www.wimjongman.nl

(homepagina)

Prominente Rabbi bevestigt dat Nibiru mogelijk is

Door Adam Eliyahu Berkowitz - 4 maart 2016

"Ik zal met hem een rechtszaak voeren door pest en door bloed. Ik zal een alles wegspoelende regen, en hagelstenen, vuur en zwavel op hem doen regenen, op zijn troepen en op de vele volken die met hem zijn" Ezechiël 38:22 (HSV)

Rabbi Amnon Jitschak, een prominente Haredi rabbijn, bevestigde dat het mogelijk is dat de aarde catastrofaal zou kunnen worden gebombardeerd door asteroïden binnen de komende paar weken, als onderdeel van het Messiaanse proces zoals in de Bijbel beschreven.

Rabbi Jitschak is een zeer bekende charismatische spreker die menigten van duizenden aantrekt over de hele wereld. Opgegroeid in een seculiere Jemenitische huis, heeft hij veel seculiere Israëli's beïnvloed om religieus te worden.

In een video die op Youtube werd gezet vorige maand, heeft Rabbi Jitschak gesproken over de controverse rond de voorspellingen betreffende een catastrofale komst van de super-komeet Nibiru. Hij bevestigde dat het duidelijk een mogelijkheid is volgens de Bijbel.

"Over ongeveer anderhalve maand zegt men dat een meteoor de aarde zal passeren, en wanneer deze passeert, zal het meteoren naar onze planeet sturen," zo zei de rabbijn. "Ze zeggen dat het een meteoren-aanval is zoals de wereld nog nooit heeft gezien. En er is een groot vermoeden dat als gevolg van deze enorme catastrofe, waarover men spreekt, menigten mensen zullen worden gedood. "

"Sommige meteoren zouden enorm zijn. Dit is wat ze zeggen, en ik ben niet verantwoordelijk voor wat ze zeggen. "

De rabbi vervolgde: "Maar als waar is wat ze zeggen, dan werd daarover gesproken in Ezechiël 38:22. De profeet zei: God zal vuur en zwavel laten regenen. En het is ook geschreven in Zacharia 13:8, dat twee derde van de wereld zal worden gedood "

"Dus dit is zeker mogelijk. Het kan zijn dat dit vuur uit de hemel zal komen als gevolg van de oorlog van Gog en Magog, waarin de profeten zeggen dat het vuur en zwavel zal regenen uit de hemel. Of het kan zijn dat het zal komen als gevolg van deze asteroïde."

De rabbijn legt uit: "De vraag is of het zwavel vanuit de hemel is, of dat het raketten zijn die vliegen buiten de atmosfeer en terugvallen naar beneden, atoombommen, of zoals wij hadden in vorige generaties, toen God vuur en zwavel uit de hemel liet regenen."

Rabbi Yitzchak was duidelijk over de koers die de mensen moeten nemen:

"Dus blijven er nog een paar weken voor u over om te dromen of u deel uitmaakt van het derde deel dat het zal overleven, of om te overwegen tot dat u tot het meer waarschijnlijke twee-derde deel behoort, dat zal worden begraven in de grond", zei hij.

"Maar er is een belofte van God dat Israël altijd zal blijven bestaan, ook al zijn het er maar een paar."

"Wat je eigenlijk moet vragen is moeilijker; je kosher te bewaren, je te onthouden van het eten van onrein voedsel, dan om een ​​dergelijk evenement te overleven? '

"Ik zeg niet dat het zal gebeuren of dat het niet zal gebeuren, maar er staan verzen in de profeten, en deze verzen moeten uitkomen, op een dag, op de een of andere manier," beweerde Rabbi Yitzchak.

"Ik geef je gewoon iets om over na te denken. Als het komt door de komeet, zullen de dingen zeer binnenkort duidelijk worden. Ze zeggen dat ze raketten en vliegtuigen hebben die zorg dragen voor het probleem, maar dat moet nog maar worden gezien," vermoedde de rabbi.

"In de tussentijd hebben we zeker de kwestie van het eten van niet-koosjer voedsel. Het is zeker de moeite waard het te verzorgen, zodat u een van degenen bent die bezig is met het dienen van God. Dus u moet daarom zorgen voor die kwestie. "

Breaking Israel News volgt de voorspellingen van Nibiru op de voet. Veel van de voorspellingen zijn gebaseerd op wat er is gehoord van de in zichzelf gekeerde religieuze Joden in Israël, die naar verluidt spirituele boodschappen communiceren via bepaalde communicatie.

Dit volgt op het Talmoed onderwijs (Baba Batra 12:b) dat "Sinds de Tempel werd verwoest, profetie werd verkregen van de profeten en gegeven aan dwazen en kinderen".

Sinds de oorspronkelijke voorspellingen zijn meer rabbijnen begonnen om deze kwestie te bespreken. Rav Moshe Sternburg, een zeer prominente rabbijn in Jeruzalem, vertelde onlangs aan zijn leerling Rabbi Daniel Travis, dat over de verschijning van een ster aan het einde der dagen duidelijk wordt gesproken in de Zohar, de primaire mystieke tekst van het jodendom.

Rabbi Mattiyahu Glazerson heeft twee video's uitgebracht over Nibiru, met behulp van bijbelcodes uit het boek Deuteronomium en een passage uit de Zohar.

De enorme komeet wordt verondersteld te passeren in de buurt van de aarde op 26 maart, en zal een spoor achter van rotsen en puin achterlaten. Het puin zal op de aarde vallen in de vorm van een ongekende meteorietenregen, sommige meteorieten groot genoeg om ernstige schade aan te richten, die inslaan op steden of tsunami's creëren.

Bron: Prominent Rabbi Confirms Nibiru Possible - Breaking Israel News | Israel Latest News, Israel Prophecy News


printen??? spaar papier en inkt.