www.wimjongman.nl

(homepagina)

"The Hal Lindsey Report"

van 7 oktober 2016

Op 28 september voerden FEMA, de FCC, en de National Weather Service een landelijke test uit van het Emergency Alert System (EAS). Met het EAS kan de federale overheid de volledige controle krijgen over de inhoud van televisie- en radiostations. En eveneens kabel-systemen overnemen.

Omroepen zijn verplicht om de EAS-schakeling te plaatsen tussen hun studio en de zender van het station. Wanneer de overheid de schakelaar activeert, wordt het eigen geluid en beeld van de omroep vervangen door die van de overheid.

Slechts een keer eerder is dit systeem op nationaal niveau getest. Dat was in november 2011. Er waren diverse storingen waardoor het systeem niet naar behoren werkte.

Blijkbaar was de test van vorige week een groot succes.

Ogenschijnlijk zal het EAS worden gebruikt om het publiek te waarschuwen in geval van een dreigende en waarschijnlijk katastrofale natuurramp. Misschien zelfs bij een nationale defensie bedreiging. Wie kan daar bezwaar tegen maken ? Ik niet.

Maar we hebben allemaal films gezien waarin de super-schurk op die manier elke uitzending onderbreekt in het land (of in de wereld) om zijn bedreigingen of zijn eisen aan te kondigen. In het echte leven zal het EAS-systeem gebruikt worden voor meerdere en gevarieerde protocollen om voor dat scenario zelfs verre mogelijkheden te hebben.

Maar EAS is nu onderdeel van het bredere Integrated Public Alert en Warning System (IPAWS). Het is grotendeels gebaseerd op het internet. Dit bredere systeem heeft niet alleen de bevoegdheid tot opvordering van de uitzending en de kabel-inhoud, het kan ook toegang krijgen tot de smartphones.

Na de recente bomaanslagen in New York en New Jersey, stuurde de regering een waarschuwing uit aan smartphone-gebruikers in dat gebied om uit te kijken naar de hoofdverdachte. Voor de eerste keer (in tegenstelling tot een Amber Alert of een Weer Emergency Alert), stuurden ze een foto van de man.

Interessant is dat uw smartphone u wel de controle geeft over de soorten van waarschuwingen of meldingen die u ontvangt, zoals het Amber of weeralarm. Maar u hebt niet de mogelijkheid om een ​​waarschuwing van het Witte Huis uit te schakelen. Het bericht van de President neemt alles over.

In het licht van wat de Bijbelse profetie zegt over het vermogen van de Antichrist om te communiceren met de hele wereld, denk ik dat dit een erg interessante ontwikkeling is.

Iemand merkte onlangs tegen mij op dat de EAS oud nieuws is. Het is bestaat al jaren.

Mijn gedachte was dat het nooit naar tevredenheid heeft gewerkt. Tot nu toe. Het was nooit alomvattend. Tot nu toe.

Ik antwoordde dat elk systeem of gereedschap dat de Antichrist nodig heeft om zijn wereldwijde overname te bereiken al jaren in ontwikkeling is, ja decennia, zelfs eeuwen. Wat het interessant maakt, is dat ze nu allemaal tot volledig nut komen. Net op tijd voor de komst van de Antichrist.

Iets anders is de snelle opkomst van de instrumenten en mechanismen, die hij nog meer nodig heeft, wat ook verbazingwekkend is. Zoals het feit dat ze allemaal in de handen zijn van de wereldwijde entiteiten en instanties en buiten de controle van de afzonderlijke naties en staten zijn geplaatst.

Met ingang van 1 oktober is het toezicht op het internet volledig overgedragen aan een internationale organisatie. De ultieme bevoegdheid om internet domein-adressen toe te kennen ligt nu bij een bedrijf buiten het bereik van de overheid van de Verenigde Staten. Het valt nog te bezien wat er nu nog aan bescherming en rechten voor ons als Amerikaanse burgers beschikbaar zijn.

Het is een patroon dat zich telkens herhaalt. Op 20 september zei President Obama in de Verenigde Naties dat de Verenigde Staten te veel macht heeft en een deel van zijn soevereiniteit moet afstaan. Ik weet dat het moeilijk voor te stellen is, maar het is onderdeel van een wereldwijde trend.

De Trans-Pacific Partnership (TPP) is een perfect voorbeeld. Deze overeenkomst heeft jaren geduurd om uit te onderhandelen en is meer dan 5000 pagina's lang. Hoewel het wordt bevorderd door ons leiderschap als een "handels"-overeenkomst, is de eigenlijk "handel" slechts een klein deel van wat het regelt.

Door ermee akkoord te gaan, doet de Verenigde Staten afstand ​​van een alarmerend grootte van onze eigen soevereiniteit en het recht op zelfbeschikking, dat gaat naar een groep van schimmige, globalistische bureaucraten. En het TPP laat weinig beroep voor ons over als wij vinden dat het onderdrukkend of schadelijk is voor onze belangen.

