www.wimjongman.nl

(homepagina)

Wereldoorlog III kan na dit voorjaar voorbij zijn

7 maart 2016 - door Dave Hodges

Er zit een gorilla van 350 pond in de kamer en het is niet Donald Trump en de GOP voorverkiezingen. Wereldoorlog III is nog nooit dichterbij geweest. De situatie is akeliger dan op welk moment dan ook tijdens de koude oorlog, met uitzondering van de Cubaanse Raketten Crisis. Maar de huidige situatie in Azië kan slechter zijn. Australië is gespannen, zoals ook Nieuw-Zeeland. Beide landen zijn samen met 12 ondertekenaars van het TPP ongeveer klaar om te worden afgesneden en zijn kwetsbaar voor een Chinese aanval. In dit artikel spreken we alleen over Azië. En ik zal wat betrekking heeft op Europa en het Midden-Oosten later behandelen.

Zuid-Korea gaat meer dan 260.000 man aan troepen inzetten in de aanstaande "oorlogsoefening" op 7 maart. Noord-Korea heeft beloofd vergeldingsacties te plegen als de oefening wordt uitgevoerd. In reactie heeft Noord-Korea enkele grondtroepen opdracht gegeven alert te blijven tot het moment waarop Noord-Korea zijn nucleaire arsenaal heeft geplaatst. Het aantal nucleaire raketten dat in bezit van Noord-Korea is, bestaat uit een geschatte 10 tot 16 raketten. Helaas, niet geteld zijn alle tactische atoombommen die ze gekocht hebben van China.

Steve Quayle ontving een ernstige waarschuwing van een voormalig hooggeplaatste Amerikaanse militaire bron

Op 2 maart 2016 werd Steve Quayle benaderd door een gepensioneerde Brigade-generaal, die de volgende opmerkingen maakte met betrekking tot de komende oorlog:

 1. Slechts 2-3 weken durend.
 2. Wordt een hoog niveau conflict waarin meer mensen zullen sterven dan in alle voorgaande oorlogen samen.
 3. Is gericht op de bevolking van de VS (overdonderd) door de verwoesting.
 4. Heeft gevolgen voor iedereen, niet alleen voor degenen in uniform.
 5. Het decimeert de economie. Wie niet direct gedood is, zal strijden om te overleven na de vijandelijkheden.
 6. Het vernietigt van de status quo en luidt een nieuwe orde in.
 7. Het maakt duidelijk dat God niet langer aan onze kant staat. We kozen ervoor Hem te verlaten, dus Hij eerde onze vrije wil.

Mijn Inlichtingen bron van het najaar van 2015

Afgelopen najaar schreef ik over twee militaire oefeningen die zullen worden uitgevoerd in Zuid-Korea met een record aantal mensen, meer dan 300.000 aan troepen bestaande uit Amerikaans en Zuid-Koreaans militair personeel in oefeningen die bekend staan als 'Foal Eagle' en 'Key Resolve'. Elke oefening wordt gehouden gedurende enkele weken. Op datzelfde moment dat ik het bericht over de militaire oefeningen ontving, ontving ik ook ik een enigszins vergelijkbaar rapport aan deze bron van Steve Quayle, maar met enkele tijdskaders en verschillen in groepering.

Mijn bron ziet het komende conflict beginnen als regionaal. China zal de schurkenstaat Noord-Korea gebruiken als marionet om een conflict in Azië te beginnen.

Het scenario dat in het geheim werd geoefend, was gebaseerd op de volgende:

