www.wimjongman.nl

(homepagina)

Waarom willen Westerse landen meer islamitische terreur?

3 april 2016 - door Frosty Wooldridge

Moslims bewijzen zich als terroristen elke week van het jaar. De Qur'an geeft mandaten om alle mensen te doden die niet de gewelddadige mandaten van de profeet aanvaarden. Zie (hoofdstuk) Sura 9:123 — "Bekeer of dood alle niet-gelovigen."

De Koran bevat 109 verzen die moslims tot de oorlog met de niet-gelovigen oproepen, omwille van de Islamitische wetten. Sommige bewijzen het met beelden, met opdrachten tot het "afhakken van hun hoofden en vingers, en het doden van ongelovigen waar ze zich ook maar verbergen."

Soera 9:191 – "En dood de ongelovigen waar je hen zult vinden."

De brandende vraag van de 21e eeuw is: Waarom importeren de westerse landen dan deze miljoenen moslim-vluchtelingen die hun landen in derde-wereld terreurkampen zullen veranderen?

Zweden deformeerde zichzelf als een van de meest succesvolste en vreedzaamste landen op aarde tot een moslim-moeras. Een verbazingwekkende 91 percent van islamitische immigranten leven op de regelmatige bijstand — waar ze nooit aan bijdroegen in de Zweedse samenleving.

Zweedse vrouwen moeten vrezen voor hun leven in de straten van Malmö en Stockholm. Ze kunnen alle dagen verkrachtingen, mishandelingen en molestering tegemoet zien, op elk moment.

Noorwegen, eens zo netjes, schoon en rustig als Zweden, heeft nu 400.000 moslims die het leven van Noorse samenleving wegzuigen. Vrouwen vrezen voor hun leven in Bergen, Oslo en Trondheim.

In Londen, Engeland, met 2,5 miljoen moslims, ziet u twee verschillende steden bij elkaar. De islamitische kant van Londen en de Britse kant van Londen. Britse angst voor het betreden van de "Sharia-wetgeving" en 'no-go zones' van Londen.

Hetzelfde geldt voor België, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Duitsland.

Een Duitser die ik interviewde, genaamd Wolfgang S., zei: "Het is ons niet meer toegestaan onze mening te geven in ons land. Angie Merkel bepaalt het gesprek."

Of het nu gaat om het bloedbad van Charlie Hebdo in Paris, de Franse-slachting of die in Brussel, het Belgische-bloedbad — waarom hebben de leiders van deze landen niet alle islamitische immigratie afgesloten? In plaats daarvan nemen ze weer honderdduizenden vluchtelingen op. In feite heeft Duitsland 2.000.000 vluchtelingen opgenomen in 2015 alleen al.

Frankrijk wordt geconfronteerd met de afschuwelijke gevolgen in zijn reeds islamitische wetteloze samenleving. Meer dan 70 'no-go zones' manifesteren zich in de islamitische getto's door heel Frankrijk. De politie durft ze niet te betreden. Moslims met hun sadistische Sharia-wetgeving kunnen blijven doorgaan met hun wreedheid tegenover vrouwen, kinderen en dieren in deze islamitische bolwerken.

Europa wordt geconfronteerd met burgeroorlog op een bepaald punt. Waarom dat niet voorkomen door het uitzetten van alle moslims? Stuur ze terug naar hun eigen samenlevingen waar de Sharia-wetgeving domineert. Het Midden-Oosten biedt hen eindeloos land om te wonen.

Hetzelfde geldt voor Canada en Amerika! Waarom staat het Congres toe dat moslim Barack Obama miljoenen moslims blijft importeren in Amerika? Wenst het Congres de dood van Amerika?

Waren 9/11, Fort Hood, Boston Marathon, Chattanooga, Fort Dix, schoenbommer, ondergoedbommer, Times Square bommenwerpers en San Bernardino niet genoeg lessen voor ons allemaal? 9 van de 10 moslims in Detroit, Michigan moet vrijwel rondkomen van bijstand. Zij bezitten vier vrouwen, betaald door uw fiscale dollar, bekend als externe familie. Zij praktiseren gearrangeerde huwelijken voor hun 10-jarige meisjes. We ervaren nu eer-moorden en genitale verminking van vrouwen in Amerika. Hoeveel meer lessen hebben we nodig? (Bron: Ann Curry op NBC-Nieuws)

Let maar op, u hoort niets van alle Amerikaanse moslim-imams na alle bombardementen zoals San Bernardino.

Moslims zullen niet op enigerlei wijze Amerikaan worden. De Koran verbiedt het. Hun hele context van religieuze-politieke Sharia-wetgeving eist onderwerping aan hun religie, en dat zonder trouw aan de Amerikaanse grondwet. De Koran verbiedt vrouwenrechten, echtelijke keuze, vrijheid van meningsuiting, homo-rechten en religieuze rechten. Onze manier van leven blijft volledig buiten de grenzen van de islam. Deze 4 minuten durende video legt onze benarde situatie uit.

In 2015 waren er 2860 aanvallen door leden van deze religie van vrede in 53 landen met 27.596 mensen die gedood zijn en 26.145 gewond. (Bron:www.religionofpeace.com) Deze website documenteert alle moslim-moorden over de hele wereld. Het is behoorlijk misselijkmakend.

Waarom de islamitische verovering van het vreedzame land België?

"De Europese Unie heeft geen officiële hoofdstad. En ook geen plannen om er een als dusdanig te verklaren, maar Brussel is de gastheer van de officiële zetels van de Europese Commissie, de Raad van de Europese Unie en de Europese Raad, evenals de zetel van het Europees Parlement."

Waarom staan de Europeanen islamitische 'no-go' zones toe, waar terroristen wonen en hun volgende evenement plannen?

"Deze getto's, in feite grote gebieden van Brussel, worden beschouwd als ontoegankelijk voor Europeanen. De radicale moslims maken waarschijnlijk de meerderheid uit van de bevolking binnen 20 jaar. "Ik denk dat we mensen hier gevoelig voor moeten maken, zodat ze de voordelen begrijpen van het hebben van islamitische mensen en islamitische wetten, en dat het natuurlijk volledig islamitische wetgeving zal worden, en we een islamitische staat zullen worden," zo zei een moslim-politicus uit Brussel, Redouane Ahrouch, tegen een verslaggever in 2012. "In België, natuurlijk! Ik ben voor de Sharia. De islamitische wet, daar ben ik voor. Het is een langdurige strijd die decennia of een eeuw zal duren, maar de beweging is van start gegaan." (Bron: Right Side News, 28 maart 2016)

We weten dat de uiteindelijke bedoeling van de islam is: het veroveren en domineren van alle andere religies en landen — het installeren van de sharia-wetgeving wereldwijd. We weten dat het barbaars is, wreed en sadistisch, en dat het staat tegenover alle menselijk fatsoen, alsmede het maatschappelijk middenveld.

Dus waarom houden we ons allemaal stil?

Bron: Frosty Wooldridge -- Why Are Western Countries Importing More Muslim Terror?


printen??? spaar papier en inkt.