www.wimjongman.nl

(homepagina)

Londen kiest moslim als burgemeester: Churchill keert zich om zijn graf!

Don Boys - 6 mei 2016

Op 19 oktober 1739 verklaarde Groot-Brittannië de oorlog tegen Spanje in wat wordt genoemd de oorlog van Jenkins' Ear! Deze oorlog dreef Spanje in een alliantie met Frankrijk, een alliantie die een bedreiging voor Engeland was gedurene 90 jaar. Bij de aankondiging klonken de klokken van de kerken in Londen en de menigten in de straten schreeuwden hun goedkeuring uit. De Minister-president keek neer op de jubelende Engelse menigte en merkt op: "Ze luiden nu de klokken, maar binnenkort zullen ze hun handen wringen." Hij had het helemaal goed.

Kerkklokken luiden in heel Londen toen de mensen hun demonstratie uitvoerden om hun wereld van tolerantie te vieren met vriendelijkheid en moed, en hun verwerping van racisme, onverdraagzaamheid en nationalisme. Londen, één van 's werelds oudste en grootste steden heeft net een moslim als burgemeester gekozen! Ze zullen binnenkort hun handen wringen, maar het zal te laat zijn. In feite is het al te laat. Engeland is niet langer Engeland. Het is onbekend voor de meeste mensen, maar grote delen van Londen bestaan voor bijna 50 procent uit moslims! Londen zal spoedig bekend staan als Londonstan, en we zien een schaduw van wat eens het Britse rijk was, bij het aanbreken van een nieuw kalifaat.

Winston Churchill, wiens leiderschap Groot-Brittannië en Europa redde van de nazi's (met wat hulp van Amerika), gaf als commentaar op de islam in zijn boek uit 1899 The River War: "Hoe vreselijk zijn de vervloekingen die de islam op zijn [toegewijde] volgelingen legt! Naast de fanatieke razernij, die net zo gevaarlijk is in de mens als de hondsdolheid in een hond, is er ook deze angstige fatalistische apathie. Daarvan zijn de effecten duidelijk zichtbaar in veel landen, met ondoordachte gewoonten, slordige systemen van landbouw, trage methodes van handel en onzekerheid van bezit. Dit bestaat waar de volgelingen van de profeet, de regel van leven is... individuele moslims kunnen prachtige kwaliteiten laten zien, maar de invloed van de godsdienst verlamt de sociale ontwikkeling van degenen die hem volgen. Geen sterkere retrograde kracht bestaat er in de wereld." Churchill noemde het zo, lang voordat anderen het deden.

De boven geciteerde passage verscheen in The River War en werd voor het eerst gepubliceerd in twee delen in 1899, maar de passage werd verwijderd toen het boek werd uitgegeven in één deel, en gepubliceerd in 1902. Politieke correctheid was er zelfs in die dagen! Lafaards zijn altijd onder ons.

Londens nieuwe burgemeester, Sadiq Khan, wiens familie uit Pakistan emigreerde, zal nu de stad van 8,6 miljoen mensen gaan leiden. Het is verbazingwekkend dat Khan gewonnen heeft, vooral nadat zijn banden met de islamitische extremisten werden geopenbaard. Toen de conservatieve premier David Cameron deze banden openbaarde in het Parlement, werd hij toegeschreeuwd met kreten als "racist!" Maar weinigen vroegen of zijn beschuldigingen waar waren en - dat waren ze! Maar het lijkt alsof de waarheid niets uitmaakt voor de linksisten van de wereld.

De meeste mensen, en ik bedoel de meeste mensen in de wereld, zijn dus onwetend, onfatsoenlijk of onverschillig aangezien zij een valse, mislukte of dwaze ideologie aanvaarden samen met het homo"-huwelijk" en transgenderisme, de Black Lives Matter, de milieubeweging, de herverdeling van rijkdom, vrijstelling voor de armen, politieke correctheid, mannen in toiletruimtes van vrouwen, positieve actie, enz. Ik denk dat de wereld krankzinnig is geworden of onder de totale controle van de boze. De Londense burgers hebben net aangetoond dat warme gevoelens waardevoller zijn voor hen dan de bewezen feiten.