 1. Noord-Korea's nucleaire wapens zullen niet worden gebruikt tegen het zuiden, tenzij China Noord-Korea heeft voorzien van tactische kernraketten, wat wel waarschijnlijk is. De Noord-Koreaanse kernraketten zullen worden gebruikt als de VS probeert in te grijpen wanneer Noord-Korea een invasie pleegt van het zuiden. Bijvoorbeeld, als de VS een taskforce verplaatst naar het gebied, zullen deze zeker worden getroffen met een tactische atoombom. Er zijn de verwachting dat tactische atoombommen tegen ons leger worden gebruikt, die gelegen zijn aan de DMZ, aangezien ze hetzelfde zijn bewapend.
 2. De voortgang van de invasie in Zuid-Korea zal niet zo belangrijk als wat erna gebeurt. De Chinezen zullen hun nieuw gebouwde militaire eilanden en hun marine gebruiken om alle scheepvaart in de Zuid-Chinese Zee maximaal te blokkeren. Het zal Australië en Nieuw-Zeeland afsnijden. Het zal ook meteen Taiwan vanuit het zuiden isoleren, wat het echte doel van China is. China zal een wanhopige aanval doen op Taiwan en ik heb al eerder een artikel geschreven waarin dit punt genoemd is op basis van dit scenario. Voor degenen die het waarom niet begrijpen, dat China en Taiwan op gespannen voet leven, dit gaat terug tot 1948 toen de Chinese communistische strijdkrachten onder leiding van Mao Zedong de Chinese regering onder leiding van Chiang Kai-Shek verdreef. Het originele Chinese regime vluchtte toen naar het eiland Formosa, nu genaamd Taiwan. Het vasteland China heeft Taiwan altijd gezien als een schurkenstaat die eigenlijk tot de communistische Chinese staat behoort. Taiwan heeft zich ontpopt als Amerika's zevende belangrijkste handelspartner. De economisch gezondheid van Taiwan is essentieel voor wat er van de Amerikaanse economie overblijft. Het negeren van het lange termijn belang van Taiwan in de Zuid-Chinese Zee is een controverse die gelijk is aan het negeren van een gorilla 350 pond in een kamer.
  ( )
 3. Taiwan zal direct worden aangevallen door China. De VS beschikt niet over de benodigde strijdkrachten die nodig zijn om een twee oorlogen te voeren, zowel in Korea als in Taiwan. Wie zullen ze kiezen om te verdedigen? Dit blijft misschien een onbesliste vraag, omdat het over kan zijn voordat we kunnen reageren op ons besluit. Opgemerkt moet worden dat ik vijf maanden geleden op basis van deze inlichtingen heb gedocumenteerd dat een groot deel van China's militaire EMP-wapens die de Chinezen gepland hebben om te ontwikkelen en te worden gebruikt tegen de vliegdekschepen van de VS met het oog op eventuele toekomstige conflicten over Taiwan. Delen van de studie van het National Ground Intelligence Center over de dodelijke effecten van een elektromagnetische puls (EMP) en high-powered magnetron (HPM) wapens onthulde dat deze wapens deel uitmaken van wat China de "moord-knuppel" noemen. Met dit arsenaal aan EMP-wapens kan een technologisch inferieur China de Amerikaanse militaire troepen verslaan, terwijl veel van de omringende infrastructuur intact zal blijven. In het verslag staat verder: "Voor gebruik tegen Taiwan kan China deze laten ontploffen op een veel lagere hoogte (30 tot 40 kilometer)... om de schade te minimaliseren en de gevolgen van de EMP-aanval op Taiwan en haar directe omgeving te beperken tot de elektronica op het vasteland." En als ik het verkeerd heb over China's bereidheid om een oorlog te voeren over de implementatie van de TPP in hun achtertuin, waarom dan roept deze mondiale spreekbuis, het Brookings Instituut, China op om toe te treden tot de TPP?
 4. Als de VS wordt gedwongen om nucleair te gaan, kan Korea, gewapend met de Chinese EMP-wapens waarschijnlijk een aanval doen op het elektriciteitsnet van de VS. Dit is iets wat ik heb eerder op 5 november 2015 uitgebreid heb behandeld, op basis van ontvangen inlichtingen. Een vrijgegeven inlichtingenverslag, verkregen via de particuliere National Security Archive, geeft details over China's EMP-wapens, evenals de plannen voor het gebruik ervan. De situatie is zelfs veel erger als deze wapens worden ingezet op het Amerikaanse vasteland. Ik kreeg documentatie aangereikt waaruit bleek dat China EMP-wapens aan het voorbereiden is die de mensen zullen aanvallen. De resultaten van een EMP gericht op zoogdieren gaf belangrijke verwondingen aan ogen, hersenen, beenmerg en andere organen. Het maakte duidelijk dat "het echte doel van de Chinese medische experimenten is, om te leren over de menselijke gevolgen van blootstelling aan een krachtige EMP en high-powered microgolfstraling." In het verslag wordt ook geconcludeerd dat deze op mensen gerichte EMP-tests de normen voor veiligheid of afscherming nagaan van de militairen of wapens. Mijn bronnen vertelden me dat de Chinese plannen voor de nucleaire EMP-aanvallen tegen de Verenigde Staten onderdeel zijn van de Chinese militaire doctrine en dat er ook bewijs is dat China al een reeks van super-EMP kernwapens heeft ontwikkeld die krachtige EMP-velden kunnen produceren, maar dan met EMP gerelateerde effecten, die kunnen worden gericht op specifieke geografische locaties. Er is geen twijfel dat de Chinezen bezig zijn met het perfectioneren van taak-specifieke EMP-wapens in een mate die buiten de nu geclassificeerde cirkels staan.
 5. Ik zal later dit aspect verder behandelen in deel twee. Het volstaat nu om te zeggen dat wanneer Noord-Korea deze stappen doet, er door sommige militairen werd voorspeld dat Rusland op de hielen volgt in de Noord-Koreaanse acties. Rusland zal gelijktijdige stappen doen in Oost-Europa (Oekraïne) of het Midden-Oosten (Turkije).
 6. Dit is het deel dat de rillingen over mijn rug liet lopen. Mij werd gevraagd om niet de volledige volgorde van dit scenario vrij te geven tot aan 7 maart, en dat is wat ik doe. Dan mocht ik verslag uitbrengen over de Zuid-Koreaanse oorlogsoefening en de ontwikkelingen in de Zuid-Chinese Zee, wat als de katalysator zou kunnen dienen. Er is een sterke overtuiging dat de NAVO een eerste aanval tegen Noord-Korea en Rusland zal lanceren.
 7. Er is een deel van dit scenario dat niet tot ontwikkeling kwam zoals voorspeld. Voordat Noord-Korea het zuiden zou aanvallen, zo werd gedacht dat de Chinezen eerst een massale dump zouden lanceren van de Amerikaanse schulden en treasuries. Dit zou hebben geleid tot een massieve afbraak van Point of Sale transacties, in combinatie met een cyber-aanval op het Amerikaanse banksysteem, wat zou resulteren in een absolute chaos en groot verlies van levens, want dan zou er niets meer als onderpand dienen voor dekking van de kosten bij deze transacties. Ik ben geschokt dat dit niet is gebeurd, maar het kan nog steeds op elk moment. In mijn inschatting, als China voelt dat de VS overgaat tot het lanceren van een preëmptieve aanval tegen Noord-Korea, neemt het de stap naar het vernietigen van de Amerikaanse economie, waarvan de effecten zich binnen 48 uur in de Verenigde Staten gerealiseerd zullen hebben.
 8. De VS zullen in ruïnes worden achtergelaten en worden opgedeeld door de bezettingstroepen die al op de Amerikaanse bodem zijn. Na de grote Amerikaanse plundering vindt de VS zichzelf onder een nieuw management. Het is interessant op te merken dat vorig jaar de Chinezen de gegevens van 21 miljoen Amerikaanse veteranen hebben gehackt. Er kan geen ander doel zijn behalve dan dat de VS op een brute wijze zal worden ingenomen en alle mogelijke weerstand van veteranen snel moet worden weggenomen.

