www.wimjongman.nl

(homepagina)

Wat 2016 kan inhouden voor de Planeet Aarde

Door David Silver

Lukas 21:28: Wanneer nu deze dingen beginnen te geschieden, kijk dan omhoog en hef uw hoofd op, omdat uw verlossing nabij is.

We zijn al getuige geweest van enkele zeer dramatische gebeurtenissen in de afgelopen 12 maanden. De groei van ISIL, met de aanhoudende burgeroorlog in Syrië, die de massale vluchtelingenmigratie in Europa veroorzaakte, de terroristische aanslagen in Parijs, en in San Bernadino, de Russische vliegtuigbombardementen, en de voortdurende messteekaanvallen en de autoram-aanslagen in Israël. Aan de door de mens veroorzaakte chaos is toe te voegen dat de natuur ook geleid heeft tot het zaaien van dood en verderf over de hele wereld, door middel van extreme weersomstandigheden, aardbevingen, modder-verschuivingen en bosbranden. De financiële markten blijven instabiel, de prijs van olie en goud blijven dalen, en de moraal in de westerse wereld wordt minder naarmate de tijd verstrijkt. Dit zijn zeker allemaal indicatoren dat de wereld in een tijd van grote problemen glijdt, of grote verdrukking zoals de Bijbel noemt.

Tegen de tijd dat u dit commentaar leest, zal de jaarlijkse klok op 31 december middernacht zijn gepasseerd, en we hebben ons verplaatst in het jaar 2016. Dus wat kunnen we verwachten in de komende 12 maanden te gaan gebeuren? Ik wou dat ik kon de boodschapper van blijde tijdingen kon zijn, maar vanuit mijn uitzicht hier, hoog op de Mount Carmel, kan ik niet al te veel positieve signalen voor ons. Hier is wat ik kan zien opdoemen aan de horizon...

1. ISIL zal niet uitsterven. Ondanks dat de westelijke naties wakker worden en tenslotte proberen om deze van bloed bezeten islamitische monsters te vernietigen, is er geen plaats die voor 100% veilig kan zijn, zolang deze organisatie bestaat. En dat betreft zeker ons hier in Israël. Net deze week heeft het hoofd van ISIL gemeld dat de Israëli's gewaarschuwd zijn, dat zijn fractie op hen zal afgaan. Zelfs als ISIL zal worden vernietigd, zal een andere groep van door de Koran inspireerde terroristen snel oprijzen in zijn plaats om het doel van de islamitische wereldoverheersing uit te voeren. Zolang onze politieke en religieuze leiders zo dwaas zijn om te geloven dat we allemaal dezelfde God aanbidden, en dat de terroristen niet de ware islam vertegenwoordigen, zullen we allemaal in gevaar blijven.

2. IMMORALITEIT zal blijven doorgaan zijn weg te forceren door onze gemeenschappen heen via internet, films, muziek en televisie, waaraan de meerderheid van de bevolking zichzelf en de kinderen blootstelt. De homoseksuelen zullen zeker hun campagne blijven voeren om als normaal te worden geaccepteerd en dezelfde rechten op te eisen die tot op heden waren gereserveerd voor een huwelijk met één vrouw zoals door God verordend. Ik heb gelezen dat ons geboorteland, het mooie groene Nieuw-Zeeland, naar een huwelijk gaat van meer dan één echtgenote.

3. ONGEBOREN BABY's blijft de grootste 'bedreigde' mensengroep in de meeste landen. De statistieken van ongeboren mensen, die in koelen bloede zijn vermoord, op verzoek van hun ouders, door de handen van zogenaamde 'medische professionals' zijn verschrikkelijk. In de VS alleen al werden meer dan 3,9 miljoen baby's die spoedig geboren zouden worden, de onschuldige slachtoffers van de ergste menselijke genocide ooit.

4. DE FINANCIËLE MARKTEN zullen instabiel blijven. Maakt niet uit wat ons vertelt wordt door degenen die proberen positief te zijn, de westerse wereld met haar financiële toestand heeft zeer ernstige problemen. Ik denk dat we in de richting gaan van een belangrijke financiële crash die de invoering zullen zien van het Anti-Christelijke wereldsysteem waarover we in Openbaring 13 lezen. Ik zeg niet dat dit zal gebeuren in 2016, maar het komt steeds dichterbij met de dag en het zou letterlijk kunnen gebeuren op elk gewenst moment. Vele profetische bedieningen houden de gebeurtenissen in Syrië zeer nauwlettend in de gaten en zien iets wat zeer veel zaken die lijkt op de elementen van de Ezechiël oorlog. Rusland is in Syrië, Iran is in Syrië, de Verenigde Staten, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn in Syrië. En het kan leiden tot het uitbreken van de grote oorlog in het Midden-Oosten.

5. NATUUR - alleen God weet wat de natuur in petto heeft voor 2016. Ongetwijfeld zullen er talrijke aardbevingen zijn, die misschien tsunami's veroorzaken door die aardbevingen. We weten niet hoe ernstig ze zullen zijn, totdat ze zich voordoen. Het weer zal ook een belangrijke bron van zorg worden. Ik keek naar een nieuwsverslag van een paar dagen geleden, over het feit dat veel van het weer in de wereld wordt beïnvloed door iets wat bekend staat als 'El Nino'. Deze El Nino die elke 2-7 jaar optreedt, wordt veroorzaakt door schommelingen in temperatuur tussen de Oceaan en de atmosfeer in de equatoriale Stille Oceaan. Dit heeft een dramatische invloed op het weer op de Amerikaanse en Europese continenten, maar ook het weer zo ver weg als Australië, Nieuw-Zeeland en Asia wordt door El Nino beïnvloed. In de afgelopen paar dagen zijn delen van de Verenigde Staten getroffen door ernstige Tornado's en abnormaal lage temperaturen. Andere delen van de Verenigde Staten en veel delen van Engeland zijn overspoeld door regen, terwijl Noord-Europa, Rusland en het Midden-Oosten veel hogere temperaturen ondervinden dan wat normaal is voor deze tijd van het jaar. Tenzij Gód tussenbeide komt, zal El Nino veel van het weer op de wereld blijven beïnvloeden voor een groot deel van 2016. Wij moeten allemaal worden voorbereid op meer slecht nieuws in de komende maanden.

We moeten echter 2016 ingaan met een positieve noot - door terug te gaan naar het openingsvers uit Lukas 21:28: Wanneer nu deze dingen beginnen te geschieden, kijk dan omhoog en hef uw hoofd op, omdat uw verlossing nabij is.

Josie en ik bidden dat ongeacht wat er hier op de grond gebeurt, 2016 grote zegeningen zal hebben voor u en allen die kostbaar zijn voor u.

Bron: The Carmel Alert – January 1st – Out of Zion


printen??? spaar papier en inkt.