Khan was succesvol in het verdedigen van de beruchte zwarte moslimleider Louis Farrakhan vlak voor diens bezoek aan Engeland. Bovendien ondersteunde Khan de gebruikelijke zaken van links met inbegrip van het homo"-huwelijk" als lid van het Parlement. Hij is tegen de verlating van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. Hij had ook banden met de bekende terrorist Babar Ahmad die een tijd in een gevangenis in de VS heeft doorgebracht voor hij teruggestuurd werd naar Engeland.

Khan werd door critici genoemd als ongeschikt zijnde als Londense burgemeester nadat bleek dat hij gematigde moslimgroepen "Oom Tom's" had genoemd, daarmee suggererend dat ze ondergeschikt waren aan de blanken. Khan denkt natuurlijk dat gematigde moslims geen ware moslims zijn, aangezien zij wat bescheidener zijn. Met andere woorden, hij pleitte voor een meer extremistische islam. Bovendien zijn er talrijke beschuldigingen van antisemitisme tegen hem en zijn Labour-partij. Londenaren toonden echter aan hoe ruimdenkend ze zijn en kozen hem als hun leider!

De enorme dreun die je hoort is Winston Churchill, die zijn omdraait in zijn graf, maar helaas, zelfs Churchill zou niet kundig zijn om zijn geliefde eiland opnieuw te redden. Moderne politici die Churchill aanbidden zouden, als hij leefde, hem beschimpen en hem niet volgen in een mannentoilet. Zij zouden hem zeker niet volgen in de overwinning voor hun Engelse cultuur, beschaving, en het land, door het verslaan van de islamisering van Groot-Brittannië. Ze voelen zich nergens sterk over, om het even wat voor belangrijks het, en het te laten blijven bestaan.

Toen Hitler in Nederland, België, en Luxemburg woedde, begin mei 1940, vertelde de nieuwe premier het House of Commons: "Ik heb niets anders te bieden, dan bloed, zwoegen, tranen en zweet." Er was sprake van een compromis en een overgave aan Hitler, maar Churchill zei tegen zijn kabinet op 28 mei 1940: "Ik ben ervan overtuigd dat iedereen van u wil opstaan en me van mijn plaats verdrijven als ik voor een moment zou denken over onderhandelen of overgave. Als dit lange verhaal van ons eiland eindelijk ten einde komt, laat het dan eindigen in dat een ieder van ons verstikt in zijn eigen bloed liggend op de grond." Dat klinkt niet als de huilerige watjes en wiebelende moderne politici, maar als een strijder.

Een paar dagen later moest Churchill zijn volk voorbereiden op een mogelijke invasie van de nazi's en de val van Frankrijk. Hij verklaarde: "We zullen de vlag niet stijken of falen. We zullen gaan tot het einde. We zullen vechten in Frankrijk, we zullen vechten op de zeeën en oceanen, we zullen vechten met een groeiend vertrouwen en groeiende kracht in de lucht, we zullen ons eiland verdedigen, wat de kosten ook mogen zijn. We zullen vechten op de stranden, we zullen vechten op de landingsgronden, we zullen vechten in de velden en in de straten, we zullen vechten in de heuvels, we zullen ons nooit overgeven..." Maar nu besloten de Britten dat ze zich liever willen bekeren dan te strijden. Zij zullen binnenkort hun handen wringen, maar tevergeefs.

Londenaren hebben het vergif geslikt en zijn bestemd om te worden gewurgd, en het lijkt erop dat de Amerikaanse officials in de rij staan voor hun portie.

En Amerika zal niet langer Amerika zijn!


Bron: London Elects Muslim Mayor: Churchill Comes Out of His Grave! « Don Boys


printen??? spaar papier en inkt.