www.wimjongman.nl

(homepagina)

Inlichtingeninstantie uit het Midden-Oosten laat zien dat 100.000 moslimterroristenstrijders Europa binnenstroomden. Parijs is gewoon het topje van de ijsberg

Interview door Walid Shoebat - 16 november 2015

Parijs is gewoon het topje van de ijsberg. Midden-Oosten veiligheidsdiensten tonen dat ten minste 100.000 moslimterroristen Europa overspoelen via Turkije.

Als we de hordes van islamitische immigranten naar Europa volgen, roept vragen op als: wat leidde ertoe dat zij gezonden werden; waar komen ze vandaan; en waarom overspoelen ze Europa? Om deze vragen te beantwoorden, heeft Shoebat.com zich in verbinding gesteld met Taleb Ibrahim. Hij is uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht bij Shoebat.com. Hij werkt voor de Syrische regering en is een goede vriend van de Grootmoefti van Syrië. Hij is ook een Syrische Midden-Oosten analist die docent was aan het Hoger Instituut van Nationale Veiligheid in Syrië. Zijn deskundige uitleg vanuit zijn inlichtingen-achtergrond bij het bijstaan ​​van de Syrische regering is intrigerend en verhelderend, en hij geeft een uniek inzicht over wat de smokkel van de islamitische jihadisten naar Europa vergemakkelijkt. Shoebat.com haalde hem in en nam hem een eye-openend interview af.

Het bevestigt geheel Donald Trump's waarschuwing van honderdduizenden jonge moslims in de gevechtsleeftijd; meestal zijn het mannen die Europa overstromen. Taleb Ibrahim, die zich in Syrië bevindt, zegt dat wat Europa kreeg het slechtste uit het nest was. Naast de door ISIS gesmokkelde strijders, zijn het de strijdkrachten die door ISIS en Jabhat al-Nusra werden verslagen. Er waren gevechten waarbij Jabhat al-Nusra, de top-hond Ahrar Al-Sham, Jaish al-Fateh, Jund Al-Aqsa versloeg ... wat gebeurde in Idlib. Het zijn ook de groepen die verloren in Daraa (10.000 immigranten) van het Syrische regime in de Battle of The South. Al deze verliezende facties migreerden rechtstreeks naar Turkije en daar beweerde Erdogan dat zij een "vluchtelingen crisis" waren, en hield ze daar als pijnpunt ten voordeel van zichzelf, en vervolgens, in plaats van hen terug te laten keren naar Syrië om aanklachten van terrorisme en strafrechtelijke vervolging te ondergaan, stuurde hij hen op weg naar Europa. Zij konden niet terug naar het door Bashar gecontroleerde Syrische deel zonder geconfronteerd te worden met arrestatie en opsluiting, zodat deze horden ervoor kozen om via Turkije naar Europa te gaan om daar terreurcellen te starten.

Ook waren onder hen inbegrepen vele vluchtelingen, misdadigers en moordenaars die hun families vanwege de islam hebben gedood, en die gezocht worden door de Syrische politie of de wraak vrezen voor hun misdaden. Er wordt geschat dat er 100.000 terroristen zijn binnengekomen als vluchteling. Ibrahim vraagt ​​iedereen om zich af te vragen waarom de leeftijden duidelijk zo jong zijn en dat ze meestal mannen zijn in de weerbare leeftijd.

Schokkend genoeg noemt Ibrahim Erdogan een "super beest" en "rode draak", die de hele wereld heeft verblind, een wereld die de realiteit niet meer ziet. Zelfs als sjiitisch moslim is Ibrahim ervan overtuigd - en hij heeft meerdere malen de Bijbel gelezen - dat wat nu naar buiten komt, de draak-achtige overstromingen zijn, en dat hij bidt dat Jezus snel zal komen. Hij is niet gevormd door Shoebat.com, maar bevestigt wat wij hebben gezegd. Hoewel wij het niet met Ibrahim eens zijn over een aantal van zijn punten, in het bijzonder wat wordt genoemd "de islamitische beschaving". Want als een dergelijke beschaving ontstond vanuit de islam, waar als die beschaving van oudsher in Arabië gedurende de islam. Arabië was de bakermat van de islam en voorafgaand aan de ontdekking van olie, was het door de geschiedenis heen niets meer dan, alleen maar woestijn, kamelen, onthoofdingen en barbarij.

Obama's pogingen om 10.000 Syrische vluchtelingen binnen te brengen, zal ook een groot percentage aan terroristen meebrengen die Washington, New York... zullen bombarderen... Meer dan een maand vóór de aanslagen in Parijs heeft Shoebat.com Ibrahim geïnterviewd en we publiceerden ons interview met de titel "Turkije stuurt honderdduizenden moslimterroristen naar Europa in een islamitische invasie, terwijl Rusland in Syrië vecht tegen de islamitische terroristen, en christenen verdedigt." Een maand later zien we Parijs in oorlog.

Bron: Walid Shoebat


printen??? spaar papier en inkt.