problemen".

Abdellah ramde met zijn auto in op drie Chinese studenten op een campus in een voorstad van Toulouse. Hij vertelde de politie: "Ik ben op een missie" en het bleek dat hij de aanval een maand eerder had gepland. De officier van Justitie drong erop aan dat het geen terrorisme zou zijn. "Waar het om gaat in dit geval, is een psychiatrisch geval," zei hij.

En u kunt een weddenschap afsluiten dat tegen de tijd dat de huidige farce zal zijn afgedaan, ook Saleh Ali een "psychiatrische profiel" zal hebben. Sympathieke zielenknijpers zullen onthullen dat hij een "psychisch kwetsbaar karakter" heeft, omdat zijn moeder hem niet liefhad en zijn vader niet onder de indruk was van zijn actie van het inslaan van de ramen van een Joodse restaurant.

De video en het lekken van de politie ondermijnden de plot dat Saleh Ali weer een nieuwe arme, geesteszieke terrorist is. Slechts wrede dwepers zouden hem willen beschuldigen een antisemitische jihadist te zijn. Maar Saleh loopt nog steeds op straat. De rechtbank waarschuwde hem om weg te blijven van het Joodse restaurant dat hij al had aangevallen.

Geert Wilders, de leider van de PVV, verklaarde dat de autoriteiten "onschuldige Nederlanders in groot gevaar brengen door terroristen vrij rond te laten lopen."

En Saleh Ali is een van de duizenden Syrische migranten die vrij rondlopen. De autoriteiten deed alles wat die ze konden om zijn aanval te verzwijgen. Niet alleen lieten ze een jihadist in Nederland verblijven, maar de politie van Amsterdam keek toe terwijl hij de ramen verbrijzelde van een Joods restaurant. Vervolgens werd hij tweemaal vrijgelaten, ondanks dat hij tweemaal geweld zweerde. En de enige betekenisvolle actie die in dit geval werd ondernomen was die tegen de Joodse advocaat en burgerrechtenactivist, die het terroristische verleden van de terrorist had geopenbaard, en zijn bedreigingen met toekomstig geweld.

Volgens Ali's advocaat zal hij geen terroristische aanvallen in Nederland verrichten. En hij zal alleen gebruik maken van geweld in "zelfverdediging". Zoals hij zichzelf verdedigde tegen de ramen van een Joodse eetgelegenheid. Maar volgens de advocaat verbrijzeld Ali alleen de ramen toen hij gek werd omdat de deur gesloten was.

De advocaat van de antisemitische terrorist wees erop dat zijn cliënt niets tegen Joden heeft, maar er eigenlijk van houdt te leven in een plaats waar verschillende religies kunnen samenleven. Natuurlijk, daar kan hij zijn idee van interreligieuze coëxistentie met zijn islamitische geloofsovertuiging betreffende het aanvallen van Joden beoefenen, terwijl iedereen in Nederland zijn seculiere religie van het tolereren van islamitisch geweld in praktijk brengt.

Saleh Ali's geval is een van de vele. Het onderscheidt zich alleen doordat zijn aanval werd vastgelegd op video. En omdat het lek bij de politie ons de zeldzame waarheid vertelde over een islamitische terrorist die zijn werkelijke motivatie, en dat voordat de autoriteiten konden beginnen met het ontleden van zijn "psychisch kwetsbare karakter".

Nederland heeft zoals veel Europese landen, Syrische vluchtelingen en andere moslimmigranten verwelkomt. En vervolgens heeft men zijn best gedaan om het geweld te bedekken dat zij meebrachten.

De Amsterdamse autoriteiten hebben zich gedragen op dezelfde manier als waarop de Keulse politie het deed na het massale migrerende seksuele geweld op de Nieuwjaarsnacht. De politie deed weinig om het te stoppen en de autoriteiten ontkenden alles. Het was alleen toen politiebronnen begonnen de waarheid over de aanvallen aan het licht te brengen, dat de autoriteiten werden gedwongen om iets te doen. En dat is evenzeer zo in Amsterdam als in heel Europa.

Europese regeringen willen liever terroristen tolereren dan ze aanvallen. De No-Go Zone is niet alleen maar een plek; het is een manier van denken. De No-Go Zone is overal waar de islamitische superioriteitsgedachte geen zinvolle weerstand van wetshandhaving wordt geboden. De No-Go Zone kan op elk moment verschijnen in uw buurt.

Dat kan het een joods restaurant zijn in een trendy Nederlandse buurt, of bij de Nieuwjaarsnachtviering ergens buiten een Duitse kathedraal. Het kan overal waar dat islamitische geweld wordt getolereerd en beschermd tegen kritiek.

Saleh Ali en al zijn collega kolonisten weten dat de Europese autoriteiten hen niet kunnen en willen weerstaan. Omdat ze liever de terroristen dulden dan de degenen die de waarheid over de islam vertellen.

Bron: Europe’s Tolerance for Terrorists | Frontpage Mag