Het meeste werd onderhandeld tijdens de ambtstermijn van Hillary Clinton als minister van Buitenlandse Zaken. In 2012 noemde ze het: "de gouden standaard in handelsovereenkomsten". Nu gaat ze voor het presidentschap, en beweert dat ze ertegen is. Maar als zij gekozen wordt, kunt u er zeker van zijn dat ze natuurlijk weer zal omkeren en het krachtig bevorderen.

TPP verplicht haar leden wettelijk tot de uitvoering van de 'Agenda van de Verenigde Naties 2030'. Dat is het programma waarvan de VN claimt dat het de armoede en vervuiling in 2030 zal beëindigen. De bepalingen worden voor het eerst actief in 2018.

Agenda 2030 is een update van de beruchte Agenda 21. Het werd afgelopen jaar unaniem door de VN aangenomen. En het vraagt ​​om grote veranderingen in ons leven. Het is letterlijk een regeling om de mensheid te onderwerpen onder de hiel van de kollectieve internationale elites.

Wanneer de Antichrist de macht overneemt, zal hij de wereldwijde instrumenten en organisaties hebben, evenals de ongelooflijke technologie, alles wat nodig is om zijn doel te bereiken. En het ziet er nu zo uit dat hij alles wat nodig is, zal hebben. Precies op tijd. Net zoals de oude profeten voorspelden.

Vorige week, overleed de laatste en grote oprichter van Israël. Shimon Peres stierf op de leeftijd van 93.

Als een jonge man in zijn midden twintig, maakte Peres deel uit van de groep die de moderne staat Israël heeft opgericht. Hij werd lid van het team in 1947, bijna precies een jaar vóór de Onafhankelijkheidsoorlog in 1948. Hij was een vertrouwd beschermeling van de "founding father van het moderne Israël", David Ben-Gurion.

Vanaf het begin, heeft Ben-Gurion de jonge Peres een verscheidenheid aan belangrijke taken en posities toevertrouwd. Gedurende zijn lange dienst aan de natie, diende Peres als Directeur-Generaal van het Israëlische ministerie van Defensie, Minister van Financiën, Minister van Buitenlandse Zaken, Minister van Binnenlandse Zaken, en andere hoge posities.

Hij hield toezicht op de creatie van het militaire Israël. In de jaren 1950 overtuigde hij Ben-Gurion om Israël's nucleaire wapenprogramma te starten. Dat programma alleen is misschien wel de belangrijkste factor geweest in een effectieve afschrikking van de invasie in Israël door zijn veel grotere vijanden.

In latere jaren was Peres tweemaal premier van Israël. Later diende hij zeven jaar in het grotendeels ceremoniële ambt van president van Israël. In feite is hij de enige persoon in de geschiedenis van Israël die zowel Premier en als President is geweest.

Maar in de jaren 1990 heeft de man die zo lang en hard gewerkt heeft voor de veiligheid van Israël, een verschrikkelijke fout gemaakt.

Als de Israëlische Minister van Buitenlandse Zaken was Peres de voornaamste kracht achter de Oslo-akkoorden. Terwijl hij deelde in de Nobel Vrede Prijs met Yasser Arafat en Yitzhak Rabin voor hun inspanningen, zijn de Oslo-akkoorden "Israël's München" genoemd.

Het was een ramp van de eerste orde. Oslo heeft geleid tot de grote intifada (bijna onmiddellijk daarop), bus-bomaanslagen, oorlogen en een algemeen gevoel van chaos in het hele land.

De Oslo-akkoorden hebben nooit vrede gebracht.

Hoewel hij verkeerd zat in dit geval, denk ik dat we kunnen zeggen dat Shimon Peres uit alle macht probeerde om vrede in zijn land te brengen.

In zijn toespraak op het gazon van het Witte Huis op de dag nadat de akkoorden werden ondertekend, zei Peres: "Laat ons eens en voor altijd afscheid nemen van oorlogen en bedreigingen tot menselijke ellende. Laten we afscheid nemen van vijandschap, en er zullen geen slachtoffers meer zijn aan beide kanten."

Ik geloof dat hij werkelijk verlangde dat die woorden waar zouden zijn. Kun je je voorstellen hoe teleurgesteld hij moet zijn geweest toen het tegenovergestelde gebeurde?

Ik ontmoette de heer Peres slechts één keer. Ik heb het altijd als een voorrecht gezien om een tijdje doorgebracht te hebben met één van de belangrijkste mensen die Israël stichten.

Nu de laatste van deze generatie van moedige leiders die Israël hebben gesticht (wat Gods tijdklok is), is verstreken, doet het me eraan denken dat we elke dag steeds dichter bij de climax komen van deze Genadetijd.

Sprekend daarover deze week, wil ik u vertellen wat het verschil is tussen de Opstanding en de Opname.

Ik geef u een hint. Als u dit leest, hebt u geen opstanding, maar hebt u een Opname nodig!

Maar u kunt uzelf voorbereiden op beide zaken; op precies dezelfde manier!

God zegene u,

Hal Lindsey
mail: HLMM, P.O. Box 470470, Tulsa, OK 74147
e-mail: comments@hallindsey.com
web: http://www.hallindsey.com