www.wimjongman.nl

(homepagina)

Trump is Gods keuze voor President

Trump kan niet winnen. Het Amerikaanse volk is verloren. Wij zijn bezig om volledig vernietigd te worden. Gebaseerd op wat ik heb geleerd, zijn dit de logische conclusies. Dit is wat mijn logische geest mij wil laten geloven, en mijn logische geest heeft het verkeerd!

Tegen de verwachting in

Tot op heden, trotseerde Donald Trump alle verwachtingen. Hij is de enige kandidaat in dit middelmatige tijdperk, die een kans op het Presidentschap heeft, en nog steeds zichzelf is. Hij gelooft in zichzelf, en vanuit een christelijk perspectief is dat problematisch. Echter, dit is duidelijk Gods plan. Hij is de enige man die de wurggreep van de criminele Bush-familie brak op de GOP. Wij zijn een natie wiens leider op dit moment van plan is om het Amerikaanse volk met buitenlandse troepen aan te vallen na het instorten van de economie. Er zijn plannen om de Amerikaanse militairen aan te vallen, die dan achter de mensen zouden durven gaan staan, ter verdediging van onze cultuur, de christelijke tradities en persoonlijke vrijheden.

Op zijn tocht naar het presidentschap moet Trump het volgende overwinnen:

Hij won een presidentiële nominatie toen de gehele leiding van zijn partij zei dat hij nooit president zou worden, omdat "zij" kiezen, niet het volk.

Trump is niet iemands eigendom, van niemand, heeft geen bijzondere belangen, ondanks hun berichten en geheime vergaderingen om te plannen hoe Trump te verwijderen vanwege hun persoonlijke redenen, krijgen ze het niet voor elkaar om Trump te marginaliseren.

Het maakt niet uit wie er tegen Trump is, hij groeit alleen maar sterker met elke opeenvolgende overwinning. Vraag het gewoon aan Glenn Beck, hoe goed hij het doet na al zijn energie in Cruz gestoken te hebben. En vraag de 'liegende' Ted en Heidi hoe hun huwelijk het nu doet na het doorlopen van dit ideaal.

"En uit Zijn mond kwam een scherp zwaard, opdat Hij daarmee de heidenvolken zou slaan. En Hij zal hen hoeden met een ijzeren staf. En Hij treedt de wijnpersbak van de wijn van de grimmige toorn van de almachtige God" Openbaring 19:15.

God zal kiezen wie Hij wil

Ik weet dat Donald Trump geen christelijke politieke campagne voert. Maar in het geval u het niet hebt gemerkt, God kan, en heeft iedereen gebruikt als leider van zijn eigen keuze. En in dit kritieke moment in de geschiedenis, waarom zou God een christelijke leider kiezen? Amerika is immers de meest onchristelijk natie geworden. We hebben 60 miljoen ongeboren burgers zonder een enkel proces vermoord. We verheerlijken elke perversie, goddeloosheid en het opdringerig gedrag van de LGBT. Het is niet genoeg voor de LGBT om te worden getolereerd en hun grondwettelijke rechten te beschermen; zij eisen dat wij geloven zoals zij doen. Ze denken een wettige status te hebben als een beschermde klasse, en ze denken dat ze ons kunnen dwingen om ons geloof te verlaten. Zij zijn de zondaars; en blijven wij deze goddelozen kiezen om deze meest onheilige agenda verder uit te voeren. We leven in een natie die onschuldigen met drones doodt. Elke beweging van ons wordt bespied. Ik heb ontdekt hoe Obama, een man met een zeer lage moreel karakter is, en de "vijanden van de staat" heeft geplaatst (b.v. de Moslimbroederschap terroristische organisatie) in de sleutelposities van onze regering (b.v. de DHS).

Onze kerkleiders hebben hun kudde in de steek gelaten en hen op een dwaalspoor gezet. Uw voorganger zet IRS belastingwetten vóór het Woord van God. Wanneer was het de laatste keer dat uw Pastor sprak tot de gemeente over het kwaad van abortus en hoe het moest worden gestopt? Pedofilie is het laatste verbod dat nog intact is in onze goddeloze natie en dit verbod is bezig om te worden verwijderd door middel van de inspanningen van George Soros en Kevin Jennings (Hillary Clintons onderwijs-lakei die toevallig transgender is). Amerika is niet alleen een goddeloze natie geworden, het is een verachtelijke verzameling perverselingen en moordenaars geworden. De Common Sense Show bestaat dank zij perverselingen en criminelen als Hillary Clinton.

Donald Trump is geen christen, en hij hoeft het ook niet te worden omdat hij geen christelijke natie leidt. Donald Trump is een moderne Josafat (zie 2 Kronieken 20). Zijn volk werden geconfronteerd door drie overweldigende legers. Josafat en zijn volk hadden geen kans om te overleven, net zoals Donald Trump en het Amerikaanse volk. Toch werkte God met een verbazingwekkend wonder en Jehoshaphats vijanden vielen elkaar aan en werden gedood toen Josafats mannen de lof aan de Heer zongen. En wat volgde was echt geweldig:

Toen Josafat en zijn volk aankwamen om hun buit te roven, troffen zij een grote hoeveelheid lastdieren, bezittingen, kleding en kostbare voorwerpen bij hen aan, en zij plunderden voor zichzelf zo veel, dat zij het niet meer dragen konden. Drie dagen lang roofden zij de buit, zo groot was die.
Op de vierde dag kwamen zij bijeen in Emek- Beracha. Omdat zij daar de HEERE loofden, gaven zij deze plaats de naam Emek- Beracha. Tot op deze dag heet die zo.
Toen keerden alle mannen van Juda en Jeruzalem om, met Josafat aan het hoofd van hen, om met blijdschap naar Jeruzalem terug te keren, want de HEERE had hen verblijd over hun vijanden

Dienen naar Gods wil

Tegen alle verwachtingen in zullen wij binnenkort een leider hebben die de wil van God zal dienen, of hij zich dan wel of niet zal realiseren om voor deze missie te zijn gekozen.

Conclusie

Ik weet dat onze benarde situatie hopeloos lijkt als we in de minderheid zijn, en uitgeschakeld en verslagen. Mijn Heer echter kent geen nederlaag. Ik moet alleen stil worden en vertrouwen in de Heer, Hij zal gebruik maken van wie en wat Hij nodig heeft om Zijn wil te doen. Dus wat doen we in deze huidige tijd waarin wij leven? Luisteren naar de Heer en blijven werken, zoals God zou willen. Deze beweging zal over de planeet uitwaaien. We zien nu al zoiets als van Trump in de Filippijnen. We zien het podium gereed gemaakt worden voor de laatste dagen. Trump is een centrale figuur in de vervulling van de profetie.

Bron: Trump Is God's Choice for President - Dave Hodges - The Common Sense Show


printen??? spaar papier en inkt.