www.wimjongman.nl

(homepagina)

Was de openingsceremonie van de Gotthard Spoortunnel een Illuminati-ritueel, bedoeld ter ere van Satan?

Door Michael Snyder - 5 juni 2016

Geitenbok-man in het wit De openingsceremonie van de Gotthard Spoortunnel in Zwitserland werd gekenmerkt door een "geitenbok-man", die sterft, wordt opgewekt, wordt aanbeden, en wordt gekroond als "de koning van de wereld". De "geitenbok-man" die deze belangrijke rol speelde in de voorstelling, had een opvallende gelijkenis met Baphomet, die in de afgelopen decennia uitgegroeid is tot een van de belangrijkste symbolen die gebruikt wordt voor het aanduiden van Satan in de occulte gemeenschap. Daarom kan het mogelijk zijn dat deze hele ceremonie eigenlijk een Illuminati-ritueel was bedoeld ter ere van Satan. Maar niet eerder oordelen, totdat u de video's hebt gezien.

Op woensdag 1 juni vond eindelijk de langverwachte openingsceremonie plaats van de Gotthard Spoortunnel in Zwitserland. Het is de langste en de diepste spoorwegtunnel in de hele wereld, en het duurde 17 jaar om die te bouwen. Hij is 35 mijl lang, meer dan 2000 meter diep op sommige plaatsen, en de bouw van deze ongekende tunnel kostte een totaal meer dan 11 miljard euro.

Dus was de opening van deze tunnel een vrij grote zaak in Europa. Prominente Europese politici, zoals de Duitse kanselier Angela Merkel, de Italiaanse premier Matteo Renzi en de Franse President Francois Hollande waren aanwezig, en zij werden getrakteerd op een ongelooflijk bizarre openingsceremonie die ongeveer 8 miljoen euro kostte om te produceren. Vanuit Zwitserland werd deze openingsceremonie uitgezonden door de televisie over de hele wereld, en dus werden talloze mensen eraan blootgesteld.

De openingsceremonie bestond uit twee delen, en in beide delen was de centrale figuur een "geitenbok-man" die griezelig veel deed denken aan Baphomet. Als u niet bekend bent met Baphomet, de volgende informatie is afkomstig uit een BBC-artikel over het gigantische standbeeld van Baphomet dat vorig jaar werd onthuld in Detroit...

De bekendste moderne afbeelding van Baphomet werd in 1856 getekend door de Franse occultist Eliphas Levi, in zijn boek Transcendental Magic: Zijn doctrine en ritueel.

Hij beoogde een gevleugelde hermafrodiet, met een fakkel tussen zijn horens, en een pentagram op zijn voorhoofd.

De armen droegen de Latijnse woorden SOLVE (apart) en COAGULA (kom samen) – de krachten van "binden en verliezen", van God toegeëigend.

Levi's tekening was de inspiratie voor het nieuwe gedenkteken van de Satanische Tempel.

"Het bevat al deze binaire tegenstellingen - boven en onder, deels dier, deels mens. Mannelijk en vrouwelijk," zegt Greaves.

"Het belichaamt de tegenstellingen en viert de contrasten."

In moderne tijden is Baphomet goed begrepen als de representatie van Satan, of de belichaming van Satan.

Dat is het waarom van het feit dat deze "geitenbok-man" de centrale figuur was in deze openingsceremonie, en dus zeer verontrustend. Het eerste gedeelte van de ceremonie werd ondergronds gehouden, en zo heeft TruNews het gedetailleerd: de "geitenbok-man" stierf, herrees en werd aanbeden tijdens dit gedeelte van de opvoering...

