www.wimjongman.nl

(homepagina)

Europa, maak een einde aan de dubbele moraal!

Het is geen islamofobie, het is de waarheid. De dubbele moraal om de moslim-misdaad te stoppen voordat het jouw leven overneemt.

()

Door Prof. Phyllis Chesler - 21 december 2017

Toespraak geschreven voor Berlijn, tegen een islamisme organisatie demonstratie, en verzonden naar Arutz Sheva door Professor Chesler

We weten dat de islamitische geslachts- en religieuze apartheid in Europa is doorgedrongen.

We weten dat tribale schaamte- en eer-gewoontes steeds meer de westerse gewoontes hebben verdrongen. Meer en meer vrouwen hebben het gezicht gesluierd; en het kind-huwelijk, de polygamie, vrouwenbesnijdenis, vrouw en dochter slaan, en eermoorden karakteriseren nu Europa, en niet meer alleen het Midden-Oosten, Centraal-Azië en het Verre Oosten.

Net als de islamitische vrouwen en westerse journalisten eens bende-verkrachting ondergingen door de mannelijke hordes op het Tahrir-plein in Caïro, of bende-verkrachting, verminking en levend begraven in Algerije na een ontvlambare moskeepreek op vrijdag — soortgelijke mannelijke hordes hebben in Keulen de ongelovige vrouwen betast en zijn letterlijk verkracht.

We weten dat religieuze vetes tussen Europese islamitische immigranten welig tieren. Strijdende islamitische sekten bestrijden en vermoorden elkaar. Immigrant-moslimvrouwen worden verkracht in vluchtelingenkampen en op weg naar dergelijke kampen.

De meerderheid van de vluchtelingen/migranten zijn jonge mannen met de leeftijden tussen de 18 en 35. We weten dat de Duitse regering hen geen privacy heeft gegeven, en slecht eten, kapotte toiletten — en geen kans op onderwijs- of werkgelegenheid. Hoe kan dit goed eindigen?

Joden worden gemarteld en vermoord in Frankrijk door moslims, eenvoudig omdat zij Joden zijn. Synagogen worden aangevallen met vuurbommen in Zweden door moslims omdat Joden daar aanbidden.

Men durft het zo niet zeggen — laat staan een moslim te beschuldigen van een misdaad die hij echt heeft begaan, en dat vanwege de politiek-correcte gedachte van de politie. De klokkenluider of waarheid-verteller zouden kunnen worden beboet of gevangen gezet. Niet de moslim-crimineel.

Ongelovige meisjes worden door moslims gelokt, voornamelijk door Pakistaanse bendes in ten minste tien steden in het Verenigd Koninkrijk. Deze pooiers verhandelen de meest kwetsbare meisjes in de seksslavernij. Uniek is dat ze op meisjes in hun eigen buurt jagen. De meeste pedofielen jagen in de schaduw, geheimzinnig, en juist niet waar ze wonen.

De denktank Quilliam heeft net dit verschijnsel van het lokken door bendes geanalyseerd en geconcludeerd dat het probleem is dat de Pakistaanse mannen het "niet is gelukt om te integreren in de Britse samenleving."

Mijn collega, Oxford-filosoof Paula Boddington, vertelt me dat deze pedofielen en pooiers juist zeer goed zijn geïntegreerd, op een manier die past bij hun doel. Zij bezitten de snoepwinkels; rijden de taxi's; zijn de grote verhuurders van gebouwen die ze gemakkelijk in helse bordelen kunnen veranderen voor ongelovige meisjes.

Wanneer deze meisjes daadwerkelijk een aanklacht indienen, overvalt de hele verdere familie van deze souteneurs of verkrachters het meisje buiten het gerechtsgebouw en waar ze woont. Beveiligd wonen of politie-bescherming is een vereiste voor de weinige overlevenden die moedig genoeg zijn voor een aanklacht. Die uitgebreide families hebben geen schaamte voor het verkrachten en uitbuiten van ongelovige meisjes; de enige schaamte in hen is, aan de kaak te worden gesteld. Hun woede zal nooit afgesloten worden. Dit is de reden waarom moslimmeisjes in Europa, die ontsnappen aan de eerdood, een nieuwe identiteit nodig hebben, en een beschermingsprogramma.

Toen Peter McCoughlin zijn boek "Gemakkelijk vlees" werd gepubliceerd, en hij daarin gedetailleerd inging op de lokkende seksbendes, werd hij beschuldigd een "racist" te zijn aangezien hij Ann Marie Waters verhaal van deze bendes beschreef over hun verlokking in de seks.

Meten met twee maten voor moslims in Europa, met lagere normen of verschillende normen, is een andere vorm van Europees racisme.

Wij kunnen niet het valse concept toestaan van "islamofobie" of politiek correctheid in de beschuldiging van "racisme" die ons willen stoppen met het benoemen van de realiteit. We hebben wetten in de boeken staan die moeten worden nageleefd. Een misdaad is een misdaad.

Meten met twee maten voor moslims in Europa, met lagere normen, of verschillende normen, is een nieuwe vorm van Europees racisme. Het veroordeelt ook de moslimvrouwen en -kinderen, evenals de dapperste islamitische dissidenten, homo's en afvalligen tot een minder en gevaarlijk bestaan.

Multi-culturele diversiteit is prima. Maar multi-cultureel relativisme heeft ertoe geleid dat Europa in gevaar is. Kom erop terug, voordat het echt te laat is.

[Editor: Persoonlijk denk ik dat een culturele diversiteit niet kan bestaan. Speciaal niet als die teveel van elkaar afwijkt om in elkaar op te gaan. Zelfs de katholieke en protestantse cultuur kon elkaar nauwelijks verdragen en er vloeide veel bloed.]

Bron: Europe, end the double standards! - Israel National News