www.wimjongman.nl

(homepagina)

Het islamitische geld spreekt - en Europa luistert

6 april 2016 | door Giulio Meotti

Islam koopt Europa's economie en vrijheid.

Het geval Air France is triest en surrealistisch. De luchtvaartmaatschappij vroeg aan de stewardessen het "dragen van een broek, een ruime jas en een hoofddoek op het haar" wanneer ze vliegen op de lijn Parijs-Teheran welke zich zal heropenen op 17 april.

Soortgelijke nieuws komt ook uit Nederland: "De werknemers moeten geen rok of jurk boven de knie dragen", staat te lezen in een richtlijn voor ambtenaren in Nieuw West, één van de grootste wijken van Amsterdam en één van de gebieden die het dichtst bevolkt wordt door moslims.

Ondertussen opende de Europese modemarkt, met bedrijven als Marks & Spencer's, Uniqlo en Dolce & Gabbana, hun mode-afdelingen met islamitische begrippen van "bescheidenheid" in het ontwikkelen van islamitisch juiste kleding.

Volgens Reuters spendeerden in 2013 de moslims 266 miljard dollar aan kleding. En het cijfer zou de 484 miljard in 2019 kunnen bereiken. Een economische bonanza voor een verouderd en seniel Europa. En het Iraanse regime is niet de enige afnemer.

De Emir van Qatar, Al-Thani, die de leugen ontwikkelt van een pro-westerse hervormingsgezindheid, heeft beloofd "geen moeite te sparen" om de leerstellingen van de islam in de wereld te verspreiden. Dus kocht hij Volkswagen, Porsche, Hochtief, het Italiaanse huis Valentino, en aandelen van het financiële district van Canary Wharf in Londen, de voetbalclub Paris St. Germain en de oliereus Total.

Europa heeft geen enkele overtuiging vandaag. Het is achtergelaten met alleen nog hedonisme en hebzucht.

En hoe zit het met de Italiaanse Alitalia-Etihad luchtvaartmaatschappij?

Het probleem is niet het kapitalisme en het vrije verkeer van kapitaal. Het probleem is dat de islamitische wereld deze enorme zee van geld gebruikt aan ons te onderwerpen, en onze vrijheid te beperken.

Dit is waarom Europa zich volledig stil hield toen Iran de beloning verhoogde op het hoofd van Salman Rushdie.

Dit is het waarom zij - wanneer Rohani van Iran voor een bezoek naar Rome komt om 2 miljard aan handelsovereenkomsten met ondernemingen in Europa veilig te stellen - de Italiaanse regering de oude naaktbeelden liet bedekken.

Een paar stemmen in Frankrijk protesteren nu tegen deze beschamende aanpassing voor deze barbaarsheid. Frankrijks Minister voor Familie en Vrouwen Affaires, Laurence Rossignol, zei dat vrouwen die islamitische kleding dragen, zijn als "Amerikaanse negers die de slavernij ondersteunen." De filosoof en de vrouwenrechten-activist, Elizabeth Badinter, heeft opgeroepen tot een boycot van Europese merken die islamitische kleding verkopen aan vrouwen. "Vergeet de mullah. Heb je overtuigingen!" zegt mede-oprichter Pierre Bergé van het modehuis Yves Saint Laurent.

Helaas, Europa heeft geen enkele overtuiging meer vandaag. Het is behept met slechts hedonisme en hebzucht. En de islam komt Europa binnen via de achterdeur.

Zal het de mullahs op een dag ook lukken om de gezichten en lichamen van de Europese geseculariseerde vrouwen te bedekken?

Bron: Islamic money talks and Europe listens - Op-Eds - Arutz Sheva


printen??? spaar papier en inkt.