Chinese zonne-energie zones spreken over de bezetting van de Verenigde Staten
De BLM als een instrument van buitenlands beleid

()

Ik werd erg argwanend toen ik de Chinese Zonne-energie Zones ontdekte als gelegen naast grote militaire bases. Bijvoorbeeld, is er de geplande zonne-energie zone op de Bundy Ranch, gelegen nabij de Nellis AFB. Hetzelfde geldt voor de zonne-energie zones in Arizona die zich in het aangrenzende Luke AFB bevinden voor vluchtoperaties. Ik ben van mening dat er geen twijfel kan bestaan over deze Chinese zonne-energie Zones, die strategisch zijn geplaatst, dank zij de inspanningen van Senator Harry Reid. Ze grenzen aan de grote Amerikaanse verdedigingsinstallaties om hun militaire operaties te neutraliseren, wanneer de tijd rijp is. Het neutralisatie-element bestaat uit een gelokaliseerd EMP-wapen. Deze vermoedens worden verder versterkt toen de Bundy's de aanwezigheid rapporteren over Chinese soldaten op hun ranch.

Chinese zonne-energie zones hebben een heleboel zin. Als een netwerk-raster uitvalt via een EMP-aanval, dan zou een alternatieve energiebron van onschatbare waarde blijken in de nasleep wanneer militaire bezetting een doel is.

Conclusie

Eerder is al op deze site geschreven dat Hillary Clinton, via Uranium One, heeft deelgenomen aan wat ik noem: de grote Amerikaanse plundering. Zoals eerder is gedocumenteerd is zij de begunstigde van de winning van uranium, verkocht aan onze vijanden, de Russen, met het oog op het werven van fondsen voor haar presidentiële campagne. Het is waarschijnlijk dat ze zal worden verkozen als President - als we de verkiezingen nog meemaken. Als dat niet het geval is, zal Obama nooit zijn kantoor verlaten. Als de Derde Wereldoorlog voorbij is, in dit voorjaar, zal Obama de Amerikaanse versie van de colloboratieve regering van de Franse VICHY leiden. Dat is het moment dat de Amerikanen de ware betekenis van FEMA-kampen zullen leren kennen.


Bron: World War III Could Be Over By This Spring - Dave Hodges - The Common Sense Show


printen??? spaar papier en inkt.