De opvoering begon met een groep mijnwerkers, gekleed in oranje overals, die als zombies naar de ingang van de tunnels marcheerde (die werd afgebeeld op een videoscherm). De mijnwerkers werden vervolgens schijnbaar opgeofferd aan de tunnel en ontpopten zich als gesluierde geesten (vertegenwoordigd door dansers in ondergoed met witte bruiloftssluiers), en een acteur gekleed als een geitenbok, sprong daaruit voort en begon met rituele gebruiken en de paring met de gesluierde dansers. Tijdens dit deel werd een hoofd van de acteur, verkleed als een geitenbok, getoond op het videoscherm met een zwarte en rode achtergrond en een absorberend vuur schoot rond zijn gezicht, terwijl drie Egyptische scarabeeën [kevers] dreven op de voorkant van het scherm. De volgende scène verschoof naar een heidense druide-ceremonie, waarbij de acteurs nu in zwart gedrapeerd waren en met ingetogen kleding en versiering van nesten, planten en bomen op hun hoofd. Terwijl de geitenbok-man op de grond lag, werd een omgekeerde boom getoond op het videoscherm en de acteurs zongen een lied van een mix van oude Germaanse en Italiaans liederen. De ceremonie eindigde ermee dat de geitenbok-man wordt opgewekt en aanbeden terwijl hij wordt ingevoerd in de technologie, de industrie en de moderne maatschappij — met veel acteurs gekleed als harige wezens, dansers en hoeren.

U kunt de videobeelden uit het ondergrondse gedeelte van de ceremonie hieronder zien. Maar laat ik u waarschuwen dat veel van deze voorstelling diep occult blijken en zeker niet geschikt is voor kinderen om te bekijken:

Het tweede deel van de ceremonie werd uitgevoerd boven de grond, waarbij de "geitenbok-man" opnieuw de centrale plaats innam. De volgende informatie is afkomstig van 'Waakzaam Burger':

Drie werknemers hangen in de lucht, blijkbaar dood.

De werknemers worden vervangen door drie griezelige spoken.

Vervolgens zien we ze zweven tegenover een reusachtig alziend oog. Viert de elite mensenoffers?

Terwijl de geitenbok-man rond op het podium loopt, schreeuwt als een bezeten man, laat het grote scherm beelden zien van de geitenbok-man die heel kwaad lijkt te zijn. Drie scarabeeën zweven tegenover hem. Ziet Satan de drie dode werknemers als louter insecten?

Als mensen die gekleed zijn in het wit zich neerbuigen voor de geitenbok-man, waakt een cirkel van ogen over hen, om te bevestigen dat dit één grote, flagrante, satanische ceremonie was, die gebracht werd aan u door de occulte elite.

U kunt het videomateriaal van de tweede helft van de ceremonie hieronder bekijken. Maar nogmaals wil ik benadrukken dat kinderen er niet naar moeten kijken:

Aan het einde van het tweede gedeelte van de ceremonie, omhangt een vrouw de "geitenbok-man" met witte gordijnstof en zegt: "Jij bent nu de koning van de wereld."

( )

Dus laten we eens zien of ik de feiten juist heb:

-De centrale figuur in deze productie was een "geitenbok-man", die een opvallende gelijkenis heeft met Baphomet.

-In de occulte wereld is Baphomet vaak een symbool van Satan, of de menselijke belichaming van Satan.

-Tijdens de ceremonie sterft de "geitenbok-man".

-Tijdens de ceremonie herstelt de "geitenbok-man" van zijn dodelijke wond.

-Tijdens de ceremonie wordt de "geitenbok-man" aanbeden door iedereen.

-Tijdens de ceremonie wordt de "geitenbok-man" bekroond als de heerser van de wereld.

Ligt het aan mij, of klinkt dit als een beschrijving van degene die algemeen bekend staat als de Antichrist?

Voor een zeer lange tijd hebben de globale geheime genootschappen hun donkere rituelen verborgen voor het grote publiek uitgevoerd, maar we lijken nu een tijd te zijn binnengekomen waarin ze veel brutaler worden.

In deze dagen zien we dit soort van "Illuminati-rituelen" zowat overal. We zien ze regelmatig op grote award-shows, in muziekvideo's, tv-shows en films, en zelfs bij de Super Bowl.

Dus waarom blijft hetzelfde thema overal steeds weer opduiken?

De duisternis komt op, en het is niet van plan tevreden te zijn, voordat het een greep op hele planeet heeft. En op dit punt is de elite zo brutaal, dat ze zelfs niet van plan zijn om te verbergen wat ze met ons doen.

Bron: Was The Gotthard Base Tunnel Opening Ceremony An Illuminati Ritual Intended To Honor Satan?


printen??? spaar papier en inkt.