www.wimjongman.nl

(homepagina)

HET ERKENNEN VAN JERUZALEM GAAT OVER DE ERKENNING VAN HET BESTAAN VAN ISRAËL

6 december 2017 - Daniel Greenfield

()

Het is zo eenvoudig.

Er zijn tal van steden, dorpen en grote steden in Israël. Maar Jeruzalem is niet alleen maar de politieke hoofdstad van Israël (dat is een verklaring van simpele feit), het is de culturele en historische hoofdstad van de Joodse staat.

Jeruzalem was en is het centrum van het Joodse leven. En van het Jodendom.

Weigeren te erkennen dat de Israëlische regering is gevestigd in Jeruzalem, werkt in niets mee voor een zogenaamd "vredesproces" of "tweestatenoplossing". Het is een weigering om het bestaan van Israël te erkennen. De weigering om Israëls bestaan en Jeruzalem te erkennen, hebben dezelfde racistische afwijzende basis.

Israël zou niet mogen bestaan, zo geloven zij. Maar het bestaat wel. Haar bestaan kan echter nog steeds worden ontkend. Elk deel van haar bestaan moet worden behandeld als zijnde tijdelijk en offensief, zo dringen zij aan. Israëls bestaan is een geschenk dat hun mensen op een dag zullen ontvangen, alleen indien zij zelf bewijzen dit waardig te zijn door een nationale zelfmoord te plegen.

De enige manier waarop Israël haar bestaansrecht kan verdienen is door zichzelf te vernietigen.

Dit is niet alleen de houding van islamitische terroristen. Dit is ook de houding van hun sympathisanten, de toegevers en de faciliteerders.

Er is geen toekomstige datum waarop de PLO, de Hamas en de anti-Israël lobby Jeruzalem zal erkennen. Of dat ze het bestaan van Israël zal accepteren. Erkennen van Jeruzalem is het erkennen van Israël. Het weigeren Jeruzalem te erkennen, is een verwerpen van het bestaan van Israël.

Bron: Recognizing Jerusalem is About Recognizing Israel's Existence | Frontpage Mag