www.wimjongman.nl

(homepagina)

Waarom saboteert Trump zijn eigen campagne? Het witte paard of het paard van Troje?

6 april 2016 | door Dave Hodges

Ik zal nog steeds voor Donald Trump stemmen als zijn naam ergens op een stembiljet verschijnt in de algemene verkiezingen. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat ik niet per se voor de man ben, maar voor de beweging. Ik ben echter zeer verontrust. Ik kan niet het gevoel van mij afschudden dat Trump zijn eigen campagne aan het saboteren is. "Vrouwen die een abortus ondergaan moeten worden gestraft".

Ik sta stevig op mijn standpunt met betrekking tot abortus, als gevolg van mijn christelijke geloof. Het is echter een raadsel waarom een kandidaat persoonlijk vrouwen zouden aanvallen die een abortus hebben gehad. De ervaring is emotioneel verscheurend en vele vrouwen voelen zich depressief en schuldig na die gebeurtenis. Vaak om hen terug te laten keren naar het lichaam van God, moeten ze liefde en gebed hebben, geen veroordeling en oordeel. De Heer wil het herstel van verloren zielen. Met andere woorden, Trump moet niet zeggen wat hij zei op de wijze waarop hij het zei. En in dat proces is het dat hij waarschijnlijk zelf de verkiezingen verliest, en ik rouw om het verlies in Wisconsin.

Ik vrees dat er geen verder zinvol debat meer komt. Verdwenen is het omkeren van de vrijhandelsakkoorden. Weg is het krijgen van een immigratie-plan dat zinvol is. Een plan dat niet de mensen met slechte bedoelingen laat binnenslippen in ons land. Zonder Trump zal de vijfde-kolom-invasie doorgaan en wij zullen op een dag wakker worden in een land dat in brand staat.

Is Trump zijn eigen kandidatuur aan het saboteren?

Een Bemiddeling Conventie is nu onvermijdelijk

( )

Perot probeerde de Amerikaanse kiezers ervan te overtuigen dat hij miljoenen Amerikaanse banen zou redden door het stoppen van de NAFTA. En toen heeft hij zijn eigen campagne gesaboteerd, nadat hij goed in de peilingen lag

Mijn aarzeling in het vertrouwen in Donald Trump als persoon, kwam altijd voort uit de het feit dat ik vreesde dat hij de volgende Ross Perot zou zijn, die ook voor zichzelf uit liep in 1992 om het evenwicht van macht te verstoren. Datzelfde potentieel bestaat nu in 2016.

Er is slechts één ding erger dan het Obama-presidentschap. Dat zou een volgende zijn met Hillary Clinton als President. Corruptie, schandaal en vroegtijdige sterfgevallen volgen haar, waar ze gaat.

( )

"Vrouwen die abortus doen, moeten gestraft worden." Trump saboteert zijn campagne nadat hij dubbele cijfers haalde? Is de geschiedenis zich aan het herhalen?

Trump heeft een lange geschiedenis met de familie Clinton, die verder reikt dan zijn bedrijf, en die zelfs persoonlijk is. Hillary Clinton heeft de bruiloft van Donald Trump in 2005 met zijn huidige vrouw in Florida bijgewoond. Hillary Clinton had een zitplaats vooraan bij de gebeurtenis. Zelfs Bill Clinton, geen persoon die bekend staat voor het inachtnemen van de heiligheid van het huwelijk, kwam opdagen op de receptie.

Trump is groothartig geweest in richting van de Clintons in het verleden, toen hij meer dan 100.000 dollar doneerde aan de Clinton foundation. En als voormalig Senator uit New York reageerde Hillary Clinton vriendelijk dat ze veel van de Trump vastgoed-deals steunde, wanneer ze een negatieve invloed kon hebben.

En zelfs als Trump een openbaring had en echt om Amerika geeft en zijn verleden van associaties met Clinton heeft verlaten, zal het hem niet worden toegestaan om te winnen. Hij zal het lot ondergaan van alle hervormers. Als u denkt dat dit niet waar is, stel jezelf dan een vraag. Als de elite deze twee mannen doodt, waarom zouden ze Donald Trump niet doden?


printen??? spaar papier en inkt.